- 26 Kasım 2013
- 2.990
- 5.620
- 358
- Konu Sahibi nickisonrasoylesem
-
Kadın tavır ypmaya devam ederse sende o yokmus gibi davran umursama Trip bile atma tepkisiz ol kendi bilir...
Hiç davranmayın :/ takmayın yani yokmuş gibi davranın düşünmeye bile değmez...
Hiç umursamayınca, yok sayınca ego meselesi yapıp tehlikeli olabiliyor bazıları dikkatli olmak lazım. Ben bazen bu tür durumlarda karizmayı çiziktirip alttan almayı tecih ediyorum aksi türlü tehlikeli durumları göze alamıyorum. O türlü daha da yıpratıcı oluyor
İletişimi asgariye indirmek en güzeli canım. Diğer iş arkadaşlarınla nasılsan o şekilde davran.
Menapoza mi girmis ne ...
Bu neyin kafasi
niye bu kadar sıktın kız kendini, bana da demişlerdi öyle.En güzeli nötr olmak dediğin gibi gıcık oldum sürekli şimdi ki gençler böyle şöyle yok zoruma gidiyor vs.vs. demeler sıkıldım yahu !
Valla ben olsam davranmam bile.
Önceden böyle değildim, ama artık kayıtsız bir umursamazlık var. Biri beni rahatsız mı ediyor? Zihnimle engelliyorum onu, görüşmüyorum, görsem konuşmuyorum. Kendimi ne diye strese sokayım ki?
niye bu kadar sıktın kız kendini, bana da demişlerdi öyle.
''aynen valla akıllı şimdiki gençler, gerçi siz ohooo 30 sene öncesinden bahsediyorsunuz tabi çok zaman olmuş yaşlandınız, akıllı gençler açıkta sizin yüzünüzden bi emekli olun daa'' demiştim gülerek.
bir daha konusunu açmadılar
Onun durumuna göre davranman en mantıklısı bence.o selam verir sohbet etmek isterse sende karşılık ver.umursamazsa sende umursama.
Bazı ınsanlarin genel konuşma seklı azarlar gibidir 50kusur olmuş değişmez.
Onu öyle kabullenmek rn güzeli.
Yokmuş gibi davran.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?