Ama benimle dalga gecmlerinden korkuyorumBence asıl sorun kendinizi yalnız hissediyorsunuz herkes herkes hakkında yorum ne yazık ki yapıyor bunu ne kadar önemsiyorsunuz bu önemli özgüvensizlik var sizde kesinlikle çok yakın bi arkadaşınız bile sizi eleştirebilir bu çok normal ben psikolojik bi durum olduğunu asla düşünmüyorum biraz çekingen olabilirsiniz bunlar çok normal şeyler insanlara yaklaşmaya korkmayın
tek kelime tek kelime cevaplar verip duruyorsunuz böyle daha iyi anlaşılır diye düşündümCiddiye almıyorum yorumunu yazma mümkünse
He yi ben soylemedimBir yorumda iletişimim kötü demişsiniz de kötü değil hiç yok, hatta iletişimin ne olduğu hakkında fikriniz bile yok bence, şurada anonim şekilde bile derdinizi anlatamıyorsunuz kim bilir günlük hayatınızda neler yapıp delirtiyorsunuz insanları, saçma sapan şeyler yazdınız beş dakika içerisinde herkes sizi mi çekecek ya, siz bu kafayla elinizde mızrak .ötünüzde yaprak kabile üyesi gibi devam ederseniz daha çok dalga geçerler. Kadın bir şey söylüyor “he” diyorsunuz. Aynen he.
kız he yi ben dedimBir yorumda iletişimim kötü demişsiniz de kötü değil hiç yok, hatta iletişimin ne olduğu hakkında fikriniz bile yok bence, şurada anonim şekilde bile derdinizi anlatamıyorsunuz kim bilir günlük hayatınızda neler yapıp delirtiyorsunuz insanları, saçma sapan şeyler yazdınız beş dakika içerisinde herkes sizi mi çekecek ya, siz bu kafayla elinizde mızrak .ötünüzde yaprak kabile üyesi gibi devam ederseniz daha çok dalga geçerler. Kadın bir şey söylüyor “he” diyorsunuz. Aynen he.
Samimiyetiniz olmayan insanların dalga geçmesi tabiki hoş bişey değil onları terslemeyi öğrenmelisiniz tersleyemeseniz bile ters bakış atın muhattap olmayın ama samimiyetiniz varsa arkadaşınızsa bu çok normal bişey bukadar büyütmeyin bazen gülüp geçmek önemli zorbalatmayın sadece kendinizi ha dalga geçilme boyutu sizi rahatsız ediyorsa yine izin vermeyin bunu açıkca söyledebilirsiniz benimle böyle konuşmanı istemiyorum diyeAma benimle dalga gecmlerinden korkuyorum
Ben de sordum ama kabul etmedi.Bu konu geçenlerde açılmıştı. Yeni üyelik mi aldınız? Siz mi kadına taktınız o mu size belli değil.
Ben şöyle yapardım. Öncelikle durumu dilekçe ile resmi olarak şikâyet ederdim. Daha sonra tekrar bir yanlışını gördüğümde, seni şikâyet ettim diyerek davranışından haberdar olduğumu belli ederdim. Kütüphane belediyeye bağlıysa cimer üzerinden yazabilirsin, üniversite kütüphanesiyse rektörlük ya da kütüphane dairesi başkanlığına başvurabilirsin.
“ne”demişsin canım benim ne farkeder ya şaka gibisin uykum gelmişti uykumu açtın sinirden.He yi ben soylemedim
Bir yorumda iletişimim kötü demişsiniz de kötü değil hiç yok, hatta iletişimin ne olduğu hakkında fikriniz bile yok bence, şurada anonim şekilde bile derdinizi anlatamıyorsunuz kim bilir günlük hayatınızda neler yapıp delirtiyorsunuz insanları, saçma sapan şeyler yazdınız beş dakika içerisinde herkes sizi mi çekecek ya, siz bu kafayla elinizde mızrak .ötünüzde yaprak kabile üyesi gibi devam ederseniz daha çok dalga geçerler. Kadın bir şey söylüyor “he” diyorsunuz. Aynyrou
Neyse boşver ağlayarak çıkıyorum siteden çözüm Yok galibakız he yi ben dedimo evet hayır ilaç mı yardım mı falan gibi sözcükleri kullanıyor
Kabul etmez tabi. Kalıcı ban yememek için hayır demiştir.Ben de sordum ama kabul etmedi.
