İnsanlar neden böyle yapıyor

hhuuuu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2025
44
11
3
20
Biri gelip salak diyor sesimi bile duymayan insanlar bunlar biri der tipe bak insanlar kolayca arkamdan konuşup dalga geçiyorlar hatta yanımda bile arkamdan konuşma cesaretini buluyorlar. Bu küçük büyük fark etmiyor. 16 yaşındaki kızın bile benimle dalga geçmisligi var.

Yoruldum artık illa katil mi olmak lazım bana böyle davranmamalari için

Konu nedir yani anlayamadım. İnsanların konuşmasına sebep nedir? Konuşan insanlar kim? Akan gözyaşım falan ne demek yani depresif bir insan mısınız? Yaşınız kaç nasıl bir hayatınız var?

Konu nedir yani anlayamadım. İnsanların konuşmasına sebep nedir? Konuşan insanlar kim? Akan gözyaşım falan ne demek yani depresif bir insan mısınız? Yaşınız kaç nasıl bir hayatınız var?
Konu yok depresif nasıl oluyor. İçine kapanık bir insanım yalnızım hiç arkadaşım yok konuşan insanlar iş yerindeki kuzenim kutuhanedeki görevlisi ve öğrenciler

Gözüme sokuyorlar
Durup dururken kim neden arkanızdan bu şekilde konuşsun konunuzda detaylar eksik. İçine kapanık, kimseye karışmayan etmeyen insanın yanına gelip salak neden desinler? Üstelik kuzeniniz bile konuşuyormuş. Doğru dürüst detay vererek anlatın yani konu çok eksik. Psikoloğa gidebilirsiniz ayrıca.

Ya kütüphane görevlisi geldiğimden beri gözü bende karşı karşıya kaldık bana direkt salak dedi gözümün icine bakarak

Fazla alıngansın o zaman. Herkes herkese bir şey der. Ben de dönüp onlara diyorum mesela. Sen de cevap ver tersle.

Ya kütüphane görevlisi geldiğimden beri gözü bende karşı karşıya kaldık bana direkt salak dedi gözümün icine bakarak
Offf tanımadığın etmediğin bir kütüphane görevlisi yüzüne bakıp salak mı dedi yani? Durup dururken ortada hiçbir şey yokken?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…