- 8 Aralık 2012
- 10.610
- 6.974
- 248
ee yani? örnek bu mu?
Örnek bu mu derken ?
İstediğiniz örnek 20 yaşında gencecik bir insanın ölümüne sebep oldu, daha ne örneği istiyorsunuz?
örnek gösterir misiniz kızlı-erkekli baskınından,cezasından en önemlisi muhtemelen basına yansıyan bir örnek göstereceksiniz şikayetin konusu kızlı-erkekli yaşıyorlar mı?? yoksa öyle politik taşlama olsun diye mi yazdınız?
örnek gösterir misiniz kızlı-erkekli baskınından,cezasından en önemlisi muhtemelen basına yansıyan bir örnek göstereceksiniz şikayetin konusu kızlı-erkekli yaşıyorlar mı?? yoksa öyle politik taşlama olsun diye mi yazdınız?
Verilen link bu sorunun cevabı değil mi? Gerçi ben haberi okumadım, izledim. Yazıyor mu bilmiyorum, KOMŞULARI TARAFINDAN ŞİKAYET EDİLMİŞLER. Yani edilen şikayetin konusu TAM DA KIZLI-ERKEKLİ MEVZUSU.
benim sorduğum bu yüzden ceza alan,bu sebepten idari para cezasına çarptırılan var mı sorusuydu.şikayet etme konusuna gelince komşum tavuğuma kışt dedi diye şikayet edenler bile var.sorduğum şey yaptırım ve müeyyideydi.
Birr aksam polis kapimi caldi eski evimdeyken.dediki yan daieden sikayetcimisiniz.hayir dedim hayrola.apartmandan sikayet var aksamlari gurultu oluyor diye yan dairesi olarak size soralim dedik dediler.hayir dedim hic bi sikayetim yok ben bi ses duymuyorum.
Olayi sonradan ogrendim.yan dairemdeki kiz dershane ogretmeniydi.aksamlari is cikisinda eveogretmen arkadaslariyla geliyomus.gec vakitte gidiyomus arkadaslari.kizli erkeklilermis.bu yuzden sikayet etmisler apartman ahalisi yan komsumu.yahu ben hic duymadim ses siz nerden duydunuz.ses falan yalan tabi maksat ahlak bekciligi.
Kizi attirana kadar ugrastilar ve ev sahibi cikartti sonunda evden.garip bi milletiz vesselam.
Kimse kimseyi rahatsiz etmedigi surece kime ne arkadas eve gelenden gidenden.
benim sorduğum bu yüzden ceza alan,bu sebepten idari para cezasına çarptırılan var mı sorusuydu.şikayet etme konusuna gelince komşum tavuğuma kışt dedi diye şikayet edenler bile var.sorduğum şey yaptırım ve müeyyideydi.
Cümlelerinizin arasında yaptırımla alakalı tek bir soru göremedim. Sorduğunuz şey ortada, bunun da cevabını aldınız. Burda sizden başka işin siyasetini ima eden yok, taşlayan da yok. Sorularınızla bile tarafınızı belli ediyorsunuz. Konuyu başka yerlere çekmeye çalışmayın, varsa bir diyeceğiniz siyaset topiğine buyrun. İyi forumlar.
