- 19 Eylül 2018
- 14.172
- 37.999
- 598
- Konu Sahibi Ojeli-Ejderya
-
Aile direkt “anne yalnız kalacak” bakış açısına sahip zatenHanımefendi o kaynana sizin başınıza kalacak evlenebilirseniz. Aha buraya yazıyorum yıllar sonra gelir okursunuz yine.
İstesemde kalmaz. Kira vermemek için kardeşi annesiyle yaşamak için herkesle kavga ediyor. Bizim öyle bi çabamız yokHanımefendi o kaynana sizin başınıza kalacak evlenebilirseniz. Aha buraya yazıyorum yıllar sonra gelir okursunuz yine.
Aradığım bir şey yok, aklınızca burun kıvırmışsınız.İş değiştirenlere ne dedim. Kıyafet değiştirir gibi iş değiştirebilenleri dediğimi mi kastediyorsunuz. Evet büyük şehirkerde iş çok. Tanıdıklarımdan bahsettim. Ne var bunda altında nasıl bişey aradınzı
Annesinin evi var. Kardeşi annesiyle kalmak için bizim evlenmemizi bile zor bekliyor. Birlikte yaşamak istesemde fırsat kalmaz. Ki sevgilim istemiyor zatenAile direkt “anne yalnız kalacak” bakış açısına sahip zaten
Tüm tuşlara aynı anda basmışlar resmen
Çünkü şu anda anasının nazını çekecek bir karısı yok. Evlenince görürsünüz, hayırlı evlat olma yarışına girecekler.İstesemde kalmaz. Kira vermemek için kardeşi annesiyle yaşamak için herkesle kavga ediyor. Bizim öyle bi çabamız yok
Burun kıvırmadım. Keşke burdada öyle iş imkanı olsada bizde istifade edebilsek diye kıskanmış bile olabilirim. Ben kendimi yanlış anlatıyorum yada siz anlamak istediğiniz gibi anlıyorsunuz. Zaten burda iş ilanı bile yok diyorum. Büyük şehirde insanlar kıyafet değişir gibi iş değişiyor diyorum. Siz bunu nasıl farklı anladınız yaAradığım bir şey yok, aklınızca burun kıvırmışsınız.
Sana mı sorucam nereden uzak durup durmayacagimi? Eleştiriler normal, insanların dertleriyle dalga geçilmesi ve artniyet anormal sadece diyorum, daha düzgün nasıl anlatabilirim. Gelmissin o zaman uzak dur diyorsun. Onlar insan olmasın, biz uzak duralım. senin mantığın böyle o zamanO zaman böyle topluluktan uzak durun zorla üyelik vermiyorlar
Şu zamana kadar büyükşehre gidip çalışsa bi işin ucundan tutmuş olurdu, koca adama bu lüks neden veriliyor? Bu şekilde sittin sene evlenemezsiniz. Dua edin memur olsun, yoksa kimse çalıştıramaz bunu.Burun kıvırmadım. Keşke burdada öyle iş imkanı olsada bizde istifade edebilsek diye kıskanmış bile olabilirim. Ben kendimi yanlış anlatıyorum yada siz anlamak istediğiniz gibi anlıyorsunuz. Zaten burda iş ilanı bile yok diyorum. Büyük şehirde insanlar kıyafet değişir gibi iş değişiyor diyorum. Siz bunu nasıl farklı anladınız ya
Neden o zaman sadece “civar” illeri yazdı diyorsunuz mesela tercihlerde?Burun kıvırmadım. Keşke burdada öyle iş imkanı olsada bizde istifade edebilsek diye kıskanmış bile olabilirim. Ben kendimi yanlış anlatıyorum yada siz anlamak istediğiniz gibi anlıyorsunuz. Zaten burda iş ilanı bile yok diyorum. Büyük şehirde insanlar kıyafet değişir gibi iş değişiyor diyorum. Siz bunu nasıl farklı anladınız ya
Kız sen az önce nezaket asalet falan demiyor muydun ne oldu da hakaret modun açıldı sakin olBurada bir de kutuplaşma mevcut. Popüler üye ise, ya da daha önce birkaç sohbeti olduysa hatalı da olsa birbirlerini destekliyorlar. Aşırı ezikcene demişler 'sadece ikinci sınıf beyinler güçlünün yanında durur.'
Azıcık karakteri sağlam olan haklının yanında olur her zaman. Bir de böyle tipler çocuk yetistiriyor/yetiştirecek, vah ki ne vah
Burası sanal alem çok da fazla kaptirmayin derim dimdizlak kaldirsiniz ayazda
Teyze hele sen B Boniva gerçekten klinik vakasın geçmiş olsun
Aaa empati yap Reina. Kim bilir ne yaşadı da hakaret ediyor tanımadığı kadına. Empati yap empati.Kız sen az önce nezaket asalet falan demiyor muydun ne oldu da hakaret modun açıldı sakin ol
Neden ayazda kalıyoruz durduk yere onu anlamadım sadece ben.Aaa empati yap Reina. Kim bilir ne yaşadı da hakaret ediyor tanımadığı kadına. Empati yap empati.
Bu işte.Ben herşeyin farkındayım evet. Bu yüzden psikolojimde iyi değil zaten
İşine gelmeme sendromuTembel bir sevgilisi varmış millet adama sallayınca zoruna gitmiş kslsösöd
:) Bir şey elde edemezsin demek istedi herhalde.Neden ayazda kalıyoruz durduk yere onu anlamadım sadece ben.
Evet 2 sene çalıştı. Ancak herkesin duygu eşiği farklı bunu neden anlamıyorsunuz. Siz veya öteki ertesi gün silkelenip kendine gelebilirken bir diğeri aylar yıllar atamıyor o üzüntüyü. Herkesin duyhu durumu farklıdır. Babasının ölümünden sonraki üzüntüsünü bile eleştirebilenler var aklım almıyor. Bir insanın duyhusu nssıl eleştirilir. Nasıl üzüldün aklın başından gitti denebilir.. evet herkes benim neden çalışmadığıma takılmış. Çalışıyordum. Hemde işim çok rahat, maaşım çok iyiydi. Ayrılmak zorunda kaldım. Sağlık sebeplerinden. Daha açık konuşayım ameliyatlar silsilesi geçirdim. Şuan çalışmıyorum. İşte aramıyorum çünkü henüz o tempoya girebilecek kadar iyi değilim. Doktorum izin vermiyor. Yılbaşına kadar müsade etmedi. Sonrasında kontrollerime göre bakacağız duruma. İnsanların hayat dinamiklerini bilmeden aşağılamak yargışamak çok kolay.. sizde çalışmıyorsunuz al birini vur ötekine, sevgilinizin çalışmaması sizi rahatsız etmiyor çünkü sizde çalışmıyorsunuz, sizinde çalışmakta gözünüz yok vsvs. Çok can sıkıcısınız. Bunu eleştirmeden önce siz neden çalışmıyorsunuz böyle bi planınız yok mu gibi bi soru yok hiç. Kimse bilemez elbette ama bilmediğimiz şeyler için ağır eleştiriler çok can sıkıcı. Herneyse. Bu platformda konu açmak dert paylaşmak cidden çok zor. Daha çok dert sahibi oluyor insan
Ya haklı da bi yandan empati yapmak lazım konu sahiplerine ama yapıyoruz da diyoruz bunları zatenAaa empati yap Reina. Kim bilir ne yaşadı da hakaret ediyor tanımadığı kadına. Empati yap empati.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?