İnsanlar neden bu kadar vicdansız?

Rabbim deprem afetini yaşayan etkilenen herkesin büyük yardımcısı olsun inşallah

Tahliye taahhütnamesi kira kontratı ile aynı tarihte olamaz, sirket avukatimizdan almistim bu bilgiyi

Eğer gerçekten oğlu oturmazsa bunu ispat ederseniz cezası var diye biliyorum. Bu şekilde mesaj atmasını sağlayın elinizde kanıt olsun
evet bekliyoruz bakalım oğlu oturmaz ise şikayet edecegiz zamani geldiginde

Tahliye taahhütnamesi kira kontratı ile aynı tarihte olamaz, sirket avukatimizdan almistim bu bilgiyi
evet ayni zamanda olamaz ama bunu nasıl ispatlayacagiz ki muhtemelen ileri bir tarih atacaklar uzerine.
valla ne diyim bilmiyorum eşim burda ev kiralarken bende ankara da evimizi kiraya veriyordum inanin 40 sene düşunsem aklimaz gelmez şoyle bir şeyi imzalatmak bende mülk sahibiyim ama insanların bu kadar mülke tapıp allah korkusunu unutmalarini anlamiyorum.
gördük iste maraşta hatayda gölcükde her şeyin 15 sn de nasıl yerle bir olduğunu bu neyin hırsı.
insanlar neden kendi başlarına hiç bir şey gelmeyecek gibi yaşiyorlar anlayamıyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…