insanlar neden üstüne vazife olmayan şeylere karışırlar ?

yok birde ceza alalım . şaka mı yapıyorsunuz . okadar doğal anlatıyorsunuz ki . ceza alan var mı gösterin diye . evet ellerinden gelse ceza vericekler . kimsenin özel hayatımıza müdahale etme hakkı yoktur . bu müdahale her zaman ceza vermekle yapılmaz . baskıcı sözlerle ,aşağılayıcı konuşmalarla hergün tvde bangır bangır bağırarakda yapılabilir .
istediğim hayatı yaşarım kimse bana karışamaz . burası laik bir ülke . isteyen saygı duyar istemeyen duymaz .beni bağlamaz .

Baglamasin zaten. Biraz once baska bir topikte geyik yaparken sirf is pisirmeyen napsin o zaman dedigim icin gayet saldirgan bir tutuma girdiniz bana karsi. Benim evlenmeden once is pisirmedigim nerden malum ? Belki bende sizin gibi biriyim ? Beni tanimadan etmeden topa tuttunuz. O topigin havasini bozmamak icin birdaha cevap vermedim. Sonra bu topiginizi gordum ve bana karsi tutumunuzun sebebini anladim. Size komsulariniz iyi davranmadi diye siz kalkip baskasindan cikarirsaniz hirsinizi o baskici dar goruslu diye nitelendirdiginiz insanlardan da bir farkiniz kalmaz.

Uzuldum durumunuza sonucta her insan evinde istedigini yapmak huzurlu olmak ister. Umarim dilediginiz huzuru bulursunuz.

Son düzenleme:

birincisi ben seni topa tutmadım . hatta gayet espirili cevaplar verdim .
zoruna mı gittin dedim sen iş pişirdin diye espri yapabiliyorsan bende zoruna mı gittin diye espiri yapabilirim bu doğal .
kimseden hırsımı çıkarmıyorum kendi çapımda topiklerde dolanıyorum . yorum yapıyorum ilgimi çeken konulara . seni tanımam etmem neden hırs yapayım komik olma .
beni tartışma içine çekme gerek yok . hoşlanmadıysan uslubumdan benden uzak durabilirsin
ayrıca ben hiç tanımadığım bir muhabbetimin olmadığı birisine espiri yapmam . buda benim karekter özelliğim . evlenmediysen nerden biliyorsun iş pişirdin bak bak bak gibi bir yorum yapıp sonra aa alındın ama tüh vah vah demekte bana samimi gelmedi kusura bakma . ayrıca senin evlenmeden önceki yada sonraki hayatında beni ilgilendirmiyor . bence sen biraz benim meraklı komşular gibisin . merak ettiğin başka birşey varsa sorabilirsin canım ...

Size en parlak önerim,kapıcınızın karısını çağırmamanız olur.
Bakın bu hanım size gelmeden önce arkanızdan dönen dedikodulardan haberiniz yoktu ve mutlu mesut yaşıyordunuz.
Ama artık kimin ne konuştuğunu öğrendiniz ve rahatsız oldunuz.

Peki size laf taşıyan kişi,sizi hiç savunmuş mu acaba ?
Veya size geldikten sonra,onlara gidip aslında çok iyi bir kız olduğunuzu söylemiş mi ? Hiç sanmam.

İnsanlar meraklıdır ve daha çok boş insanlar üzerlerine vazife olmayan konuları merak ederler.
Bence şimdi onlara daha çok konuşacak malzeme verdiniz.
Korkarım evinizdeki parfüm çokluğundan mutfaktaki kadeh sayısına kadar dillerine düşeceksiniz.

Turk insani iste okumaktan cok konusur.ama keske buyuk laf etmese,kinamasa.herkesin cocugu var.bir gun kinadigi basina geliverir.hepimizin cevresinde vardir boyle insanlar herkese kulp takar benim kizim yapmaz der.bir de bakmissin en cok yapan onun kizi

Hem espiri yaptim diyorsun, hem de tanimadigim muhabbetimin olmadigi bir insana espiri yapmam diyorsun. Cok celiskilisin.

Zoruma mi gitti, tabiki de gitti. Kimse yanlis anlasilmaktan hoslanmaz, hatta aciklamasina ragmen diretiyosa karsisindaki gene o zaman hic hoslanmaz, sanal ortam olsa bile.