benim verdiğim link beğenilmediyse bak nod arkadaşımız bizzat yaşadığı deneyimi anlatmış
paylaştığım linkte kişi canından olmuş bu heralde idari para cezasından daha vahim bi durum, cezası olsa parası neyse vereyim susun dersin en kötü ama insanların yaptığı psikolojik baskının ve tacizin limiti yok
hahaha :))) birisi ellerinden gelse yaşam tarzımıza müdahale edecekler,işte kızlı erkekli bilmem ne diyor. ben de işin içinde olduğum için daha açık söyleyeyim cumhuriyet savcısı olduğum için böyle bir uygulama yok basının abartmasından başka kızlı erkekli kaldıkları için ceza alanlar var mı diye soruyorum, birisi oradan polisler kapıyı çalınca korkup camdan atlayan birinin haberini paylaşıyor ve siz beni siyaset topiğine davet ediyorsun? siz gidin ben arkanızdan gelirim. yaptırımla alakalı tek soru göremezsiniz çünkü bilmeden konuşuyorsunuz yani yaptırımın ceza demek olduğunu bilmiyorsunuz.Tarafımı belli etmek :)) valla açıkçası istediğiniz şekilde değerlendirin çok önemli değil düşünceleriniz ki yaftacı insanlar mümkünse benden oldukça uzak olup benim hakkımda kötü düşünsünler. sırf haberiniz olsun diye söylüyorum akpye oy vermeyi düşünmüyorum,iki insanın cinsellik yaşamak için evli olmaları şart değil bence ve ekstra olarak reşit her birey kendi istediği şekilde yaşayabilir.Ama tarafım sizinle aynı taraf değil bunu memnuniuetle belirtebilirim
hahaha :))) birisi ellerinden gelse yaşam tarzımıza müdahale edecekler,işte kızlı erkekli bilmem ne diyor. ben de işin içinde olduğum için daha açık söyleyeyim cumhuriyet savcısı olduğum için böyle bir uygulama yok basının abartmasından başka kızlı erkekli kaldıkları için ceza alanlar var mı diye soruyorum, birisi oradan polisler kapıyı çalınca korkup camdan atlayan birinin haberini paylaşıyor ve siz beni siyaset topiğine davet ediyorsun? siz gidin ben arkanızdan gelirim. yaptırımla alakalı tek soru göremezsiniz çünkü bilmeden konuşuyorsunuz yani yaptırımın ceza demek olduğunu bilmiyorsunuz.Tarafımı belli etmek :)) valla açıkçası istediğiniz şekilde değerlendirin çok önemli değil düşünceleriniz ki yaftacı insanlar mümkünse benden oldukça uzak olup benim hakkımda kötü düşünsünler. sırf haberiniz olsun diye söylüyorum akpye oy vermeyi düşünmüyorum,iki insanın cinsellik yaşamak için evli olmaları şart değil bence ve ekstra olarak reşit her birey kendi istediği şekilde yaşayabilir.Ama tarafım sizinle aynı taraf değil bunu memnuniuetle belirtebilirim
ben ne diyorum siz ne diyorsunuz. Sen ve siz ayrımını bilmeyen daha kötüsü okuduğunu anlamayan insanlara açıklama yapmak çok yorucu bir iş ya.Evet evet baskı evet evet psikolojik taciz evet he ya he
Sayın savcı itiraz ediyorum hahaha:)) diye giriş yapmak istiyorum.
Basında zaten haber tam olarak dediğiniz şekilde aktarıldı bizlere bazı kanallar dışında. Yalnız arkadaşlar diyolar ki "ceza yı mezayı boşver bu olay psikolojik olarak geriyo insanı". O ölen adam polisten niye korkmuş acaba bence siz bunu düşünün. Polisin kapıya gelmesi de bana göre bi'cezadır zaten hele ki böyle abuk bi'sebepten.
Tüm yorumları okudum da niye bu kadar alakasız yere bu kadar takılıp ortamı gerdiniz onu anlamadım.
Konunun "özüne" dönecek olursak bizim binada herkes çok rahat çok şükür ama genele bakınca dedikoduyu sevip, milletin özelini merak edip, meraktan çatlayıp didiklemeyi kendimize görev edindiğimiz için bunun sonu gelmez.
Ev sahibiysen çok üstünde durma gereken cevabı ver ama eğer kiracıysan ev sahibinin de beynini yıkayabilirler:44:
ben ne diyorum siz ne diyorsunuz. Sen ve siz ayrımını bilmeyen daha kötüsü okuduğunu anlamayan insanlara açıklama yapmak çok yorucu bir iş ya.Evet evet baskı evet evet psikolojik taciz evet he ya he
Konu sahibi banlanmış
Takma diyecektim
Biz sevgiliyken tip tip bakanlara alışmıştık
Şimdi evliyiz hala bu tarz insanlara denk geliyoruz
Toplu taşıma da bile bön bön bakıyolar, sanırsın çok ayıp bişey yapıyoruz
Alt tarafı otobüs fazla sallanıyo diye eşim elimi tutuyo yani
Baştan aşağı süzmeler, cık cık cık yapıp burun kıvırmalar, ellerimize bakmalar, yüzük var mı yok mu yoklamalar çok komik oluyo
Ha yüzüğü görünce burun kıvırmaktan vazgeöenler olmuyo değil haklarını yemeyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?