Vallahi biz evliliğimizin ikinci ayında başladık maruz kalmaya bunlarla bunu bildiğim için daha evlenmeden herkese en az 1 yıl düşünmüyoruz dedimMerhaba, konuya bodoslama dalıyorum hadi bismillah... şu ve ya bu sebepten ötürü çocuğum olmuyor ki olmak mecburiyetinde mi? Her evlenen çocuk sahibi olmak zorunda mı? Bu da ayrı konu. Neyse bir kedimiz var bu sabah mamayı elime aldım elimden yerken instagram hikayeme koydum ve "anasının elinden yer" yazdım. Çok da samimi olmadığım orta yaşta diyebileceğim bir tanıdık "sen iyice kafayı yedin kız hahhaha bi çocuk doğur da sal artık şu hayvanı" yazmış cevap olarak. Güleyim mi kızayım mı? Bundan önce de yine çok samimi olmadığım ama mecburen arada bir aynı ortamda bulunduğum bi kadın 1 ay içinde 3 kere "kız yok mu daha bişey yapsana bi çocuk neden çocuğun olmuyor" diye darlayınca "kocam içime boşalmıyor" dedim. Ve ortamda "aa terbiyesiz hiç denir mi böyle şey" falan tepkilerine maruz kaldım. Tamam belki normal bi tepki değil biraz sert oldu ama sizinki çok mu normal hamile kalsam illaki duyarsınız en olmadı çocuk olunca duyarsınız. Kendi ailemden bile soğudum bu yüzden. Bir de şey var yeni tanıştığım biri mesela soruyor "kaç yıllık evlisin" diye 3ü geçti diyorum çocuk olmadığını öğrenince "hmm üzülme ya olur" diyorlar. Sizeneeeee demek istiyorum demiyorum tabi. Var mı sizi de bu konuda darlayanlar siz nasıl başa çıkıyorsunuz?
Hahahahahahahahahahahahahahakız yok mu daha bişey yapsa na bi çocuk neden çocuğun olmuyor" diye darlayınca "kocam içime boşalmıyor" dedim.
Merhaba, konuya bodoslama dalıyorum hadi bismillah... şu ve ya bu sebepten ötürü çocuğum olmuyor ki olmak mecburiyetinde mi? Her evlenen çocuk sahibi olmak zorunda mı? Bu da ayrı konu. Neyse bir kedimiz var bu sabah mamayı elime aldım elimden yerken instagram hikayeme koydum ve "anasının elinden yer" yazdım. Çok da samimi olmadığım orta yaşta diyebileceğim bir tanıdık "sen iyice kafayı yedin kız hahhaha bi çocuk doğur da sal artık şu hayvanı" yazmış cevap olarak. Güleyim mi kızayım mı? Bundan önce de yine çok samimi olmadığım ama mecburen arada bir aynı ortamda bulunduğum bi kadın 1 ay içinde 3 kere "kız yok mu daha bişey yapsana bi çocuk neden çocuğun olmuyor" diye darlayınca "kocam içime boşalmıyor" dedim. Ve ortamda "aa terbiyesiz hiç denir mi böyle şey" falan tepkilerine maruz kaldım. Tamam belki normal bi tepki değil biraz sert oldu ama sizinki çok mu normal hamile kalsam illaki duyarsınız en olmadı çocuk olunca duyarsınız. Kendi ailemden bile soğudum bu yüzden. Bir de şey var yeni tanıştığım biri mesela soruyor "kaç yıllık evlisin" diye 3ü geçti diyorum çocuk olmadığını öğrenince "hmm üzülme ya olur" diyorlar. Sizeneeeee demek istiyorum demiyorum tabi. Var mı sizi de bu konuda darlayanlar siz nasıl başa çıkıyorsunuz?
Aaaa çok haklılar. Neden hamile kalmadan önce referandum yapmadın ki?İnsanların konuşması bitmez ben de 3. Yavruma hamileyim duyan ne bu acele diyormuş hele bir yüzüme deseler
Evet çok yanlış yaptım resmen kaçak kat çıkıyorumAaaa çok haklılar. Neden hamile kalmadan önce referandum yapmadın ki?
Hamile kalabilir miyim diye izin alman gerekiyordu.
Benim de 2 buçuk yıl oldu evleneli. Bir kere dış gebelik geçirdim ölümden döndüm. Daha 4 ay oldu iç kanama geçireli. Tatile ailemin yanına geldim. Hamile olan bir akraba bana karnını gösterip sen de yap diyor. Hiç düşünmüyorlar insanlar neler yaşıyor ne ile mücadele ediyor. Ölümden dönmüşsün umurunda değil milletin. Çocuk doğuran kadın kendini diğerinden üstün görüyor. Kusurlu deniyor. Buraya kafa dinlemeye geldim güya her önüne gelen çocuk muhabbeti açıyor.Merhaba, konuya bodoslama dalıyorum hadi bismillah... şu ve ya bu sebepten ötürü çocuğum olmuyor ki olmak mecburiyetinde mi? Her evlenen çocuk sahibi olmak zorunda mı? Bu da ayrı konu. Neyse bir kedimiz var bu sabah mamayı elime aldım elimden yerken instagram hikayeme koydum ve "anasının elinden yer" yazdım. Çok da samimi olmadığım orta yaşta diyebileceğim bir tanıdık "sen iyice kafayı yedin kız hahhaha bi çocuk doğur da sal artık şu hayvanı" yazmış cevap olarak. Güleyim mi kızayım mı? Bundan önce de yine çok samimi olmadığım ama mecburen arada bir aynı ortamda bulunduğum bi kadın 1 ay içinde 3 kere "kız yok mu daha bişey yapsana bi çocuk neden çocuğun olmuyor" diye darlayınca "kocam içime boşalmıyor" dedim. Ve ortamda "aa terbiyesiz hiç denir mi böyle şey" falan tepkilerine maruz kaldım. Tamam belki normal bi tepki değil biraz sert oldu ama sizinki çok mu normal hamile kalsam illaki duyarsınız en olmadı çocuk olunca duyarsınız. Kendi ailemden bile soğudum bu yüzden. Bir de şey var yeni tanıştığım biri mesela soruyor "kaç yıllık evlisin" diye 3ü geçti diyorum çocuk olmadığını öğrenince "hmm üzülme ya olur" diyorlar. Sizeneeeee demek istiyorum demiyorum tabi. Var mı sizi de bu konuda darlayanlar siz nasıl başa çıkıyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?