insanlar susmuyor!!!!

Rizeli-53

önce vatan sonra sevdam ...
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2016
7.212
4.182
103
kızlar beni biliyorsunuz çoğunuz az çok. çılgın bir kızım var 20 aylık şuan allah uzun sağlıklı ömür versin.. 2. kızım yolda sağlıkla gelsin. 13+6 da cinsiyetimiz kesin olarak belli oldu. benim ilk kızımda yaşamadığım bir bel ve kalça ağrım var kızımda 6 ay yaşadığım bulantm çok şükür ki yok.. bunu etrafımdakiler bu bebek erkek bu bebek erkek diye yorumluyor. artık sinirlerim bozuluyor. beni her gören karnın sivri yok bilmem ne. yok kesin kız diyorum sanki bunlar dr beni erkek olduğuna ikna etme çabaarına girişiyorlar. kızım için birşeyler almak istiyorum bu erkek pembe alma bak göreceksin diyorlar. susmuyorlar allahım ne yapacağımı şaşırdım ya :(

amaaannnn agzı olan konuşuyorrr işte boşwer cnm sen

Arkadaşıma tam 7 ay boyunca kiz dedi doktor :)) ve oda hep kız için alışveriş yaptı gel Gorki erkek bebeği olduğunu öğrendi :)) kesin demişsin ama 20. Haftaya kadar doktorlar kesin cinsiyeti şu diyemiyor bakma milletin ne dediğine konusurlarda konuşurlar.

Arkadaşıma tam 7 ay boyunca kiz dedi doktor :)) ve oda hep kız için alışveriş yaptı gel Gorki erkek bebeği olduğunu öğrendi :)) kesin demişsin ama 20. Haftaya kadar doktorlar kesin cinsiyeti şu diyemiyor bakma milletin ne dediğine konusurlarda konuşurlar.
valla bende bu erkek olsun istrdim değişiklk olur diye. ama dr bakıyım hmm buda kız evet evet kız dedi kalkınca sordum tekrar hocam yanılma olmaz dimi kızımıza birşeyler alalım mı dedim yanılacağımı sanmyorum dedi. o öyle dedikten sonra eşimde bende kızım diye başladık sevmeye. ama bazen annem bile bu nasıl kız ay diyo :kızgın::kızgın::kızgın:

kızlar beni biliyorsunuz çoğunuz az çok. çılgın bir kızım var 20 aylık şuan allah uzun sağlıklı ömür versin.. 2. kızım yolda sağlıkla gelsin. 13+6 da cinsiyetimiz kesin olarak belli oldu. benim ilk kızımda yaşamadığım bir bel ve kalça ağrım var kızımda 6 ay yaşadığım bulantm çok şükür ki yok.. bunu etrafımdakiler bu bebek erkek bu bebek erkek diye yorumluyor. artık sinirlerim bozuluyor. beni her gören karnın sivri yok bilmem ne. yok kesin kız diyorum sanki bunlar dr beni erkek olduğuna ikna etme çabaarına girişiyorlar. kızım için birşeyler almak istiyorum bu erkek pembe alma bak göreceksin diyorlar. susmuyorlar allahım ne yapacağımı şaşırdım ya :KK43:

Benim oğlum var hamileliğimde sürekli kalça ağrısı çektim. İnsnalar yaşadıkları için böyle yönlendirmeleri normal değil mi nu kadar kızmayın.
Ayrıca daha çok erken,alışveriş biraz daha bekleyebilir bence

Benim oğlum var hamileliğimde sürekli kalça ağrısı çektim. İnsnalar yaşadıkları için böyle yönlendirmeleri normal değil mi nu kadar kızmayın.
Ayrıca daha çok erken,alışveriş biraz daha bekleyebilir bence
beni yıpratan bunu kabullenmiyorlar. hayır kızım olcak bunda ne var yani o benim canım ..

