- 7 Kasım 2013
- 14.758
- 35.997
- 598
- Konu Sahibi Ojeli-Ejderya
-
Burada bir de kutuplaşma mevcut. Popüler üye ise, ya da daha önce birkaç sohbeti olduysa hatalı da olsa birbirlerini destekliyorlar. Aşırı ezikcene demişler 'sadece ikinci sınıf beyinler güçlünün yanında durur.'
Azıcık karakteri sağlam olan haklının yanında olur her zaman. Bir de böyle tipler çocuk yetistiriyor/yetiştirecek, vah ki ne vah
Burası sanal alem çok da fazla kaptirmayin derim dimdizlak kaldirsiniz ayazda
Teyze hele sen @Boniva gerçekten klinik vakasın geçmiş olsun
12 yıllık sevgililik, kumar...Sizin karın ağrınız nedir öğrenmek için eski konunuza bakmakla bakmamak arasında gidip geliyorum. Var bir şey çünkü.
Bana ne ya empati falan yapmıyorum ben artık. Bazı insanlarla hiçbir şey yapmamak gerekir.Ya haklı da bi yandan empati yapmak lazım konu sahiplerine ama yapıyoruz da diyoruz bunları zaten
Neden o zaman sadece “civar” illeri yazdı diyorsunuz mesela tercihlerde?
Biz atanmak için en batıdan en doğuya her yeri yazdık. Rize fındıklı da vardı Çanakkale Ayvalıda
Sevgilinizin çok iyi bir birikim yaptığını yazmıştınız?Yani bizde rize yazdık ama mesela istanbul yazmak istemedik. Düğün eşya vs derken borç yapacağımız için birde yüksek kira ödeyemeceğiz diye düşündük. Yazdığımız tek büyük şehir ankara sanırım.
Evet?Sevgilinizin çok iyi bir birikim yaptığını yazmıştınız?
Evet yaptı. Ancak illaki borçlanacağız. Eşya fiyatları ortada. Düğün mekanları 60 70den kapıyı açıyor. Öğrenim kredisi borcumu ben ödemiştim. Sevgiliminde bir miktarı duruyor.Ufak tefek diğer şeylerde cabası. Güzel bir birikim yaptı ancak illa borçlanacağız diye düşünüyorum. Ki ev kiralarken 2 kira peşin, 1 kira depozito, 1 kira emlakçıya vs onlarıda düşününce. Sıfırdan bir ev kurmak hayli masraflıSevgilinizin çok iyi bir birikim yaptığını yazmıştınız?
Cidden?12 yıllık sevgililik, kumar...
Kutuplaşmayı bilmiyorum ancak bir grup var. Konuyu tam anlanaya çalışmadan konu sahibinin canını nasıl sıkabilirim yakabilirim diye düşünüyorlat sanki yalnızca. Sonrasında da istediğimi söylerim sen buraya bunun için yazmışsın diyorlar. Kimse sizin boş aşağılamalarınızı anlamadan yargılamalarınızı okumak için konu açmıyor eminim. Ben onlara diyorumki üstümdeki tişört yeşil. O bana diyorki üstündeki tişört mavi olduğu için tü kaka. Anlamamış ki olayı. Çok garip gerçekten. Sonrada yok kaldıramadı edemedi. Tabiki düşüncenizi merak ettiğimden konu açtım ama herşeyin bir üslubu vardır yahu. Ben 7 yıllık ilişkim var şuan işi olmadığı için evlenemiyoruz diyorum. Harika anlayışlı arkadaşlar sevgilimin 7 senedir iş aradığını bulamadığını, hatta babasının vefatından sonra sınavının kötü geçmesinin anlamsız olduğunu vs eleştiriyorlar. Hatta sihirli kürelerinden bundan sonrada iş bulamayacağını görüp çünkü onların bıdıbıdısınında öylr olduğunu yazmışlar. Hey allahımBurada bir de kutuplaşma mevcut. Popüler üye ise, ya da daha önce birkaç sohbeti olduysa hatalı da olsa birbirlerini destekliyorlar. Aşırı ezikcene demişler 'sadece ikinci sınıf beyinler güçlünün yanında durur.'
