- 16 Şubat 2018
- 898
- 519
- 53
- Konu Sahibi karalahana06
Ben de sessiz kalıp geçiyorum aynen...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sevişmek doğal seleksiyon değildir. Doğal seleksiyon olsa duramazsinŞimdi burası bir işyeri Nasıl ki giyim kuşatma dikkat ediliyorsa usluba konuşmalarada dikkat edilmeli
Ne münasebet gitmek orası benim iş yerim çalışıyorum ben niye gidiyorum o sapık muhabbeti yapanlar gitsin
Dediğim gibi mide bulandırıcı ciddi anlamda kusasım geliyor rahatsızlık verici ve seviyesizce
Biriside yazmış nasıl öğrenicez vs sevişmek doğal seleksiyondur birinin öğretmesine gerek yok
Terbiyesizlik normal olmaya başladı Nasıl ki bu tür konuşmaları metroda dışarda duyunca sapıklığa girer işyeride öyle
Doğal mı seleksiyonŞimdi burası bir işyeri Nasıl ki giyim kuşatma dikkat ediliyorsa usluba konuşmalarada dikkat edilmeli
Ne münasebet gitmek orası benim iş yerim çalışıyorum ben niye gidiyorum o sapık muhabbeti yapanlar gitsin
Dediğim gibi mide bulandırıcı ciddi anlamda kusasım geliyor rahatsızlık verici ve seviyesizce
Biriside yazmış nasıl öğrenicez vs sevişmek doğal seleksiyondur birinin öğretmesine gerek yok
Terbiyesizlik normal olmaya başladı Nasıl ki bu tür konuşmaları metroda dışarda duyunca sapıklığa girer işyeride öyle
AsjfhskSevişmek doğal seleksiyon değildir. Doğal seleksiyon olsa duramazsin
Doğal gelişen birşey öğrenilmezSevişmek doğal seleksiyon değildir. Doğal seleksiyon olsa duramazsin
Doğal gelişen demek istedim otomatik cevap yazmışDoğal mı seleksiyonAllah’ını seven ablanın üstüne biyoloji dersi atsın
Asjfhsk
Ya iste mesele biz duymuyoruz konusulanlari. Erkek erkege muhabbette konusulan fix konular vardir,spor,siyaset,cinsellik,din...aralarinda konusurlar. Kimse esiyle olan skorunu anlatmaz erkeklerde,esini aldatan varsa o anlatir,sevgilisiyle birlikte olan anlatir,nikah olunca pek anlatanini duymadim.
Konu sahibinin dedigine gore olay devlet dairesinde geciyor ve giden gelenin yaninda bagirarak seks konulari konusuluyor. Dusun denizcigim,ben misal vergi dairesinde memurum,yan bankomda vezneci var, bir vatandas gelmis islemini yapiyorum,bir yandan da vezneci ablaya diyorum ki “yaaa feristah iste dun gece ahanda boyle boyle boyle” sonra vatandasa donuyorum “vezneye para yatirin abicigim” vatandas vezneye yoneliyor vezneci abla paralari sayarken bana diyor ki “ah muesser sana xxx urununu tavsiye ettiydim neden almadim bak onu kullanaydin ahanda boyle boyle boyle olurdu”
Ya allah askina mumkun mu? İnandin mi simdi sen buna? Biraz abartilmis,sisirilmis ve “he anam babam sen haklisin” cumlesini duymak icin acilmis bir konu.
Peki aynisini esiniz yapsa?Ben de konuşurum. 31 yaşımdayım. Şu minnak goygoyu bile edeple ilişkilendirenlerin olduğu ülkede nasıl eğlenilir ki'gidin az ötede oynayın' diyesim geliyor 'öğğ iğrenç' diyenlere.
Bir teyze al yanina,yasi 60a yakin olsun,biraz da relax tabi,ne hikayeler fikralar duyarsiiin:))ben de diyom calisamadik soyle bir ofiste![]()
Bir teyze al yanina,yasi 60a yakin olsun,biraz da relax tabi,ne hikayeler fikralar duyarsiiin:))
Eski konularini bilmiyorum ama acik edecek mi diye yoklamislar sanirim.Bunu yapanlar da var cunki.teyze bulurum bulmasina da ortamda erkek cok
bu arada saka bir yana ben dedarkmore gibi konuya cok inanamadim, biraz abartiliyor gibi.
Tamam biliyoruz bazi gun davetlerinde bu isin alasi yapiliyor da is yerinde surekli mumkunati yok bence. Hele ki vatandaslara hizmet verilen bir devlet dairesinde, alti ustu bir ii kez sakalasmislardir. Konu sahibi yeni evliymis, onunla azicik makara cevirmislerir o kadar.