- 22 Eylül 2014
- 636
- 747
- 103
- Konu Sahibi Aysedert989898
-
Nefret etmem icin o kadar cok sebep var ki.Aslinda insanligin en buyuk problemi unutmaktir siz unutmak istemediginiz icin unutmuyorsunuz birini unutmanin en kolay yolu nefret etmektir guzel seylerini hak etmedi gibi konumlandirip keske hic tanimasaymisima kadsr vardirin... ben bu konuda cok basariliyimdir yeter ki isteyeyim :)))
Iste bu da karaktersizlik oluyor ama dimi . Allah bundan sonra iyi insanlarla karsilastirsinO işler şöyle oluyor ya geçmişten biri oluyor zaten unutamadığı. Başkalarıyla gönül eğlendirmeye devam ediyor. Ya da hayatında biri varken aklı başkalarına kayıyor. Ayrılıncada hiçbir şey olmamış gibi devam ediyor. Yani her iki ihtimalde de sevmiyor zaten. Tecrübeyle sabittir
Amin canımIste bu da karaktersizlik oluyor ama dimi . Allah bundan sonra iyi insanlarla karsilastirsin
Bunu bende diyordum ama evlendi ıyiki bana muhtaç olmadı asla evli biriyle ilgim olmadı olmaz ama egoma yenik düşebilirdim.Vardir tabi allahimin bir bildigi.. sadece allah onu bana bir kere muhtac etsin inan cok istiyorum bunu. Belki ilerde pisman olacam bun dedigim icin ama. Icim baska turlu sogumuyor
Mutlu onu da mutlu ediyor sevmesr niye evlensin. Ama insanin vicdani hic mi sizlamaz. O mutlu ben de olmaliyim diyorum. Nasil yapacam bunu bilmiyorum ne yapmam lazim
Yok saysam bile umrunda degil ki.Aa bi de bu adamın bir ben değilmisim ki sonradan og
Bunu bende diyordum ama evlendi ıyiki bana muhtaç olmadı asla evli biriyle ilgim olmadı olmaz ama egoma yenik düşebilirdim.
Siz sadece unutup mutlu olun.Kimse yok sayılmaya tahammül edemez
Baktim isin icinden cikilmiyor ben de zamana biraktimSadece ve sadece zamanla... Eğer unutmak istediğiniz kişiyi çok seviyorsanız tam unutmuyorsunuz sadece yokluğuna alışıyorsunuz ... O kadar da çok.sevmiyorsanız zamanla tamamen unutursunuz .. Kısaca unutmanın bi ilacı yada yöntemi yok
Kpss ye hazirlaniyorum butun gun evde ders calisiyorum. Dusundukce dusunuyorum iste.Sen sevgine sadik kalmissin. Inşallah sende bir an önce unutursun. Sosyal olmaya calis kendini eve kapatma. Bende yasadim yalniz kaldikca aklindan cikaramazsin. Unutmak kolay degil elbette yaşanmisliklar var bunlari unutmak icin hafiza kaybi yasamasi lazim insanin.
Sabret geciyor ve sonunda bunun icin mi üzüldüm diyorsun. Dilerimki Sevgini hak edecek insani bulursun ...
Haklisinizsevmeden evlenen o kadar çok kişi var ki..
evlilik sevgi gerekçesi değildir. başka bir sürü faktör giriyor araya.
öyle düşünme yani.
Unutmuyacaksın..unutulmuyor cünkü....kabullenceksin ki sende önüne bakıcaksin ve görüceksin ilerde insalah amaaann iyiki o olmamiş simdi daha mutluyum diyeceksinAynen oyle oldu. Evlendi bile. Ama ben unutamiyorum. O mutlu. Ama ben olamiyorum neden. Nasil unutluyor allah icin bana da soyleyin
Amin insallah o gunleri gostersin allahUnutmuyacaksın..unutulmuyor cünkü....kabullenceksin ki sende önüne bakıcaksin ve görüceksin ilerde insalah amaaann iyiki o olmamiş simdi daha mutluyum diyeceksin
Kpss ye hazirlaniyorum butun gun evde ders calisiyorum. Dusundukce dusunuyorum iste.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?