- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.820
- 798
- Konu Sahibi CANIMKIZIM
-
Konuyu nasil okudunki sen? Diger konudada yorumunu gordum cok sacma yorumluyorsun.. nedense hep karsidaki kadinlari savunur tipte yorumlar.. yoksa sende mi o kadinlardansin boyle kuyruguna mi bastikki bilmedenYav he he he bir siz namuslusunuz diğer herkes namussuz, koca da brad pitt ya, kadın elinden almaya çalışıyorallah akıl fikir versin size
giderken tamam da
gittikten sonra niye inkar etmiş
çok suçsuz değil eşiniz
öncesinde hiç görüşmediklerinden emin msiniz?
Tamam ışte o kadar yakın arkadaşınızmış nasıl şüpheleniyosunuz?Sizi arayıp esine söyleme dese şüphelenir miydiniz aynı hesap.Belki erkek gözüyle görülmesi gereken bi şeydir size söylemeye çekinmis olabilir.Buluşma isteği kızdan geliyor sakın söyleme kızdan geliyor nasıl sinirlenmem..
Eşim kesinlikle suçsuz demiyorum tabi ayrıca..
1 saat havadan sudan konuştuk bir şeyler içip kalktık dedi
Tamam ışte o kadar yakın arkadaşınızmış nasıl şüpheleniyosunuz?Sizi arayıp esine söyleme dese şüphelenir miydiniz aynı hesap.Belki erkek gözüyle görülmesi gereken bi şeydir size söylemeye çekinmis olabilir.
Bence burası da hiç normal değil. eşin baktı senle ilgili bir durum yok kalkıp gelsin ya da kıza hayırdır falan desin. bu ne yani 1 saat oturup konuşmuşlar falan. bence çok saçma.
Ayrıca bekar arkadaşınızın cebi sizin telefonunuzda kayıtlı olması yeterli değilmi niye eşinizde kayıtlı
En önemli olan nokta bu...Ben bu geniş hudutlu modernliği(!) anlayamıyorum...
inanın beynim allak bullak o kadar çok soru soruyorum ki kendi kendime..
Cevaplarını da alamıyorum bazen.. Bu konuyu uzatarak eşimle sürekli tartışma halinde de olmak istemiyorum..
En güzeli gerçekten evlilik terapisti sanırım..
O zaman arkadaş edinip tatillere gitmeyin hanımefendi kutuya koyun kocanızı yaşayın.Esine güvenmeyen kadınların en büyük sorunu bu da ortalık kötü evet ama sizin sorununuz eşinize güvenmemeniz.O da size güvenmiyor gerçi aldattınız sanıp koştur koştur gittiğine göreValla öyle bir zamandayız ki etrafımızda akrabasıyla bile ilişki yaşayanları duyuyoruz gerçekten kimseye güven kalmadı artık..
O zaman arkadaş edinip tatillere gitmeyin hanımefendi kutuya koyun kocanızı yaşayın.Esine güvenmeyen kadınların en büyük sorunu bu da ortalık kötü evet ama sizin sorununuz eşinize güvenmemeniz.O da size güvenmiyor gerçi aldattınız sanıp koştur koştur gittiğine göre
çünkü aynı zamanda aynı iş yerinde çalışıyorduk iş arkadaşıydık..
Evime giren çıkan insandı.. Birlikte tatil bile yaptık..
Konu sahıbını neden yargılayarak bakıyorsunuz kı? Benım en yakın arkadasım aynı seyı yapsa ve ya esım ıkısınede sınırlenırım dogal olarak canm esıne yuklenme suphecı olma, esın seytana uyup sıze guvenmemıs olabılır. Ama bunda esınızın uzerıne gıtmk yerıne bence arkadasınızn uzerıne gıdın
En önemli olan nokta bu...Ben bu geniş hudutlu modernliği(!) anlayamıyorum...
Ah iste ah ! Keske takipte kalsaydinBu soruyu bekliyordum :)
Şöyle ki eşim bir ara tuvalete bile telefonuyla giderdi bende sinir olurdum.. Aslında işi gereği patronu aradığım zaman o telefon açılacak diyordu.. Ama ben artık gerçekten rahatsız olmaya başlamıştım..
Whatsapp ı takip programı buldum.. Telefonuma yükledim ve daha olaydan 1 gece önce eşimin whatsapp ını takibe başladım. 1 hafta takip edecektim napıyor ne ediyor diye.. ve ertesi gün whatsapp ını bir açtım ikisinin konuşması..
ben geldim sen nerdesin şimdi metrobüsten indim cafeye geçiyorum falan... Beynimden aşağı dökülen kaynar suları tahmin edersiniz... Eşim yazılımcı olduğu için farketti benim nasıl öğrendiğimi oda bana kızdı sonra whatsapp ını takibe aldığım için falan.. Biz bu olayla bayağı bi karıştık yani
%100 güvenin demedim.Ama onun aklına aldatıldığı sizin aklınıza da ilk kocanızın ayartılmaya çalışıldığı geliyosa o ilişkide bi sorun vardır.ben eşime bu olay olana kadar güveniyordum..
Telefonunun evin içinde cepte olmasından kaynaklı bir de öğrendiğim bir program olunca denemek istedim.
insan oğlu bu şaşar beşer kimse kimseye %100 güvenmesin zaten bence..
Evet eşimiz tabi ki ama sonuçta el oğlu aynı zamanda..
Evlenince hayatlar birleşiyor kimse boşanmak için evlenmiyor ama hayat bu insanları nerelere sürükleyeceği gerçekten hiç belli olmuyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?