Ellerim şişiyor diye yüzüğümü takamıyorum,
bi de beni düşün. Karnım kocaman :) Parmakta yüzük yok
hahaha :))) birisi ellerinden gelse yaşam tarzımıza müdahale edecekler,işte kızlı erkekli bilmem ne diyor. ben de işin içinde olduğum için daha açık söyleyeyim cumhuriyet savcısı olduğum için böyle bir uygulama yok basının abartmasından başka kızlı erkekli kaldıkları için ceza alanlar var mı diye soruyorum, birisi oradan polisler kapıyı çalınca korkup camdan atlayan birinin haberini paylaşıyor ve siz beni siyaset topiğine davet ediyorsun? siz gidin ben arkanızdan gelirim. yaptırımla alakalı tek soru göremezsiniz çünkü bilmeden konuşuyorsunuz yani yaptırımın ceza demek olduğunu bilmiyorsunuz.Tarafımı belli etmek :)) valla açıkçası istediğiniz şekilde değerlendirin çok önemli değil düşünceleriniz ki yaftacı insanlar mümkünse benden oldukça uzak olup benim hakkımda kötü düşünsünler. sırf haberiniz olsun diye söylüyorum akpye oy vermeyi düşünmüyorum,iki insanın cinsellik yaşamak için evli olmaları şart değil bence ve ekstra olarak reşit her birey kendi istediği şekilde yaşayabilir.Ama tarafım sizinle aynı taraf değil bunu memnuniuetle belirtebilirim
ben ne diyorum siz ne diyorsunuz. Sen ve siz ayrımını bilmeyen daha kötüsü okuduğunu anlamayan insanlara açıklama yapmak çok yorucu bir iş ya.Evet evet baskı evet evet psikolojik taciz evet he ya he
Baglamasin zaten. Biraz once baska bir topikte geyik yaparken sirf is pisirmeyen napsin o zaman dedigim icin gayet saldirgan bir tutuma girdiniz bana karsi. Benim evlenmeden once is pisirmedigim nerden malum ? Belki bende sizin gibi biriyim ? Beni tanimadan etmeden topa tuttunuz. O topigin havasini bozmamak icin birdaha cevap vermedim. Sonra bu topiginizi gordum ve bana karsi tutumunuzun sebebini anladim. Size komsulariniz iyi davranmadi diye siz kalkip baskasindan cikarirsaniz hirsinizi o baskici dar goruslu diye nitelendirdiginiz insanlardan da bir farkiniz kalmaz.
Uzuldum durumunuza sonucta her insan evinde istedigini yapmak huzurlu olmak ister. Umarim dilediginiz huzuru bulursunuz.
merhaba . ben yeni üye oldum buraya .. daha önce takip ediyordum bazen tabi dışardan .
benim derdim şu ben yalnız yaşayan biriyim daha doğrusu bir erkek arkadaşım var bazen geliyor haliyle . aslında güzel nazih bir semtte oturuyorum ama komşularım özellikle kapıcımızdan çok rahatsız oluyorum . zaten hiç komşum yok görüştüğüm .geçen kapıcımızın karısı geldi bizim eve . temizliğie çağırdım . kadın bana dedi işte komşular bizden rahatsız oluyormuş vs vs . bende dedim banane . ya yok dedi kadın bilgin olsun . millet bizi dikizliyormuş haberim yokmuş yani . kimseyle görüştüğüm yok kimseyede zararım yok . kime ne erkek arkadaşımdan . evine çıkan giren belli değil demişler ki sadece sevgilim geliyor bana . arkadaşım bile yok . bir kaç kere erkek kuzenim geldi sadece . onuda sevgilim sanmışlar sanırım . insanların özel hayatlara böle girmesine çok karşıyım . ben kimseye karışmıyorum . kapıcının karısından bunları duyuyorum çok kızdım . çok sinirlendim . kime ne ki benim hayatımdan ?bu ne merak yani . beni sormuş bir kadın kim neci sevgilisi kim ne iş yapıyor vs vs .ona ne ki . ?ne yani bu röntgencilik ?birde koca koca insanlar ... yazık ..
Hem espiri yaptim diyorsun, hem de tanimadigim muhabbetimin olmadigi bir insana espiri yapmam diyorsun. Cok celiskilisin.
Zoruma mi gitti, tabiki de gitti. Kimse yanlis anlasilmaktan hoslanmaz, hatta aciklamasina ragmen diretiyosa karsisindaki gene o zaman hic hoslanmaz, sanal ortam olsa bile.
Ben senin komsularin gibi neden olayim ki hem? Sana soru bile sormadim su ana kadar. Bu kadar onemsemiyorsun madem kimin naptigini burda konu acip seni rahatsiz eden herseye anlayip anlamadan neden cevap veriyorsun ?
Size en parlak önerim,kapıcınızın karısını çağırmamanız olur.
Bakın bu hanım size gelmeden önce arkanızdan dönen dedikodulardan haberiniz yoktu ve mutlu mesut yaşıyordunuz.
Ama artık kimin ne konuştuğunu öğrendiniz ve rahatsız oldunuz.
Peki size laf taşıyan kişi,sizi hiç savunmuş mu acaba ?
Veya size geldikten sonra,onlara gidip aslında çok iyi bir kız olduğunuzu söylemiş mi ? Hiç sanmam.
İnsanlar meraklıdır ve daha çok boş insanlar üzerlerine vazife olmayan konuları merak ederler.
Bence şimdi onlara daha çok konuşacak malzeme verdiniz.
