İnsanlar Özel Hayatlarını Ortaya Nasıl Böyle Rahat Dökebiliyorlar 🙄

Şimdi burası bir işyeri Nasıl ki giyim kuşatma dikkat ediliyorsa usluba konuşmalarada dikkat edilmeli
Ne münasebet gitmek orası benim iş yerim çalışıyorum ben niye gidiyorum o sapık muhabbeti yapanlar gitsin
Dediğim gibi mide bulandırıcı ciddi anlamda kusasım geliyor rahatsızlık verici ve seviyesizce
Biriside yazmış nasıl öğrenicez vs sevişmek doğal seleksiyondur birinin öğretmesine gerek yok
Terbiyesizlik normal olmaya başladı Nasıl ki bu tür konuşmaları metroda dışarda duyunca sapıklığa girer işyeride öyle
Sevişmek doğal seleksiyon değildir. Doğal seleksiyon olsa duramazsin

Şimdi burası bir işyeri Nasıl ki giyim kuşatma dikkat ediliyorsa usluba konuşmalarada dikkat edilmeli
Ne münasebet gitmek orası benim iş yerim çalışıyorum ben niye gidiyorum o sapık muhabbeti yapanlar gitsin
Dediğim gibi mide bulandırıcı ciddi anlamda kusasım geliyor rahatsızlık verici ve seviyesizce
Biriside yazmış nasıl öğrenicez vs sevişmek doğal seleksiyondur birinin öğretmesine gerek yok
Terbiyesizlik normal olmaya başladı Nasıl ki bu tür konuşmaları metroda dışarda duyunca sapıklığa girer işyeride öyle
Doğal mı seleksiyon :deli: Allah’ını seven ablanın üstüne biyoloji dersi atsın:KK48:

Sevişmek doğal seleksiyon değildir. Doğal seleksiyon olsa duramazsin
Asjfhsk

Konuşmam, dinlemeyi sevmem.Basit gelir bana. Eşimle özelimdir kimseyi anlatma gereği duymam.
Herkes yapiyor diye anlatmaya ne gerek?
Tuvaletede herkes gidiyor ama kimseyle paylaşmiyoruz.
Ha konuşuldu diye midem bulanmaz, yangın varmış gibi ortamdan kaçmam. En fazla güler geçerim.
65 yaşında kv bile akraba ortamında bu konuya girebiliyorlar, kikir kikir gülerek falan. Herkesin kendine göre bir tarzı var işte.

yapılan ortam önemli.Terkedemeyeceğim biryerse işyeri vs. gibi üstü kapalı rahatsız olduğumu belirtirdim ben şahsen.Ama özel alanlar da konu komşu toplantıları, cafe vs biryerlerdeyse siz sorumlusunuz o alandan.gitmezmezsiniz katılmazsınız öyle yerlere o kısmı size ait.

Sürekli cinsellik odaklı muhabbet işitmek bana hoş gelmez ama edenler varsa da dediğim gibi alanlar önemli olmalı sizin içinde.sosyal alana müdahale edemezsiniz.

Burada bile sadece konuşulmasından bile hoşalananlar var sevişmeli konuların.
Var yani öyle insanlar.
Sadece isizn çevrenizde diye kısıtlamayın kafanızda.

yok ki hic kadin kadina ortamim, yapayim iki dedikodu :KK70:

yurtdisinda yasiyorum ve erkek cogunluk bir ofiste calisiyorum. Bazen muhabbetin ucunu boyle kaciriyorlar. O zaman direk "ben bu muhabbette artik yokum" deyip ya sadece dinleyici konumuna cekiliyorum (yemekteysek mesela), ya da direk kulakliklarimi takiyorum.

Ya iste mesele biz duymuyoruz konusulanlari. Erkek erkege muhabbette konusulan fix konular vardir,spor,siyaset,cinsellik,din...aralarinda konusurlar. Kimse esiyle olan skorunu anlatmaz erkeklerde,esini aldatan varsa o anlatir,sevgilisiyle birlikte olan anlatir,nikah olunca pek anlatanini duymadim.
Konu sahibinin dedigine gore olay devlet dairesinde geciyor ve giden gelenin yaninda bagirarak seks konulari konusuluyor. Dusun denizcigim,ben misal vergi dairesinde memurum,yan bankomda vezneci var, bir vatandas gelmis islemini yapiyorum,bir yandan da vezneci ablaya diyorum ki “yaaa feristah iste dun gece ahanda boyle boyle boyle” sonra vatandasa donuyorum “vezneye para yatirin abicigim” vatandas vezneye yoneliyor vezneci abla paralari sayarken bana diyor ki “ah muesser sana xxx urununu tavsiye ettiydim neden almadim bak onu kullanaydin ahanda boyle boyle boyle olurdu”
Ya allah askina mumkun mu? İnandin mi simdi sen buna? Biraz abartilmis,sisirilmis ve “he anam babam sen haklisin” cumlesini duymak icin acilmis bir konu.

ben de diyom calisamadik soyle bir ofiste :olamaz:

Ben de konuşurum. 31 yaşımdayım. Şu minnak goygoyu bile edeple ilişkilendirenlerin olduğu ülkede nasıl eğlenilir ki :kahve: 'gidin az ötede oynayın' diyesim geliyor 'öğğ iğrenç' diyenlere.
Peki aynisini esiniz yapsa?
Aranizda gecenleri anlatsa?
Normal,yapabilir diyorsaniz daha diyeceğim yok hakim bey:mapus:

Bir teyze al yanina,yasi 60a yakin olsun,biraz da relax tabi,ne hikayeler fikralar duyarsiiin:))

teyze bulurum bulmasina da ortamda erkek cok :kızgın:

bu arada saka bir yana ben de darkmore darkmore gibi konuya cok inanamadim, biraz abartiliyor gibi.

Tamam biliyoruz bazi gun davetlerinde bu isin alasi yapiliyor da is yerinde surekli mumkunati yok bence. Hele ki vatandaslara hizmet verilen bir devlet dairesinde, alti ustu bir ii kez sakalasmislardir. Konu sahibi yeni evliymis, onunla azicik makara cevirmislerir o kadar.

teyze bulurum bulmasina da ortamda erkek cok :kızgın:

bu arada saka bir yana ben de darkmore darkmore gibi konuya cok inanamadim, biraz abartiliyor gibi.

Tamam biliyoruz bazi gun davetlerinde bu isin alasi yapiliyor da is yerinde surekli mumkunati yok bence. Hele ki vatandaslara hizmet verilen bir devlet dairesinde, alti ustu bir ii kez sakalasmislardir. Konu sahibi yeni evliymis, onunla azicik makara cevirmislerir o kadar.
Eski konularini bilmiyorum ama acik edecek mi diye yoklamislar sanirim.Bunu yapanlar da var cunki.
Tavrini hissettirince problem kalmaz,onlar c.kal olmustur,kime ne kadar konusulur bilirler,susarlar yakinda K karalahana06

Benim yanımda konuşsunlar umrumda olmaz midem de bulanmaz. Ama ben eşimle yaşadıklarımı asla anlatmam. Çok rahatsız oluyorsam kulaklıkla müzik dinlerim

Konusulunabılır, sakalasılabılır. Ben bunda bısey gormuyorum

Yatak odası muhabbetleri ulu orta yapılmamalı ama (((Bence))) öyle ve Herkesin Bencesi farklıdır..Yani kimisine ayıp kimisine değil

Back
X