İnsanlar Özel Hayatlarını Ortaya Nasıl Böyle Rahat Dökebiliyorlar 🙄

Gel opcem

Üstelik vatandaşın çok sık muhattap olduğu bir birim...

Uyarmadan anlamamışlarsa o zaman üst birime şikayet etsin. Sonuçta orası iş yeri.

Burdakiler anlamak istemiyor bence. Kadin sex muhabbeti yapacak kocasiyka kac tur attigini ankaracak doye nite sen orayi terk edeceksin? Neden yani
Ben burdaki kadınları çözemedim zaten. Terbiyesizlik özgürlük mü oldu şimdi, çağ mı atlıyoruz her özeli ortaya dökünce... kulaklarıma tecavüz etme hakkı mı var işyerindeki Fatma’nın? İş çıkışı gidip kafede konuşamazlar mı yani

Bende hiç hoş bulmam hatta konuşulan ortamda durmam. Öyle konuşmalara girdiği için uzaklaştığım arkadaşım çoktur.

Evet çok haklısın..Bir erkeğin (ben evli olduğum için )Evli bir erkeğin yapması ne kadar iticiyse Evli bir kadının, özellikle işyerinde bircok kisinin içinde eşiyle geçirdiği anları anlatması bir o kadar itici..
Kime ne senin cinselliğinden..

Fakat burası çok büyük bir platform her fikri okuyabiliriz..
Katılırız katılmayız..Fakat böyle hassas konularda genelleme yaparak zıtlaşmaya gerek yok diye düşünüyorum..
İnsanların hangi düşünceyle yazdığını bilemeyiz..
Bugün yaparım dediğini 5 yıl sonra yapmaz
Yapmam dediğini 5 yıl sonra yapabilir

Bi video vardi, ben kadinim kadinim bennn diye bagiriyodu aklima geldi nedense

Niye ikiyüzlülük olsun... internette karşı komşumuzun özelini okuyor değiliz ya. Kitap açmayacaksak internetten araştırmayacaksak nasıl öğrenelim...
Şimdi ayıp mevzusundan giriliyor ya konuya o yüzden ikiyüzlülük. Mesela anne babaya el kaldırmak toplumda ayıptır, tabudur. Bunu yapan kimse birine ballandıra ballandıra anlatamaz. Konuşmadığımız halde de internetten girip nasıl yaşlı dövülür diye aratmayız. Bunu kendimize yakıştırmayız.
Konu seks olunca insanlara da çok ayıp, yok çok mahrem konuşmayın deyip başka insanların fotoğraf ve videolarını izlerseniz bu ikiyüzlülük. Sizin de aynı şeye ihtiyacınız varki kalkıp araştırma yapıyorsunuz.

Benim bir tanıdığım da sürekli yanımda konusurdu rahatsız olduğumu söyledim devam etti dedim ki valla ağzına acı biber surerim şimdi karşılaştık mi sadece acı biber den bahsedip guluyoruz
Konu Sahibi En iyisi onlar konuşurken sohbete dahil olmamak onların yaşları yakında normal geliyor olabilir .
Herkes bir değil bırakın konussunlar hiç dahil olmayın başka yapacak birsey yok sanırım ise mecbur gideceksiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…