Ahahahhaa kız dur onun dediğine takıldım ben “ne” demiş ona sinirlendimkız he yi ben dedimo evet hayır ilaç mı yardım mı falan gibi sözcükleri kullanıyor
Yorumlarda neler diyorlar bn derdimi burda cozemiyorum kötü insanlar da var burdaSamimiyetiniz olmayan insanların dalga geçmesi tabiki hoş bişey değil onları terslemeyi öğrenmelisiniz tersleyemeseniz bile ters bakış atın muhattap olmayın ama samimiyetiniz varsa arkadaşınızsa bu çok normal bişey bukadar büyütmeyin bazen gülüp geçmek önemli zorbalatmayın sadece kendinizi ha dalga geçilme boyutu sizi rahatsız ediyorsa yine izin vermeyin bunu açıkca söyledebilirsiniz benimle böyle konuşmanı istemiyorum diye
şöyle cümle kursan sorun ne anlayabiliriz biz de ama burdan bakınca dalga geçen sensin gibi duruyo kuzenim, kıskanıyolar, salak dedi, özgüvenim yok. bu cevaplarla ne anlamamızı bekliyorsun ? ve hala kimse sorunun ne olduğunu anlamadıNeyse boşver ağlayarak çıkıyorum siteden çözüm Yok galiba
Konuşmayı bile bilmiyorumşöyle cümle kursan sorun ne anlayabiliriz biz de ama burdan bakınca dalga geçen sensin gibi duruyo kuzenim, kıskanıyolar, salak dedi, özgüvenim yok. bu cevaplarla ne anlamamızı bekliyorsun ? ve hala kimse sorunun ne olduğunu anlamadı
Diğer arkadaşların da yazdığı gibi tamamen iyi niyetimle söylüyorum gerçekten psikolog desteği almanız gerekiyor. Özgüven sorununu aşıp kendi hakkınızı savunup daha rahat iletişim kurabilmeniz için.Neyse boşver ağlayarak çıkıyorum siteden çözüm Yok galiba
ya öfKonuşmayı bile bilmiyorum
Yargılayıcı olmayın dediğim gibi bazı insanlar ne yazık ki kalp kırıcı olabiliyor ama sizde benim hissiyatım özgüvensiz oluşunuz bunu da en güzel kendiniz çözersiniz çokta büyük bi sorun yada dert değil hayatınızda bi etkisi olmayan insanları çok önemsememelisiniz insanların sizin için söylediği şeyleri de biri size hakaret ettiğinde siz öyle olmuyosunuz neticesindeYorumlarda neler diyorlar bn derdimi burda cozemiyorum kötü insanlar da var burda
Psikolog lar çözüyor, muDiğer arkadaşların da yazdığı gibi tamamen iyi niyetimle söylüyorum gerçekten psikolog desteği almanız gerekiyor. Özgüven sorununu aşıp kendi hakkınızı savunup daha rahat iletişim kurabilmeniz için.
Olmuyorum ama yalnizim kiriliyorum ben çabuk kiriliyorumYargılayıcı olmayın dediğim gibi bazı insanlar ne yazık ki kalp kırıcı olabiliyor ama sizde benim hissiyatım özgüvensiz oluşunuz bunu da en güzel kendiniz çözersiniz çokta büyük bi sorun yada dert değil hayatınızda bi etkisi olmayan insanları çok önemsememelisiniz insanların sizin için söylediği şeyleri de biri size hakaret ettiğinde siz öyle olmuyosunuz neticesinde
Ağlayarak çıkacağın bir durum yok, anlatmıyorsun ki ne öneri sunalım? Müneccim şeyi yemedik nerden bilelim? Sonra kötü insan çok burda bla bla blaNeyse boşver ağlayarak çıkıyorum siteden çözüm Yok galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?