Azıcık karakteri sağlam olan haklının yanında olur her zaman. Bir de böyle tipler çocuk yetistiriyor/yetiştirecek, vah ki ne vah
Burası sanal alem çok da fazla kaptirmayin derim dimdizlak kaldirsiniz ayazda
Teyze hele sen @Boniva gerçekten klinik vakasın geçmiş olsun
Bu şartlarda düğün de mi istiyorsunuz?Evet yaptı. Ancak illaki borçlanacağız. Eşya fiyatları ortada. Düğün mekanları 60 70den kapıyı açıyor. Öğrenim kredisi borcumu ben ödemiştim. Sevgiliminde bir miktarı duruyor.Ufak tefek diğer şeylerde cabası. Güzel bir birikim yaptı ancak illa borçlanacağız diye düşünüyorum. Ki ev kiralarken 2 kira peşin, 1 kira depozito, 1 kira emlakçıya vs onlarıda düşününce. Sıfırdan bir ev kurmak hayli masraflı
Dışarıdan bakıp anlamaya çalışmak yerine dikiş tutturamamış bundan adam olmaz vs yorumlar nedir anlamıyorum
Ben konu sahibine hak veriyorum bazı üyeler bir önceki konuda çok tepeden bakan, çok küçümseyici bir üslupla yazdılar. burada kimsenin velisi değiliz, konu sahibi eğer o adamı öyle kabul etmişse fikrimizi söyleyip kendimizce yol gösterdikten sonra yapabileceğimiz bir şey yok, hele ki insanları aşağılamaya hakkımız hiç yok. "tembel sevgilin, sevgilin bir iş tutturamamış, ondan bu saatten sonra bir b.k olmaz" minvalinde yargı dağıtma cüretini size kim veriyor a kuzum?
E o zaman neden farklı fikirler almak için konu açılıyor?
Zaten bir önceki konusuna çok iyi bile yazıldı, dediğiniz gibi 1-2 yorum anca vardı. Kabullenmek istemiyor, ummadığı yerden bakılması zoruna gitti, o kendince suçlular bulmuştu, şimdiden sonra bu kadar fikirle yaşamak zor geliyor, kalbi ağrıyor, bunu nasıl göremiyorsunuz?"Tembel sevgilisini pohpohlamadık ya", "konu sahibinin kendisinin de çalıştığı yok zaten" gibi bir üslup kullanılmaksızın fikir verilemez miydi? İnsanları aşağılama, etiketleme hakkımız yok. Hadi metres konularını bir nebze anlarım ama bunlar kimseye zararı dokunmayan, tek zararı kendilerine olan iki genç insan. Ne bu şiddet bu celal?
Ben konu sahibine hak veriyorum bazı üyeler bir önceki konuda çok tepeden bakan, çok küçümseyici bir üslupla yazdılar. burada kimsenin velisi değiliz, konu sahibi eğer o adamı öyle kabul etmişse fikrimizi söyleyip kendimizce yol gösterdikten sonra yapabileceğimiz bir şey yok, hele ki insanları aşağılamaya hakkımız hiç yok. "tembel sevgilin, sevgilin bir iş tutturamamış, ondan bu saatten sonra bir b.k olmaz" minvalinde yargı dağıtma cüretini size kim veriyor a kuzum?
Çok twşekkür ediyorum"Tembel sevgilisini pohpohlamadık ya", "konu sahibinin kendisinin de çalıştığı yok zaten" gibi bir üslup kullanılmaksızın fikir verilemez miydi? İnsanları aşağılama, etiketleme hakkımız yok. Hadi metres konularını bir nebze anlarım ama bunlar kimseye zararı dokunmayan, tek zararı kendilerine olan iki genç insan. Ne bu şiddet bu celal?
Önceki konumda iyi mi yazıldı. 3 5 kişiden fazla değildir aklı selim yorumlar. Bakın iyi yorum demiyorum aklı selim yorum. Geri kalan bir grup resmen saatlerce ağlamama sebep hakaret ve aşağışamalara maruz bıraktı. İşime gelmeme değil. Tamamen üslup sıkıntılılar.Zaten bir önceki konusuna çok iyi bile yazıldı, dediğiniz gibi 1-2 yorum anca vardı. Kabullenmek istemiyor, ummadığı yerden bakılması zoruna gitti, o kendince suçlular bulmuştu, şimdiden sonra bu kadar fikirle yaşamak zor geliyor, kalbi ağrıyor, bunu nasıl göremiyorsunuz?
Zaten bir önceki konusuna çok iyi bile yazıldı, dediğiniz gibi 1-2 yorum anca vardı. Kabullenmek istemiyor, ummadığı yerden bakılması zoruna gitti, o kendince suçlular bulmuştu, şimdiden sonra bu kadar fikirle yaşamak zor geliyor, kalbi ağrıyor, bunu nasıl göremiyorsunuz?
Elf gözlerim gördüCidden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?