insanlar neden üstüne vazife olmayan şeylere karışırlar ?

Evimizin yakınında durak var, bazen eşimle iş çıkış saatlerimiz denk gelir eve birlikte geliriz. Biz eve girerken duraktaki insanların bakışları aynen şöyle olur " " . Sanırım sevgili sanıyolarlar bizi. Ben bile bir gün kapıma polis dayanacak diye bekliyorum

Örnek bu mu derken ?

İstediğiniz örnek 20 yaşında gencecik bir insanın ölümüne sebep oldu, daha ne örneği istiyorsunuz?

valla ben ne soruyorum ne örneği veriliyor bunun sonucunda kim ne diyor. tamam öyle öyle size şimdi yok demek istediğim o değil filan diye anlatmaya başlayacağım da çok uzun iş. iyi akşamlar

Verilen link bu sorunun cevabı değil mi? Gerçi ben haberi okumadım, izledim. Yazıyor mu bilmiyorum, KOMŞULARI TARAFINDAN ŞİKAYET EDİLMİŞLER. Yani edilen şikayetin konusu TAM DA KIZLI-ERKEKLİ MEVZUSU.

Baskin degil ama sevgilisiyle beraber yasadigi icin savciliga kendisini ihbar eden ciftler bakimindan ortada suc olmadigindan kovusturmaya yer olmadigina karar verildi,yani savcilik dava acmadi.

Kızlı-erkekli evde karar çıktı - CNN TÜRK

Ben de iki yıl kadar yalnız yaşadım üniversitede ki son yıl eşim de gelir gider hatta bende kalırdı. Mahallelinin bakışları komedi oluyodu ya

Hiç takmıyorum lakin eşimi tutup sokak ortasında öpmüşlüğüm bile vardır kime ne :))

Şimdi de gelin mi geldin, kaça aldınız vs muhabbetlerinden yeni kurtuldum

Verilen link bu sorunun cevabı değil mi? Gerçi ben haberi okumadım, izledim. Yazıyor mu bilmiyorum, KOMŞULARI TARAFINDAN ŞİKAYET EDİLMİŞLER. Yani edilen şikayetin konusu TAM DA KIZLI-ERKEKLİ MEVZUSU.

benim sorduğum bu yüzden ceza alan,bu sebepten idari para cezasına çarptırılan var mı sorusuydu.şikayet etme konusuna gelince komşum tavuğuma kışt dedi diye şikayet edenler bile var.sorduğum şey yaptırım ve müeyyideydi.

Cümlelerinizin arasında yaptırımla alakalı tek bir soru göremedim. Sorduğunuz şey ortada, bunun da cevabını aldınız. Burda sizden başka işin siyasetini ima eden yok, taşlayan da yok. Sorularınızla bile tarafınızı belli ediyorsunuz. Konuyu başka yerlere çekmeye çalışmayın, varsa bir diyeceğiniz siyaset topiğine buyrun. İyi forumlar.

benim verdiğim link beğenilmediyse bak nod arkadaşımız bizzat yaşadığı deneyimi anlatmış

paylaştığım linkte kişi canından olmuş bu heralde idari para cezasından daha vahim bi durum, cezası olsa parası neyse vereyim susun dersin en kötü ama insanların yaptığı psikolojik baskının ve tacizin limiti yok

Bu ulke kulturunun hali bu maalesef
Moda gibi bi semtte bile olabiliyosa var dusun diger yerleri
Hic umursama
Ev sahibi kontrat bitince gonderirse bilemem tabi o sorun olur

hahaha :))) birisi ellerinden gelse yaşam tarzımıza müdahale edecekler,işte kızlı erkekli bilmem ne diyor. ben de işin içinde olduğum için daha açık söyleyeyim cumhuriyet savcısı olduğum için böyle bir uygulama yok basının abartmasından başka kızlı erkekli kaldıkları için ceza alanlar var mı diye soruyorum, birisi oradan polisler kapıyı çalınca korkup camdan atlayan birinin haberini paylaşıyor ve siz beni siyaset topiğine davet ediyorsun? siz gidin ben arkanızdan gelirim. yaptırımla alakalı tek soru göremezsiniz çünkü bilmeden konuşuyorsunuz yani yaptırımın ceza demek olduğunu bilmiyorsunuz.Tarafımı belli etmek :)) valla açıkçası istediğiniz şekilde değerlendirin çok önemli değil düşünceleriniz ki yaftacı insanlar mümkünse benden oldukça uzak olup benim hakkımda kötü düşünsünler. sırf haberiniz olsun diye söylüyorum akpye oy vermeyi düşünmüyorum,iki insanın cinsellik yaşamak için evli olmaları şart değil bence ve ekstra olarak reşit her birey kendi istediği şekilde yaşayabilir.Ama tarafım sizinle aynı taraf değil bunu memnuniuetle belirtebilirim

ben ne diyorum siz ne diyorsunuz. Sen ve siz ayrımını bilmeyen daha kötüsü okuduğunu anlamayan insanlara açıklama yapmak çok yorucu bir iş ya.Evet evet baskı evet evet psikolojik taciz evet he ya he

