- 2 Temmuz 2017
- 177
- 74
- 18
- 26
- Konu Sahibi Aysedert989898
-
Amin insallahhAllah size de unutmak nimetini nasip etsin.
Çok büyük bir nimet çünkü
Biriyle evlilik hayalleri kurarken nasil olur da unutlur. Sıfırdan baslanir bi hayataKimse kimseyi unutmaz ama küllenir. Uzun bir ilişki biterbitmez yenisine başlayanlar sadece kendini kandırır. Bu konuda araştırma yapılmış çivi çiviyi söker mantığı ile başlanılan ilişkilerin büyük kısmı yürümüyormuş...Ama ilişki devam ederken zaten yürekte çoktan bittiyse o farklı
Haklisinizİnsanoğlu işte hep canını acıtanı çok sever .........
Biriyle evlilik hayalleri kurarken nasil olur da unutlur. Sıfırdan baslanir bi hayata
Aynen oyle oldu. Evlendi bile. Ama ben unutamiyorum. O mutlu. Ama ben olamiyorum neden. Nasil unutluyor allah icin bana da soyleyinKonu nedir tam olarak? Anladığım kadarıyla sevgilin evlenicez derken biranda seni terketti ve baskasıyla mı olmaya başladı? Eğer öyleyse evlilik kandırmacası yapmış sana zaten sevmiyormuş diğeriyle de görüşüyordu belki
Onlarin asiri rahat olmasi mi yoksa biz mi olmasi gerekeni yapamiyoruz anlamiyorumAynı problem bende de var unutamıyorum unutamıyorum.. oysa kendi hayatına bakıyor gülüyor eğleniyor büyük ihtimal.. kimilerinin midesi geniş oluyo sanırım giren çıkan belli olmuyor kimileri de bizim gibi kolay hazmedemiyor
Aynen oyle oldu. Evlendi bile. Ama ben unutamiyorum. O mutlu. Ama ben olamiyorum neden. Nasil unutluyor allah icin bana da soyleyin
Mutlu onu da mutlu ediyor sevmesr niye evlensin. Ama insanin vicdani hic mi sizlamaz. O mutlu ben de olmaliyim diyorum. Nasil yapacam bunu bilmiyorum ne yapmam lazimBunu yapan bir adam ne seni ne de şimdiki eşini mutlu eder. Vicdan insanlık bunlar olmadan adam olunmuyor bunları düşün...Senle evlense biranda yine bırakıp gitmeyeceği ne malumdu? Hayat o kadar uzun değil kimseye takılı kalma sakın...Sen de mutlu olacagın birini bulmaya bak...İnternetten onu takip etmeyi de bırak
Mutlu onu da mutlu ediyor sevmesr niye evlensin. Ama insanin vicdani hic mi sizlamaz. O mutlu ben de olmaliyim diyorum. Nasil yapacam bunu bilmiyorum ne yapmam lazim
HaklisinizDers alacaksın, her evlilik vaadine inanmayacaksın, gercekten seviyor mu seni tartacaksın hemen bağlanmayacaksın bidahaki sefere...Ne demişler hayat önce sınavını yapar sonra dersini verir...Kazık yiye yiye sen de mantıgını kullanmaya baslarsın merak etme
Bakmiyorum ozellikle. Ama oyle bi an geliyo icimden bi ses bak diyo bakiyorun yine eskiye donuyorumSana tavsiyem internette sosyal medyada kesinlikle takip etme bakma yoksa ne unutabilir ne de toparlanabilirsin ömrün onun hayatını izlemekle geçer
Evet hem de cokUnutmak istiyorsun değil mi sen de ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?