- 4 Aralık 2022
- 1.132
- 1.369
- 63
- 36
Neden bu şekilde davranıyorlar ki?Kendinizi ezdirmeyin, özgüveniniz yüksek olsun.Biri gelip salak diyor sesimi bile duymayan insanlar bunlar biri der tipe bak insanlar kolayca arkamdan konuşup dalga geçiyorlar hatta yanımda bile arkamdan konuşma cesaretini buluyorlar. Bu küçük büyük fark etmiyor. 16 yaşındaki kızın bile benimle dalga geçmisligi var.
Özgüvenin yokNeden bu şekilde davranıyorlar ki?Kendinizi ezdirmeyin, özgüveniniz yüksek olsun.
ÖzgüvenimÖzgüvenin yok
Nasıl kendimi ezdirmicem kiÖzgüvenin yok
Dengesiz insanlar siz pasif kaldıkça daha fazlasını yaparlar ama ilginç mi ilginç bakıp durduk yere salak vs demeleri.Özgüvenin yok
Bende anlamıyorumDengesiz insanlar siz pasif kaldıkça daha fazlasını yaparlar ama ilginç mi ilginç bakıp durduk yere salak vs demeleri.
HayırBu kütüphanedeki görevliyle ilgili daha önce konu açılmıştı. Siz miydiniz konu açan?
Dış görünüşümdw mi sorun varyani normalde de kütüphane görevlisinin hakaret etme hakkı yok ama bence bir şeyleri eksik anlatıyorsunuz. kitapları mı düşürdünüz? yüksek sesle telefonda mı konuştunuz? kuzeniniz vs. niye dalga geçiyor ne diyor mesela ? bi de görevli sizi niye kıskansın ?
hayır dış görünüş için insanlar neden böyle yapsın ki bence farklı tavırlar sergiliyorsunuz ama bu da onları haklı çıkarmaz, zorbalamak her yaş için yıpratıcıdır.Dış görünüşümdw mi sorun var
Kuzenim beni Bir şeye saymiyorlar yanımda hakkımda konuşuyorlaryani normalde de kütüphane görevlisinin hakaret etme hakkı yok ama bence bir şeyleri eksik anlatıyorsunuz. kitapları mı düşürdünüz? yüksek sesle telefonda mı konuştunuz? kuzeniniz vs. niye dalga geçiyor ne diyor mesela ? bi de görevli sizi niye kıskansın ?
Havalı diyorlar bana halbuki içine kapanık bir insanım tuhafhayır dış görünüş için insanlar neden böyle yapsın ki bence farklı tavırlar sergiliyorsunuz ama bu da onları haklı çıkarmaz, zorbalamak her yaş için yıpratıcıdır.
Tedavi olunKıskanıyor
Neden bakış var bakış var kolay kolay beni kıskanıyorlar diyen bir insan değilimTedavi olun
ee havalı demek hakaret değil ki ? bana konu fake geldi değilse de ifade probleminiz varHavalı diyorlar bana halbuki içine kapanık bir insanım tuhaf
Bence siz olunTedavi olun
Evet iletişiminm kötüee havalı demek hakaret değil ki ? bana konu fake geldi değilse de ifade probleminiz var
Ben de bayilazam simdiOfff tanımadığın etmediğin bir kütüphane görevlisi yüzüne bakıp salak mı dedi yani? Durup dururken ortada hiçbir şey yokken?
Ya ben ezik duruyorum izin alan mi varBen de bayilazam simdikonu açık değil. Kütüphane görevlisi bu cesareti nerden alii bu hanım kız nasıl müsade edii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?