Niye bozuluyorsun kız kötü birşey demedim ki, yarası olan gocunur. Yazdıklarını okuyunca tedaviye ihtiyacın olduğunu anladım da senin benim tedaviye ihtiyacım olduğunu anlamam için elinde hiçbir veri yok. Sana gerçekten çok acıdım, epey zor durumdasın belli.Bence siz olun
Ya yeter ya dalga geçmekten vazgeçin tedavi olun çok kırıcı Bir KelimeNiye bozuluyorsun kız kötü birşey demedim ki, yarası olan gocunur. Yazdıklarını okuyunca tedaviye ihtiyacın olduğunu anladım da senin benim tedaviye ihtiyacım olduğunu anlamam için elinde hiçbir veri yok. Sana gerçekten çok acıdım, epey zor durumdasın belli.
Bu duzelmeden karsi taraf da size istemediğiniz şekilde davranmaya devam edecek. Burda konuyu ifade edisiniz bile saygınlık uyandırmiyor.yarım yamalak...Evet iletişiminm kötü
OkYa yeter ya dalga geçmekten vazgeçin tedavi olun çok kırıcı Bir Kelime
Nasıl duzleticemBu duzelmeden karsi taraf da size istemediğiniz şekilde davranmaya devam edecek. Burda konuyu ifade edisiniz bile saygınlık uyandırmiyor.yarım yamalak...
Hakkimi helal etmiyorum lütfen yanıt atmayin kiriyorsnuz
Ezik durmayiniz o vakit ve bunu yardım alarak yapabilirsiniz. Ölümcül bir hastalık değil .Ya ben ezik duruyorum izin alan mi var
Nasıl bir yardımEzik durmayiniz o vakit ve bunu yardım alarak yapabilirsiniz. Ölümcül bir hastalık değil .
Tabiki uzman bir psikologa giderek. Devlet hastanelerinde de var.Nasıl bir yardım
Gogleden her şey öğrenilir estağfurullah35 dk. önce foruma üye olup konu açmayı nasıl öğrendiniz ? bana çok karışık gelmişti ilk zamanlar çözememiştim bence görevli bana salak demeli xşxkzlzn
İlaçla miTabiki uzman bir psikologa giderek. Devlet hastanelerinde de var.
Üye aynı konuyu açmıştı geçenlerde farklı bir hesapla. O hesabı banlı şuan.35 dk. önce foruma üye olup konu açmayı nasıl öğrendiniz ? bana çok karışık gelmişti ilk zamanlar çözememiştim bence görevli bana salak demeli xşxkzlzn
Konu açmıyorum oldu mu hanımefendiÜye aynı konuyu açmıştı geçenlerde farklı bir hesapla. O hesabı banlı şuan.
heİlaçla mi
Ya yeter ya dalga geçmekten vazgeçin tedavi olun çok kırıcı Bir Kelime
Ah ! Hayır tabiki özgüven ve insan ilişkileri anlamında bir yol yöntem danışan önderliğinde. Benden bu kadar.İlaçla mi
Kütüphane müdürüne şikayet edin niye bekliyorsunuz hâlâ?Yoruldum artık illa katil mi olmak lazım bana böyle davranmamalari için
Ciddiye almıyorum yorumunu yazma mümkünse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?