İnsanlara değer vermeye gelmiyor bir haller oluyor...

nickisonrasoylesem

Guru
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2013
2.990
5.620
358
İyi bayramlar kızlar. Sinirim bozuldu aynı birimde çalıştığım bir abla var (Annemle aynı yaşlarda) bekar.
Aynı araba ile her gün iş yerine gideriz, odalarımız karşılıklı. Gezeriz , yürüyüş yaparız ,sohbet ederiz vs.vs. Kadın aksi biri , konuşurken bile azarlayarak konuşur, aramızda çok yaş farkı yok der ben 30 ,kendisi 50 küsürler de... O kadar sıkıldım ki iğneli konuşmalarından , azarlayarak konuşmasından... Dedim bir gün: insanı niye azarlıyorsun, sanki karşında çocuk var ! 15 yaş grubuna ait naz kapris offf...

Neyse asıl konuya geçiyim geçen hafta cuma günü, yok efendim siz az iş yapıyorsunuz, yok efendim biz çok iş yapıyoruz bilmem ne onun işini gözü kapalı 1 saatte bitiririm. Altı üstü, üst yazı yazıyor bıdı bıdı bıdı şimdi ki memurlar aklı, biz öyle diildik. Abla dedim yeter biz nereden az iş yapıyoruz, ben iş konusunda hızlıyım nerede çalışsam hemen işimi bitiririm. İnsanın zoruna gidiyor diyor, dedim yapma ! sinirlendim. Gündüz odasına gittim odayı terk etmeler vs.vs. İlginç ya, ben onun gibi kapris naz yapmam. Bayram da msj attım, teli kapalı idi sonra aradım msj attım, merak ettim (şehir dışına gitmişti) dönüş bile yapmadı. Yok arkadaş değer vermicen kimseye... Sinirim bozuldu bu kadın 1 ay sonra gelicek nasıl davranayım aynı oda da diiliz ! Karşı oda da.

Bende bi iş arkadaşımla benzer bi sorun yaşadım. Hiç olmayacak bişeye kadın atarlandı. Sonrasında ilk zamanlar çok kısıtlıydı iletişim ister istemez daha sonrasında da gayet mesafeli bir hal aldı. Bir süre sonra da tamamen bitti. O işten ayrıldı. İnsanlarla ilişki gerçekten çok zorlu, değişik. Benim iş arkadaşı da çok zor bir insandı. Kim arkasını dönse anında dedikodusunu yapar, laf almak için sürekli yem atardı ben dahil herkese. Oyuncak ya da hizmetli niyetine kullanırdı insanları. Şimdi düşünüyorum da iyi ki bitirmiş muhabbeti, çok şükür

Hiç umursamayınca, yok sayınca ego meselesi yapıp tehlikeli olabiliyor bazıları dikkatli olmak lazım. Ben bazen bu tür durumlarda karizmayı çiziktirip alttan almayı tecih ediyorum aksi türlü tehlikeli durumları göze alamıyorum. O türlü daha da yıpratıcı oluyor

Yok canım ben kimseden korkmam ama msj attım arıyorum insan nezaketten bile olsa geri döner... Sabahtan akşama kadar peşinden koşmamı bekliyor. Güler misin ağlar mısın annem yaşında.

Valla ben olsam davranmam bile.
Önceden böyle değildim, ama artık kayıtsız bir umursamazlık var. Biri beni rahatsız mı ediyor? Zihnimle engelliyorum onu, görüşmüyorum, görsem konuşmuyorum. Kendimi ne diye strese sokayım ki?

Menapoza mi girmis ne ...
Bu neyin kafasi

Aynısını ben ona desem kriz geçirirdi eminim, hiç bir arkadaşımın ne kadar iş yapmış ne zaman gelmiş ilgileniyorum umurumda diil ben işime bakıyorum ama bazı insanlar kim napmış, takıp sürekli kendi ile kıyaslama derdinde. Yahu emekli olun artık

En güzeli nötr olmak dediğin gibi gıcık oldum sürekli şimdi ki gençler böyle şöyle yok zoruma gidiyor vs.vs. demeler sıkıldım yahu !
niye bu kadar sıktın kız kendini, bana da demişlerdi öyle.
''aynen valla akıllı şimdiki gençler, gerçi siz ohooo 30 sene öncesinden bahsediyorsunuz tabi çok zaman olmuş yaşlandınız, akıllı gençler açıkta sizin yüzünüzden bi emekli olun daa'' demiştim gülerek.
bir daha konusunu açmadılar

Onun durumuna göre davranman en mantıklısı bence.o selam verir sohbet etmek isterse sende karşılık ver.umursamazsa sende umursama.
Bazı ınsanlarin genel konuşma seklı azarlar gibidir 50kusur olmuş değişmez.
Onu öyle kabullenmek rn güzeli.

Önceden muhabbetimiz olduğu için evine kadar gitmişliğim var ne biliyim her gün yemek yerdik , yürüyüş yapardık gezerdik. Bilmiyorum bu neyin kaprisi hele ki benden 20 yaş küçük birine asla böyle davranmam ...Saçma geliyor.

Ama sürekli söyleniyor klavyede 5 parmak kullanıyorsa ben 10 parmak kullanıyorum Sende iyi demişsin not ettim Emekli olsunlar offf

Ya en çok güldüğüm odayı terk ediyor , bir kapris yapıyor görmen lazım. İnsan bir döner aradım geri dönmedi . Zamanıma şimdi acıyorum. Merak edip sorduğum için kendime kızıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…