Nedensiz mi böyle hissediyorsunuz?Hiç birinin cevabını bilmiyorum tek istediğim eylemim dışımda bir ölümün gelip beni bulması.
Doğrudur kimsenin hayatı mükemmel değil ama demek ki direnç farkı var ben artık mücadele edemiyorum.26 yaş, pes etmek için çok gençsiniz. Emin olun hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz.
Saydığım nedenler var konuda...Nedensiz mi böyle hissediyorsunuz?
Yoksa başka olaylar var mı?
Psikolojik destek almalısınız.
Evet artık bir amacım yok gerçekleştirmek istediklerim olmadı,hep bir aksilik çıktı sanki her şey benim tersime ilerliyor yeterince çaba gösterdiğim olaylarda bile benim dışımda aksilikler yaşanıyor. Hayatı geldiği gibi yaşıyorum artık çünkü hayal kurup kırılmaktan çok yoruldum.Hayatta amacını yitirmiş her kimse anlamsızlık çukuruna düşmeye mahkumdur.
Sizin probleminizde amaçsızlık!
Amacın ne? İş buldun diyelim eeee?
Ailenizle sorunların bitti diyelim eeeee?
Sevgilin sadık biri diyelim eeeeee?
Bunların hepsi geçici sorun araç bile değil!!!
Kaldı ki amaç olsun!
Amacın ne??? İyi bir insan olmak, huzurla doğaya karışmak, zengin bir insan olmak, iyi sadık bir sevgili olmak, alacağın maaşı biriktirmek...satacağın eski bir ürünün parası ile kedi köpek maması almak vs vs vs..
Amacını bulmalısın.
Amacın yok ki ee haliyle tabiki durup dururken bir şey olsada ölsem gibi fantastik isteklerin oluşur.
Daha 26 yaşındasınız...Ulaşamayacağınız tek amaç balerin (küçük yaşda eğitim şart onun için) olmak farkındamısınız!!!
Önce bir amaç seçin sonra amaca giden yolu bulursunuz.
Ağır yaralar almışsınız,umarım düzelirsiniz.Saydığım nedenler var konuda...
Hayatta amacını yitirmiş her kimse anlamsızlık çukuruna düşmeye mahkumdur.
Sizin probleminizde amaçsızlık!
Amacın ne? İş buldun diyelim eeee?
Ailenizle sorunların bitti diyelim eeeee?
Sevgilin sadık biri diyelim eeeeee?
Bunların hepsi geçici sorun araç bile değil!!!
Kaldı ki amaç olsun!
Amacın ne??? İyi bir insan olmak, huzurla doğaya karışmak, zengin bir insan olmak, iyi sadık bir sevgili olmak, alacağın maaşı biriktirmek...satacağın eski bir ürünün parası ile kedi köpek maması almak vs vs vs..
Amacını bulmalısın.
Amacın yok ki ee haliyle tabiki durup dururken bir şey olsada ölsem gibi fantastik isteklerin oluşur.
Daha 26 yaşındasınız...Ulaşamayacağınız tek amaç balerin (küçük yaşda eğitim şart onun için) olmak farkındamısınız!!!
Önce bir amaç seçin sonra amaca giden yolu bulursunuz.
neden hiç arkadaşınız dostunuz yok peki? Şehir mi değiştirdiniz?Ne bir arkadaş ne bir destekçi kimsem yok.
Çok karamsar biri değilimdir aslında ama tükendim sanırım. Travma veya kayıp yaşamadım bunlar elbette şükür sebebi fakat bazen yetmiyor ne yazık ki insan doğası sevmek karşılığını görmek veya emeklerinin karşılığını almak istiyor hele ki etrafındaki insanları iyi yerlerde mutlu görünce..Ben de pek işlemese de bazısında işe yarar.
Elinizde neler var önce onlara bakın... veya onlara bile sahip olmayan insanlara..
Sağlığınız her şey mesela.
Evet işiniz yok ama sağlığınız çalışacak kadar olmasaydı böyle bir şeyi hayal ediyor dahil olamazdınız.
Ailevi problemleriniz ne boyutta bilmiyorum ama buyuk travmalarınız yada kayıplarınız yoksa en azından varlıkları şükür sebebi olabiliyor...
Başınızı sokacak iyi kötü bir eviniz, akşam yiyecek yemeğiniz var.
Bir yerden başlamak için gücünüz var...
Biraz bınlara odaklanın. Hayalinizdeki iş olmasa da bir yerde başlayın. En azından insan içine karışmış olursunuz.
Erkek arkadaşınız için bir şey diyemedim. Bugün var yarın yok, karşınıza daha iyi insanlar çıkacaktır muhakkak..
En büyük şansınız kendiniz olun. Pollyanna değilim, hatta genelde her şeyi kötü yönünden gören biriyim.
Ama inanın bunların hiç biri canınızdan kıymetli değil :)
Intihar eğiliimim yok henüz sadece benim dışımda gelişmesini dilediğim olmuştur. Kimilerimiz daha büyük olaylar karşısında daha dirençli olabiliyor sanırım benim direncim çabuk kırıldı.Daha ne gördün ki bebeğim..daha çook bıçaklanacaksın iş hayatında..hayat yeni başlıyor..durumlar her kötü gittiğinde intihar edilse inan bana insan nesli tükenir..hayat bir mücadele sende bu çarka katıl.Sevgiler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?