- 3 Nisan 2022
- 252
- 61
- 48
- 33
- Konu Sahibi berlingoes
-
İs este bitiyor, olmayan adami oldurmaniz cok zorSelam kızlar
Görümcem geldi şehir dışında yaşıyorlar ama geldiklerinde ilk hemen annesine geliyor maşallah eşide çok anlayışlı biri. Kvsiyle annesinin evi arası 1 1,5 saat falan.
1 hafta burda duruyorlar sonra oraya geçiyorlar. Orda da uzun durmuyor onun keyfine göre.
Bak tam tersi biz yapsak kv ile kp laf eder kesin çaktırmadan.
Neyse akşam görümceye eşi diyor kendini yorma yengemle yapın işleri vs. ( beni kastederek)
Benim eşimde o sıra yoktu bende dedim eşime valla Allah bizede böyle damat versin. O da bana sinirlendi ne maksatla dediğini biliyorum dedi.
Bu kadınlara eşlere nasıl böyle davranıyor??
Bizimki için önce ailesidir( hoş böyle diyince bana kızıyor ama)
Yok pardon zaten ilk şey dedi ben yaparım bişey olursa dediYok olmamış o damat yorulma yengemle yapın işleri demek ne haddine.
Yorulma beraber yapalım desin çok biliyorsa.
Evet malesef ama bizim kv kp de çok fena eşimin yanında yok aile şöyle önemli yok anne baba hakkı lafı yapıyorlarİs este bitiyor, olmayan adami oldurmaniz cok zor
En bastan boyle olacak bir adamla evlenecektiniz sonradan olmuyor.Selam kızlar
Görümcem geldi şehir dışında yaşıyorlar ama geldiklerinde ilk hemen annesine geliyor maşallah eşide çok anlayışlı biri. Kvsiyle annesinin evi arası 1 1,5 saat falan.
1 hafta burda duruyorlar sonra oraya geçiyorlar. Orda da uzun durmuyor onun keyfine göre.
Bak tam tersi biz yapsak kv ile kp laf eder kesin çaktırmadan.
Neyse akşam görümceye eşi diyor kendini yorma yengemle yapın işleri vs. ( beni kastederek)
Benim eşimde o sıra yoktu bende dedim eşime valla Allah bizede böyle damat versin. O da bana sinirlendi ne maksatla dediğini biliyorum dedi.
Bu kadınlara eşlere nasıl böyle davranıyor??
Bizimki için önce ailesidir( hoş böyle diyince bana kızıyor ama)
Yalniz Benimkiler de anne baba, onlarin da hakki var deyinEvet malesef ama bizim kv kp de çok fena eşimin yanında yok aile şöyle önemli yok anne baba hakkı lafı yapıyorlar
Yalniz Benimkiler de anne baba, onlarin da hakki var deyin
Sizinde anne babanız var, haktan hukuktan giriyorlarsa eğer.Evet malesef ama bizim kv kp de çok fena eşimin yanında yok aile şöyle önemli yok anne baba hakkı lafı yapıyorlar
O zaman oyle bir odunla evlenmeyecektiniz. Kimseyi degistiririm, duzeltirim, adam ederim diye yola cikilmaz, suc sizdeKatıksız odun benimki
Acele ettim, böyle olacağımı tahmin edemedimO zaman oyle bir odunla evlenmeyecektiniz. Kimseyi degistiririm, duzeltirim, adam ederim diye yola cikilmaz, suc sizde
Sizi yargılamıyorum.Bazı şeyleri evlendikten sonra görmüş olabilirsiniz.Sonuçta manavdan domates seçer gibi tazesini güzelini anlayıp evlenemiyor kimse.Ama katıksız odun demişsiniz eşiniz için yani bu derece olan bir adamla gerçekten neden evlendiniz ki? Hiç mi gözlemlemediniz hiç mi anlamadınız öncesinde?Katıksız odun benimki
Cok biliyorlarsa kizlarini yollasinlar kocasinin ailesinin yanina onlar da ana baba !Evet malesef ama bizim kv kp de çok fena eşimin yanında yok aile şöyle önemli yok anne baba hakkı lafı yapıyorlar
O da bana sinirlendi ne maksatla dediğini biliyorum dedi
İstiyorsa kendi yardim etsin eşineNeyse akşam görümceye eşi diyor kendini yorma yengemle yapın işleri vs. ( beni kastederek)
sadece aile değil işte mesela dediğin gibi x şeyiÖnceliği ailesi olan insanları eş diye secmeyerek.
Aslında adamlar bas bas bağırıyor daha sevgiliyken , nişanlıyken ama gözünü yüzük bürüyen kızlar farkedemiyor.
Benim babam,eniştem vs cevremde çoğu erkek evlenince eşi ile bir aile olunduğunun bilincinde insanlar. Ama yakın bir arkadaşım var, Nisanliyken bile 'annemi üzemem' diyen adamla evlendi, şimdi her gün ses kaydı atıyor şöyle yaptı böyle dedi diye.
Biraz da insanin kendi seçimleri, evleneceği adamı tarafsizca bir gormesi ile alakalı.
Ben henüz evli değilim, büyük de konuşmak istemem ama asla aileci, benden cok herhangi bir x şeyine önem verecek bir insanla evlenmeyecegimi biliyorum
Ya tabii ki herkes mutlu olmak için evlenir. Tabii ki bazı şeyler sonradan değişebilir. Hiç hayal etmeyeceğin şeyler yaşayabilirsin, aşk bitebilir, işsizlik-parasizlik gelir kavgalar edersin, pespese zor cocuklar doğurup o kargaşa ortamında ,kaosta uykusuzlukla birbirinizden sogursunuz falan.sadece aile değil işte mesela dediğin gibi x şeyi
mesela işi
burada o konu da çok açılıyor
hep işte hep sınava hazırlanıyor hep firmasını büyütmeye uğraşıyor vs vs
güzel kardeşim bu işler böyle: ailesi, işi, arabası, iddiası kumarı, mahalleden arkadaşı senden önemli adamla ev-len-me-ye-cek-sin
evlendikten sonra bunu çözebilmek %5 filan ihtimal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?