Korkarım evinizdeki parfüm çokluğundan mutfaktaki kadeh sayısına kadar dillerine düşeceksiniz.
yanlış anladığımı sanmıyorum . gayet doğru anladığımı düşünüyorum . iş pişirmek deyimi bence kaba bir deyim ama buna rağmen espirili cevaplar verdim çünkü seni ciddiye almadım bile . hiç tanımadığın bir insana espiri yaptım şeklinde söylediğin kelimeye bahane üretiyorsun . yoo seks yapıp yapmadığımı merak ettin bende cavapladım. zoruna mı gitti demek zoruna gittiyse pardon yani ...
Allahim yaa, iyiki bir seks yapiyosun. Su koca dunyada tek bir sen yapiyosun seksi sanki. Tepe tepe yap canim. Sana ne sordum ki ben? Bana ne senin cinselliginden, benimle mi giriyosun yataga sanki.
Is pisirmek cok kaba bir deyimmis sana gore ve seni kirmis anlasilan. Sonucta yasadigin stresten bu seni sinir etmis kusura bakma. Ben bunu yazarken kimseyi alinganlik gosterir diye dusunmemistim zaten yoksa yazmazdim bile. Benim cevremde seks diyemiyorsak sesli bir sekilde, is pisirmek diyoruz cunku o yuzden dusunmedim bile yazarken. Acik acik yazmak istemedim o zaman. Ama sen beni yaftaladin direk. Birde burda seni yaftalayanlardan sikayet ediyorsun.
Seni nikahsizsin diye yaftaliyolar onlar ee kaka. Ama ben is pisirmeyen napsin o zaman dedim diye beni evlilik disi cinsenllik yasayanlara laf attim diye yaftaliyosun cekinmeden. Yuh artik, insaf.
Böyle eve sevgilim geliyor ayakları ters nerde yaşarsan yaşa
size göre ters bana göre gayet normal
sana cevap vermiyorum bile .. merak ettin cevabını aldın . uzatma yeter
merhaba . ben yeni üye oldum buraya .. daha önce takip ediyordum bazen tabi dışardan .
benim derdim şu ben yalnız yaşayan biriyim daha doğrusu bir erkek arkadaşım var bazen geliyor haliyle . aslında güzel nazih bir semtte oturuyorum ama komşularım özellikle kapıcımızdan çok rahatsız oluyorum . zaten hiç komşum yok görüştüğüm .geçen kapıcımızın karısı geldi bizim eve . temizliğie çağırdım . kadın bana dedi işte komşular bizden rahatsız oluyormuş vs vs . bende dedim banane . ya yok dedi kadın bilgin olsun . millet bizi dikizliyormuş haberim yokmuş yani . kimseyle görüştüğüm yok kimseyede zararım yok . kime ne erkek arkadaşımdan . evine çıkan giren belli değil demişler ki sadece sevgilim geliyor bana . arkadaşım bile yok . bir kaç kere erkek kuzenim geldi sadece . onuda sevgilim sanmışlar sanırım . insanların özel hayatlara böle girmesine çok karşıyım . ben kimseye karışmıyorum . kapıcının karısından bunları duyuyorum çok kızdım . çok sinirlendim . kime ne ki benim hayatımdan ?bu ne merak yani . beni sormuş bir kadın kim neci sevgilisi kim ne iş yapıyor vs vs .ona ne ki . ?ne yani bu röntgencilik ?birde koca koca insanlar ... yazık ..
Merak etme, bosa vakit harcamak zaten benimki, akintiya ters yuzulmez. Senin hayatinla ilgili hic bir sorum yoktu benim zaten, davranisin hakkinda vardi, onu da anladim zaten. Yanliz bence bu sorununu problem etme cok, cunku tum komsularinin hakkindan gelicek kudrettesin.
Sana hayatta mutluluklar ve bol sevismeler.
cok haklisin bende cok sinir oluyorum burnunu herkesin herseyine sokan insanlardan insanlarin özel hayatina karisanlara. baskasinin hayati kimseyi ilgilendirmez
bak sana bir sey daha anlatayım,
yine bir yakınım, erkekle kız uzun suredir beraberler ve genellikle erkegin evinde oturuyorlar.
apartman komsuları genc biri evlenecekmis, davetiye ye kızı da eklemisler,
erkek nisanlım karım vs deigl diye acıklama yapmıs cok tesekkur etmis.
gerek yok demisler, artık apartmanımızın insanı gibi. hem sizin beraber yasadıgınızı sanıyorduk. selamlasıyoruz cok hanımefendi biri...
yani komsu vaar, komsu var.... herkes tukaka degil.
Vay vay vay bernakkyok birde ceza alalım . şaka mı yapıyorsunuz . okadar doğal anlatıyorsunuz ki . ceza alan var mı gösterin diye . evet ellerinden gelse ceza vericekler . kimsenin özel hayatımıza müdahale etme hakkı yoktur . bu müdahale her zaman ceza vermekle yapılmaz . baskıcı sözlerle ,aşağılayıcı konuşmalarla hergün tvde bangır bangır bağırarakda yapılabilir .
istediğim hayatı yaşarım kimse bana karışamaz . burası laik bir ülke . isteyen saygı duyar istemeyen duymaz .beni bağlamaz .
Öyle valla, ben de neden bu kadar nefret dolu diye şaşırmıştım açıkçası...Neyse ben de iyi dileklerimi sunayım arkadaşımıza, tez kısmetler diliyorum, çoluk çocuk bol uğraş diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?