O kişiyi o cevapla susturdum ama bitmiyorlar maalesefahahahaha o cevap susturmamışsa sizin çevre biraz zor susar sanki
Onlar sorunca normal biz ağızlarının payını verince terbiyesiz oluyoruzO sorular asla bitmez.
Doğurmuyorum. Meraklıysanız siz doğurun deyin.
Bu tarz insanların anladığı tek bir dil var o da kendi dilleri.
Sonra da doğurma artık yeter derlerBenide darliyorlardi aynen basta kendi annem olmak uzere. Suan hamileyim simdiden 2. Laflari donuyor. Gercekten insanlar hadsiz. 2. Olsa 3. Nerde dicekler bu boyle gidecekk
Normalde ben de sinirlenmem ama instagramdan yazılan şey gibi ya 1 ayda 3 kere ısrarla sorulması sinir ediyor beni.5 yillik evliyiz cocugumuz yok, kedimiz var bizimde. Cocuk soranlar cok nadiren cikti ama ben pek sinirlenmiyorum dogrusu.
Kuzenimde 3 yapti simdi surekli 3 cocuk sana ne lazimdi diyorlar ayni kisilerSonra da doğurma artık yeter derler
İnsanların hayatına bu kadar karışma hakkını nerden buluyorlar acabaBoş insanların boş muhabbetleri. Kendilerince bişey yapmaya çalışıyorlar. Bu tür varlıklar bitmez malesef,heryerde var. Bıkmadan,usanmadan abuk subuk sorularını yapıştırırlar. İyi cevap vermişsin hakkediyorlar. Evlenmezsin evde kaldı olur,çocuk doğurmazsın kısır olur kocasında sorun olur,doğurursun o çocukla ilgili bir sürü boş,gereksiz şeyler sorulur,söylenir. Laf anlamazlar anlamazlar bende bezdim bu saçma sapan geri kafalı insanlardan.
Çok mahrem bi konu bu. Sağda solda ahlak bekçiliği yapanlar resmen insanların yatak odalarına dair bi soruyu pat diye soruveriyor.Bende bir tane var ikinciyi istemiyorum diye resmen linç ediliyorum. Var böyle asalaklar. Çok sinirlendiğim bir mevzu o yüzden bu konular açılınca nevrim dönüyor. Kimse kimsenin kaç çocuk doğuracağına yada doğurmayacağına karışmasa hayat bayram olsaisteyen 10 tane doğursun istemeyen doğurmasın. Nedir bu toplum baskısı? Evet sizin kurduğunuz cümle biraz şey yanii amann iyi yapmışsınız
Gençler de soruyor ki. Heralde etraflarından öyle gördüklerinden normal sanıyorlar bunuya bu soru soran teyzeler amcalar ne zaman tedavülden kalkacak. neyse ki 1 jenerasyon sonra yoklar
Ve bunu en çokta yaşını başını almış insanlar yapıyor.Çok mahrem bi konu bu. Sağda solda ahlak bekçiliği yapanlar resmen insanların yatak odalarına dair bi soruyu pat diye soruveriyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?