İnsanlara değer vermeye gelmiyor bir haller oluyor...

Sablonlardaki tarihi bile degistirme ozenini gostermeyen klasik memur yakinmalari bunlar.Hep cok calisirlar.

Bence fazla toleransli davranmissiniz,o kadar trip attiktan sonra siz aramaya devam edince iyice havaya girmis olmali.

Selam verirse almamazlik etmezdim ama onun disinda muhatap olmazdim ben olsam.

Emek vermeyen emeğe saygı da duymaz. Zaten diyorum üniversite orada sınav orada isteyen okusun atansın kimseyi tutmuyoruz. Emeklide olmuyorlar gençler gelsin.

ben müdüre yokmuş gibi davranıyorum değil ki iş arkadaşına salla gitsin

Önceki muhabbetlerimizden dolayı kırmak istemediğim için fakat ben adım attım kendi bilir. Demek ki bu kadar kendine değer veriyor görgüden de anlamıyor. İnsan nezaketten de olsa geri dönüş yapar.

Emek vermeyen emeğe saygı da duymaz. Zaten diyorum üniversite orada sınav orada isteyen okusun atansın kimseyi tutmuyoruz. Emeklide olmuyorlar gençler gelsin.
Evet ya birde o olay var bazen onlarida anluyorum emekli maasiyla gecim cok zkr ama siz 20 sene calisip kendinizi gatantilediniz bi arkadakileride dusunun ne kadar insan onlar yuzunden magdur ediliyor

Asıl mesele zihinde engellemek işte. Bunu yapabilen zaten noktayı koymuştur. Ama öncelikle aslolan işyerinde mesafeyi bi noktada bırakıp ileri götürmemek. Bunu çok iyi başaranlar var, ben de olucam az kaldı

Evet ya birde o olay var bazen onlarida anluyorum emekli maasiyla gecim cok zkr ama siz 20 sene calisip kendinizi gatantilediniz bi arkadakileride dusunun ne kadar insan onlar yuzunden magdur ediliyor

Yok canım onlar iki büklümde olsa işe gelir , sonra milleti takip ederler. Bu şu kadar iş yapıyor şu kadar iş yapıyor.

Öyle yapıcam da biz aynı araba ile işe geliyoruz acaba çıksam mı ? Çünkü bir abi bizi evden alıyor eve bırakıyor 3 kişiyiz.
Ben de onun arabasıyla gidip geliyorsun sandım. Hiç bozma rahatını. Hem sen çıkarsan arabadan etrafa problem büyüten insan olarak gözükürsün. O kadar muhabbetsiz olduğum, bi dakika bile aynı ortamda bulunmak istemediğim insanlar birarada olmak durumunda kaldım ki. Onu da öğreniyor pekala da başarıyor insan. Önemseme hiçbişey olmamış gibi minumum muhabbetle devam et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…