İnsanlar neden bu kadar hadsiz...

Bizimde çocuğumuz yok iki kedimiz var. Çocuk istemiyoruz şimdilik. Üstelik çocuğumuz oluyor mu olmuyor mu teknik bir sıkıntımız var mı onu bile bilmiyoruz
Neyse işte aynı şeyleri bana da söylüyorlar
Hepsi gerizekalı hepsi net ıqsuz

Ulan belki çocuğum olmuyor ya belki yapamıyoruz sen ne karaktersiz terbiyesiz bir ayısın ki bunları bana sorabiliyorsun

Gerçekten gerizekalılar takma muhattap olma görmezden gel ya da dayanamıyorsun ağızlarına et.
Direkt dedikodunu yapacakları için kulaktan kulağa yayılır kimse daha soramaz yorum yapamaz.

Vallahi biz evliliğimizin ikinci ayında başladık maruz kalmaya bunlarla bunu bildiğim için daha evlenmeden herkese en az 1 yıl düşünmüyoruz dedim

Ben hamileyim bana da ne kadar erken diyorlar. Yeni evliyken evime vime tv almadım üzülme ilerde zamanla olur diyorlar. Belli standartların dışına çıkınca böyle oluyor. Öteki oluyoruz ya da acınacak insanlar oluyoruz.

kız yok mu daha bişey yapsa na bi çocuk neden çocuğun olmuyor" diye darlayınca "kocam içime boşalmıyor" dedim.
Hahahahahahahahahahahahahaha
Cocuk niye yapmıyorsun demek niye sevişmiyorsunuz demek değil mi?

Hiç kaba değil bence. Harika bir cevap vermişsin.

Ben 4 yil sonra kizimj kucagma aldm tamamen isteyerek ilk istedgmz ay da oldu ama dedgn gbi olana kdr ayni sorularla karsi karsiya kaldim smdide 2. Icin diyorlar hep ayni muhabbetler bosver . Bence insanlar cocuksuzlara imreniyor ve illa herkesn cocugu olsun da kendine bj hayati kalmasin oda ugrassin etsin uyksuzu sinir harbi yasasin filan diye cock yap diyor artik ne bu ya insanlar blmiyomu napip napmayacagni millete gore mi yasayacagiz

Hahaha ay çok güldüm iyi demissin valla hadsiz bize herkes daha erken diyor lar bide ailesi durumları biliyor bise demiyor ama iş yerinde beraber çalışıyoruz ordaki kadınlar sürekli soruyor du bende dedim yatak odamıza gelin isterseniz diye şimdi sormuyorlar

İnsanların konuşması bitmez ben de 3. Yavruma hamileyim duyan ne bu acele diyormuş hele bir yüzüme deseler
Aaaa çok haklılar. Neden hamile kalmadan önce referandum yapmadın ki?
Hamile kalabilir miyim diye izin alman gerekiyordu.

harika bir cevap olmuş valla. tek kelime edilemez üzerine. evli değilim ama sizin gibi darlansam ben de çıldırırdım.

Samimi olduğum arkadaşım 2 sene olacak evli. Bir kez bile sormadık bebek yokmu diye samimi olmama rağmen.
Başka iki arkadaşım da 1 sene arayla evlendiler ilk evlenene patavatsız arkadaşım niye bebek yapmıyorsun olmuyormu demişti. Sinirden elim ayağım kesilmişti. Öteki arkadaşımda mahcup Allah verecekki olsun benim elimde değilki demişti. Şimdi kendisinde 1 yıldır evli çok istemesine rağmen olmuyor.

Bende şimdi nişanlıyım. 34 yaşındayım daha evlenmeden arkadaşlarım hemen çocuk yap, olmaz sonra yaşın geç diyorlar

Benim de 2 buçuk yıl oldu evleneli. Bir kere dış gebelik geçirdim ölümden döndüm. Daha 4 ay oldu iç kanama geçireli. Tatile ailemin yanına geldim. Hamile olan bir akraba bana karnını gösterip sen de yap diyor. Hiç düşünmüyorlar insanlar neler yaşıyor ne ile mücadele ediyor. Ölümden dönmüşsün umurunda değil milletin. Çocuk doğuran kadın kendini diğerinden üstün görüyor. Kusurlu deniyor. Buraya kafa dinlemeye geldim güya her önüne gelen çocuk muhabbeti açıyor.

Ben de çocuk istemiyorum,sevgilimle bunu konuştuğumuzda şimdiden adamı bile hazırladım olası saldırılara şöyle deriz böyle deriz
İstemiyoruz desen aa istenmez mi yumuk yumuk elleri... olmadığın halde bile kısırım ben desen aa bizim bi hoca var götürelim okusun üflesin... ya gerçekten ne demeli böylelerine

Bizim de benden kaynaklı çocuğumuz olmuyor. Ameliyat oldum yumurtalık kisti aldırdım herkes sormaya başladı ne zaman diye. Yok dedim istemiyorum çocuk falan daha 1 yıllık evliyiz ama kendimi hazır hissetmiyorum diye oyalıyorum herkesi. Bidahaki ay tüp bebeğe başlıcaz kimse bilmiyor ama olsa da olur olmasa da, kendimi yırtmıyorum açıkçası. Soran olursa da önce siz yapın benim yaşım sizden küçük diye laf sokuyorum.

Annem dördüncüyü doğurdu. Her duyan tüplerini bağlat diyor. Susmuyorlar maalesef...

Senede 1-2 kere gördüğüm bir komsu bana "olmuyo mu kendiniz mi istemiyosunuz, baslarda kendileri istemez sonra da Allah vermez bak korunmayın" dedi.. söyleyeceklerim bu kadar

Aynı ya bende 2 sene oldu evleneli kedimiz var bizim herseyimiz annem diye seviyorum duyan kişiler kediye annen deme bebek yap annem denilirmi diyorlar bende üstüne basa basa kedi mi annem diye seviyorum millet delirmisim gibi davranıyor sanki bir hayvan bukadar sevilmezmis gibi bakıyorlar kedi mi de severim bebeğim olursa onu da severim sevgim herkese yeter elalem susmaz umrumda da değiller açıkçası çok biliyorlarsa yapsınlar kendileri bi Bebe onu sevelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…