- 3 Mayıs 2022
- 97
- 204
- 43
- 32
- Konu Sahibi Yumusaksurat
-
Üç bin idi altı bin yapacağını söylediYeni kiraniz ne kadar oldu ki?
Yaa kimseye böyle gitmek istemiyorum aslında. Ama bu kadar da olmamalıDiyarbakırda bir kiracı ev sahibini şikayet etmiş. Ev sahibi ceza almıştı. Isterseniz bir araştırın.
Bu konuların yasasını bilmiyorum. Ama bir hukuksuzluk varsa peşine düşebilirsiniz.Yaa kimseye böyle gitmek istemiyorum aslında. Ama bu kadar da olmamalı
Hasarlı binaya mı bu kiraÜç bin idi altı bin yapacağını söyledidört bucuk felan bekliyorduk biz. Evin içi felan eski. O tutar asla etmez. Tek avantajı eşimin iş yerine yakınlığı...
Gerçekten şaşırıyorum artık ne ara bu kadar vicdansız olduk Allah yardımcınız olsunMerhaba kızlar çok üzgünüm gerçekten. Depremden etkilenen iller arasında oturuyorum. Yıkılan binalar oldu. Dolayısıyla kiralık ev bulamayan depremzedeler... Şuan oturduğum ev az hasarlı olarak geçiyor.
Geçen yıl mart ayında taşındım buraya. Yani bu ay sözleşmemiz bitiyor. Az önce ev sahibiyle görüştük. Kira yeni fiyatı yüzde yüz zam...
O kadar üzgünüm ki... Bir güne bir gün geciktirmek kirayı hepte erken ödedik on gün belki on beş gün önceden... Çıkayım desem bir tane ev yok. İnsanlar köylere taşınmak zorunda kaldılar ev bulamadığından ötürü.
Şimdi ben ne yapmalıyım? Şikayet etsem işe yaramayacak. İnsanlara da kötü gitmek istemiyorum. Bu artış bizi çok etkileyecek. Ağlamamak için kendimi zor tutuyorum. İçimi dökmek istedim sizlere
Evet az hasarlı olarak geçiyor. Evin içide eski..kendi evimi satmak zorunda kalınca çok ev arama fırsatım olmamıştı. Bide memur değiliz diye bir kaç baktığımız evde kiralamak istemedi bize. Bizde o anki üzüntüyle buraya geldik.Hasarlı binaya mı bu kirael insaf
Şikayet edeyim ama nereye gideceğim ben. Beladan çok korkuyorum. Huzursuzluktan korkuyorum. Hiçbir yerde evde yok. O kadar moralim bozuldu ki. Daha deprem korkusu üzerimizde ama gerçekten dediğiniz gibi ders alan da yok... Bir tek zor durumda olanlar ders alıyor sanırım. Kötü ve güçlü olan yine kötü ve güçlü...Gerçekten şaşırıyorum artık ne ara bu kadar vicdansız olduk Allah yardımcınız olsunbir kaç aile ev sahiplerini şikayet etmişler iki yil mühürlenen evler var lütfen bunun peşini bırakmayın ve gerekli yerlere şikayet edip hakkınızı arayın bu kadar arsizlik gerçekten çok fazla hiç derste almıyoruz yaşadıklarımızdan umarım ev sahibiniz gerekli cezayı alır
Şikayet edeyim ama nereye gideceğim ben. Beladan çok korkuyorum. Huzursuzluktan korkuyorum. Hiçbir yerde evde yok. O kadar moralim bozuldu ki. Daha deprem korkusu üzerimizde ama gerçekten dediğiniz gibi ders alan da yok... Bir tek zor durumda olanlar ders alıyor sanırım. Kötü ve güçlü olan yine kötü ve güçlü...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?