valla bende bu erkek olsun istrdim değişiklk olur diye. ama dr bakıyım hmm buda kız evet evet kız dedi kalkınca sordum tekrar hocam yanılma olmaz dimi kızımıza birşeyler alalım mı dedim yanılacağımı sanmyorum dedi. o öyle dedikten sonra eşimde bende kızım diye başladık sevmeye. ama bazen annem bile bu nasıl kız ay diyo :kızgın::kızgın::kızgın:
Bazen büyükler insanı şaşırtıyor hayırlı olduktan sonra kızı erkeği farketmez bende şimdi 11 haftalık hamileyim ama ben hamile olduğumu yeni öğrendiğimde yaşlı bir teyze yüzüme baktı baktı sonra dediki kızım sen hamilemisin hemde erkek dedi yok artık teyze nerden çıkarttın dedim evet evet hamilesin dedi bende bebisimin doğumunu bekliyorum bakalım erkek olacakmi hamile olduğumu anladı :)))) hayırlısını istiyorum sağlıklı olsunda kızmış erkekmiş çokta farketmez sende boşver milleti canını sıkma bile

Bazen büyükler insanı şaşırtıyor hayırlı olduktan sonra kızı erkeği farketmez bende şimdi 11 haftalık hamileyim ama ben hamile olduğumu yeni öğrendiğimde yaşlı bir teyze yüzüme baktı baktı sonra dediki kızım sen hamilemisin hemde erkek dedi yok artık teyze nerden çıkarttın dedim evet evet hamilesin dedi bende bebisimin doğumunu bekliyorum bakalım erkek olacakmi hamile olduğumu anladı :)))) hayırlısını istiyorum sağlıklı olsunda kızmış erkekmiş çokta farketmez sende boşver milleti canını sıkma bile
zaten %50 şansı var tutarsa şaşırma :):)

beni yıpratan bunu kabullenmiyorlar. hayır kızım olcak bunda ne var yani o benim canım ..

Tabi ki evlat evlattır,candır. Kız erkek farketmez.
Ama anladığım kadarıyla belirtilerin erkeği göstermesi insanları bu davranışa itmiş. Doktorun kesin konuşması için de daha çok erken.
Allah hayırlı evlat versin.

Şaşırmam ki 4 senedir bekliyorum ben bu hamileliği 3 çocuk düşünüyorum Rabbim nasip ederse isterse hepsi kız olsun yada erkek farketmez baş göz üstüne :))) insanların ne dedigide çok önemseme evlat sahibi olamamanın az çok ne demek olduğunu anladığım için şükret yeter

ah canım benim öyle iyi anlıyorumki seni 5. aylık oldum hala bişey alamıyorum dur değişir belki erkektir özellikle eşim. yok ayakların buz gibi erkek yok ekşi aşerion erkek yok yüzün güzelleşti miden bulanmadı hiç kesin erkek. beni hatırlarsın belki 17. haftaya kadar erkek dedi doktorum sonra göstermedi kıza benzetti.normalde ayrıntılıya girene kadar gitmicektim ama dün eşimle çok kötü kavga ettik ki zaten kız olduğundan beri bi tuhaf harektleri bana takmış durumda kış dolayısıyla işleri yok diye sürekli evde bide o kadarki yerleri silerken silme parkeler kabarır dicek kadar her hareketime takmış durumda. aileme 1.5 saatlik mesafem var ve bu hafta gitmem gerekiyo 1.5 ay olmuş görmeyeli otobüsle git benim işim var. ya erkek olduğunu söylediğinde bakkala gitmeme izin vermeyen adam şimdi metrobüsle git ailene diyo.dün bana kriz geçirtti ağlayarak uyumusum sabah kalktım kanamam olmuş apar topar hastaneye gittik kız olduğu kesinleşti meleğimin. annesine söylüyorum kız diye olsun bi dahakine erkek olur çıldırıyorum bu laflara ya benim 4.5 sene bebeğim olmadı tam tüp bebek yaptırcakken hamile kaldığımı öğrendim bunların derdine bak benim derdime bak ya:(

Tabi ki evlat evlattır,candır. Kız erkek farketmez.
Ama anladığım kadarıyla belirtilerin erkeği göstermesi insanları bu davranışa itmiş. Doktorun kesin konuşması için de daha çok erken.
Allah hayırlı evlat versin.
dr lara aslında güvenim yok ama boş bacak arası görünce kendim kız dedim yani :) sonradan bi pipi türemezse uzun bacaklı bi kız gördüm