Ben senin komsularin gibi neden olayim ki hem? Sana soru bile sormadim su ana kadar. Bu kadar onemsemiyorsun madem kimin naptigini burda konu acip seni rahatsiz eden herseye anlayip anlamadan neden cevap veriyorsun ?

yanlış anladığımı sanmıyorum . gayet doğru anladığımı düşünüyorum . iş pişirmek deyimi bence kaba bir deyim ama buna rağmen espirili cevaplar verdim çünkü seni ciddiye almadım bile . hiç tanımadığın bir insana espiri yaptım şeklinde söylediğin kelimeye bahane üretiyorsun . yoo seks yapıp yapmadığımı merak ettin bende cavapladım. zoruna mı gitti demek zoruna gittiyse pardon yani ...

evet kesinlikle . birdaha çağırmam . güya benden yana bir tavır sergiliyor . millete laf gerek ya kendi hayatlarından sıkılınca başklarınınkine sarıyorlar ..

Lütfen polemiğe girmeyiniz.
Ayrıca bu bölümde siyaset yasaktır.

Böyle eve sevgilim geliyor ayakları ters nerde yaşarsan yaşa

Allahim yaa, iyiki bir seks yapiyosun. Su koca dunyada tek bir sen yapiyosun seksi sanki. Tepe tepe yap canim. Sana ne sordum ki ben? Bana ne senin cinselliginden, benimle mi giriyosun yataga sanki.

Is pisirmek cok kaba bir deyimmis sana gore ve seni kirmis anlasilan. Sonucta yasadigin stresten bu seni sinir etmis kusura bakma. Ben bunu yazarken kimseyi alinganlik gosterir diye dusunmemistim zaten yoksa yazmazdim bile. Benim cevremde seks diyemiyorsak sesli bir sekilde, is pisirmek diyoruz cunku o yuzden dusunmedim bile yazarken. Acik acik yazmak istemedim o zaman. Ama sen beni yaftaladin direk. Birde burda seni yaftalayanlardan sikayet ediyorsun.

Seni nikahsizsin diye yaftaliyolar onlar ee kaka. Ama ben is pisirmeyen napsin o zaman dedim diye beni evlilik disi cinsenllik yasayanlara laf attim diye yaftaliyosun cekinmeden. Yuh artik, insaf.

Böyle eve sevgilim geliyor ayakları ters nerde yaşarsan yaşa

size göre ters bana göre gayet normal
sana cevap vermiyorum bile .. merak ettin cevabını aldın . uzatma yeter
iş pişirmek gayette kötü bir kelime . ama ben ona bile espirili yaklaşmıştım konuyu bozmamak için . seks sözcüğünde ayıp birşey yok ayrıca gayet doğal .

Son düzenleme:
size göre ters bana göre gayet normal
sana cevap vermiyorum bile .. merak ettin cevabını aldın . uzatma yeter

Merak etme, bosa vakit harcamak zaten benimki, akintiya ters yuzulmez. Senin hayatinla ilgili hic bir sorum yoktu benim zaten, davranisin hakkinda vardi, onu da anladim zaten. Yanliz bence bu sorununu problem etme cok, cunku tum komsularinin hakkindan gelicek kudrettesin.

Sana hayatta mutluluklar ve bol sevismeler.

cok haklisin bende cok sinir oluyorum burnunu herkesin herseyine sokan insanlardan insanlarin özel hayatina karisanlara. baskasinin hayati kimseyi ilgilendirmez

teşşekür ederim ..

cok haklisin bende cok sinir oluyorum burnunu herkesin herseyine sokan insanlardan insanlarin özel hayatina karisanlara. baskasinin hayati kimseyi ilgilendirmez

yani . herkes kendi hayatına baksa . ya tabi moda gibi bir yerde böyleyse yani gerisini düşünemiyorum ben . insanlar çok çok meraklı ...

bak sana bir sey daha anlatayım,
yine bir yakınım, erkekle kız uzun suredir beraberler ve genellikle erkegin evinde oturuyorlar.
apartman komsuları genc biri evlenecekmis, davetiye ye kızı da eklemisler,
erkek nisanlım karım vs deigl diye acıklama yapmıs cok tesekkur etmis.
gerek yok demisler, artık apartmanımızın insanı gibi. hem sizin beraber yasadıgınızı sanıyorduk. selamlasıyoruz cok hanımefendi biri...
yani komsu vaar, komsu var.... herkes tukaka degil.

herkes bir değil tabi .. benim komşular böle dedim ben ..

Vay vay vay bernakk neler demişsin öyle. helal kız sana.

Öyle valla, ben de neden bu kadar nefret dolu diye şaşırmıştım açıkçası...Neyse ben de iyi dileklerimi sunayım arkadaşımıza, tez kısmetler diliyorum, çoluk çocuk bol uğraş diliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…