bizim insanimiz gercekden cok merakli bu sadece bekar birinin erkek arkadasini eve cagirmasiyla kisitli degil malasef nisanliyken esimin bize kackez gelip gittigini hesaplayan gelirken eli bosmu dolumu geliyor diye takip eden komsularimiz doluydu evlendik belirli bir sure turkiyede kaldik eee bebek nezaman diyenlerden buhram gecirmisdim sonra hamile kaldim annemin onune cikip kizzz hangi ara hamile kaldi kizin daha gecen ay evlenmedimi diyenler halbusem evlendikden sonra nerden baksan 1 yildan sonra hamile kaldim yurtdisinada durum farkli degil malasef 2 cocukdan sonra bebek dusunmedik diye bunlarin iliskileri bitmis diyenlerle doldu ortalik ne yani dedim soyleyenlere esimle evliligimizin devam ettigini gostermek icin heryil dogurmammi lazim eee hamile kaldik cok degilmi 3 cocuk diyen oldu korunmanin cesitlerini bilmeyen insanlar dr kesildi basima soyle korun boyle korun dert oldu iclerine bitmezzzzzzzzzz bu liste bitmezzzzz uzarrrrrrrrrrrda uzarrrrrrrr simdi cocuklari madde bagimlisi evlerine dahi gitmeyen insanlarin anneleri beni her gorduklerinde bu 3 cocukdan kesin bir tanesi madde bagimlisi olcak ahanda buraya yaziyorum diye cocuklarimin yaninda acimasizca bunu soyluyorlar cocuklar gozume bakiyor bakdim susmuyorlar her gordukklerinde devam ediyor bende birkacini azarlamakda buldum cozumu yooookkkk yokkkk susturamazsin insanlari heleki iyi yolunda giden evlilik gordulermi asil komedi o zaman basliyor aninda dedektife soyunuyorlar bir polisiye filmi cikarirlarki sasirir kalirsin en iyisi bos ver milleti cikar hayatin keyfini

Sayın savcı itiraz ediyorum hahaha:)) diye giriş yapmak istiyorum.
Basında zaten haber tam olarak dediğiniz şekilde aktarıldı bizlere bazı kanallar dışında. Yalnız arkadaşlar diyolar ki "ceza yı mezayı boşver bu olay psikolojik olarak geriyo insanı". O ölen adam polisten niye korkmuş acaba bence siz bunu düşünün. Polisin kapıya gelmesi de bana göre bi'cezadır zaten hele ki böyle abuk bi'sebepten.
Tüm yorumları okudum da niye bu kadar alakasız yere bu kadar takılıp ortamı gerdiniz onu anlamadım.

Konunun "özüne" dönecek olursak bizim binada herkes çok rahat çok şükür ama genele bakınca dedikoduyu sevip, milletin özelini merak edip, meraktan çatlayıp didiklemeyi kendimize görev edindiğimiz için bunun sonu gelmez.

Ev sahibiysen çok üstünde durma gereken cevabı ver ama eğer kiracıysan ev sahibinin de beynini yıkayabilirler:44:

Komşularınız bir daha bakarsa '' Bir şey mi var ? '' gibi bir tepki verirseniz susmasalarda bakışlarıyla taciz etmezler en azından

bilmem farkında mısınız artık polisin savcıları takmadığı bir dönemdeyiz ayrıca savcıların üslubu sizin gibiyse vay halimize

ha şunu bileydin anlamak aslında ne kadar basitmiş değil mi missblue ama savcı hanım anlamamış demek ki halbuki ben bir astronot olarak ne kadar güzel anlattım

farklı sehirlerde okuyan pek cok arkadasım olmustu polisin kapıya gelip ne oluyor burda diye iceri girme hakkını kendinde gordugu ve sonra da uslu durun diyip gittigi... ne haddine?
korkutularak sindirilmeye calısılan bir ulkede yasadıgımızı unutuyorsunuz, arama iznini sormayı bile dusunememisler, ya da haklarını bilmiyorlarmıs... size gore bir sorundan bahsedebilmek icin illa ceza mı alınmalı?
varsın polis yargı bu isin icinde olmasın, hatta bir sehir efsanesi olsun,
komsu ihbarlarını ozenle dikkate aldıklarında ne demeli? hem de zina diye bir suc yok iken.
bir tanıdıgımın evini sırf kızı begendiler diye serseriler basıyor kapıyı kırıyor taciz etmeye calısıyorlar olay yerine gelmeyip iş işten gectikten sonra tekrar aradıklarında siz gelin adamları tanıyorsanız suc duyurusunda bulunursunuz diyenler konu baskalarının cinsellik yasama ihtimalinin suphesi olunca durum degisiyor.
okudugunuz haberlere de ciddiyetle yaklasmak, yanlıslık varsa bunu kendi gorusunuzce argumanlar sunarak savunmak yerine "nolmus yani" moduna girmenizi de anlayamıyorum.

Ne kadar çirkin bir üsluptur bu, haddinizi bilin.

Hadi diyelim yedik CUMHURİYET SAVCISI olduğunuzu,
bir söz vardır siz mükemmel bilgili bir insan olarak lafın sonunu getirirsiniz "Eğitim cehaleti alır amma, .... "

Saygılar SAVCIM

Konu sahibi banlanmış
Takma diyecektim

Biz sevgiliyken tip tip bakanlara alışmıştık
Şimdi evliyiz hala bu tarz insanlara denk geliyoruz
Toplu taşıma da bile bön bön bakıyolar, sanırsın çok ayıp bişey yapıyoruz
Alt tarafı otobüs fazla sallanıyo diye eşim elimi tutuyo yani

Baştan aşağı süzmeler, cık cık cık yapıp burun kıvırmalar, ellerimize bakmalar, yüzük var mı yok mu yoklamalar çok komik oluyo
Ha yüzüğü görünce burun kıvırmaktan vazgeöenler olmuyo değil haklarını yemeyeyim

Ellerim şişiyor diye yüzüğümü takamıyorum,

bi de beni düşün. Karnım kocaman :) Parmakta yüzük yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…