Şaşırmam ki 4 senedir bekliyorum ben bu hamileliği 3 çocuk düşünüyorum Rabbim nasip ederse isterse hepsi kız olsun yada erkek farketmez baş göz üstüne :))) insanların ne dedigide çok önemseme evlat sahibi olamamanın az çok ne demek olduğunu anladığım için şükret yeter
aynen öyle allah bana annelik gibi bir hediye vermiş daha ne olsun içim kıpır kıpır . hayallerim var kızlarım için naspse. yetrk onlar sağlıklı olsun

ah canım benim öyle iyi anlıyorumki seni 5. aylık oldum hala bişey alamıyorum dur değişir belki erkektir özellikle eşim. yok ayakların buz gibi erkek yok ekşi aşerion erkek yok yüzün güzelleşti miden bulanmadı hiç kesin erkek. beni hatırlarsın belki 17. haftaya kadar erkek dedi doktorum sonra göstermedi kıza benzetti.normalde ayrıntılıya girene kadar gitmicektim ama dün eşimle çok kötü kavga ettik ki zaten kız olduğundan beri bi tuhaf harektleri bana takmış durumda kış dolayısıyla işleri yok diye sürekli evde bide o kadarki yerleri silerken silme parkeler kabarır dicek kadar her hareketime takmış durumda. aileme 1.5 saatlik mesafem var ve bu hafta gitmem gerekiyo 1.5 ay olmuş görmeyeli otobüsle git benim işim var. ya erkek olduğunu söylediğinde bakkala gitmeme izin vermeyen adam şimdi metrobüsle git ailene diyo.dün bana kriz geçirtti ağlayarak uyumusum sabah kalktım kanamam olmuş apar topar hastaneye gittik kız olduğu kesinleşti meleğimin. annesine söylüyorum kız diye olsun bi dahakine erkek olur çıldırıyorum bu laflara ya benim 4.5 sene bebeğim olmadı tam tüp bebek yaptırcakken hamile kaldığımı öğrendim bunların derdine bak benim derdime bak ya:KK43:
canım benim ya allah eşine akıl fikir versin. eş ne kadar önemli. kızın doğduğunda o kadar utanacak ki. şuan kızımla babası öyle aşk dolular sevgi dolular ki benim eşim kızımın banyosu alt bezlemesi yemesi içmesi dahil herşeyini yapıyor. kızım can kızım diye seviyor bunun kız olduğunu birlikte duyduk inan benim kızlarımı ya biri erkenden alıp götürmek isterse dedi gözleri doldu. benim derdim etraftaki hurafeciler. ay bıktım ya

aynen öyle allah bana annelik gibi bir hediye vermiş daha ne olsun içim kıpır kıpır . hayallerim var kızlarım için naspse. yetrk onlar sağlıklı olsun

Ya aslında çok ideal ,iki kızkardeş yaşları yakın. Çok güzel olur çocukluklarında genç kızlıkları da ileriki yaşamları da
Ama çok erken,bir 20 haftalık olsun bence.

Ya aslında çok ideal ,iki kızkardeş yaşları yakın. Çok güzel olur çocukluklarında genç kızlıkları da ileriki yaşamları da
Ama çok erken,bir 20 haftalık olsun bence.
zaten mecbur beklicem 20 haftayı. herkes bi sussun o zman :) hayır bide haklı çıkarlar falan o zaman eminim diyen dr u bi görrürüm :)

canım benim ya allah eşine akıl fikir versin. eş ne kadar önemli. kızın doğduğunda o kadar utanacak ki. şuan kızımla babası öyle aşk dolular sevgi dolular ki benim eşim kızımın banyosu alt bezlemesi yemesi içmesi dahil herşeyini yapıyor. kızım can kızım diye seviyor bunun kız olduğunu birlikte duyduk inan benim kızlarımı ya biri erkenden alıp götürmek isterse dedi gözleri doldu. benim derdim etraftaki hurafeciler. ay bıktım ya
kendi kabul etmiyo ama kız olduğu için böyle davrandığını ama ben anlıyıorum çocuk erkekken bişey yoktuda şimdimi başlaı o kadar bunaldımki gerçekten :(

kendi kabul etmiyo ama kız olduğu için böyle davrandığını ama ben anlıyıorum çocuk erkekken bişey yoktuda şimdimi başlaı o kadar bunaldımki gerçekten :KK43:
bence eşin etrafa oğlum oluyo diye hava attıktan sonra bu durumu kabullenemiyor. benim ilk kıza 14. haftada dr erkk dedi pipi diye kordonun resmini çekti verdi elimize. allahtan eşimde bende inanmadık nedense ::) kimseye demedik 19 da kız dedi şok olmadım insn

Back
X