insanlardan bıkmak

itsmemelody

Üye
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2023
93
112
8
29
selam herkese,
benim derdim en yakın arkadaşlarım dahil herkesten bıkmak ve ilişkilerime emek vermek istememek. önceden çok vericiydim ve sürekli hediyeler vs alır planlar yapardım. karşılık göremediğim için bıraktım ve artık karşı taraf verici olsa da almak istemiyorum ve vermek de istemiyorum. kimse benimle iletişim kurmasın modundayım ama bazen çok yalnız hissediyorum. nasıl aşabilirim bu durumu?

selam herkese,
benim derdim en yakın arkadaşlarım dahil herkesten bıkmak ve ilişkilerime emek vermek istememek. önceden çok vericiydim ve sürekli hediyeler vs alır planlar yapardım. karşılık göremediğim için bıraktım ve artık karşı taraf verici olsa da almak istemiyorum ve vermek de istemiyorum. kimse benimle iletişim kurmasın modundayım ama bazen çok yalnız hissediyorum. nasıl aşabilirim bu durumu?
İletişiminizi dengeli kurun, sizi birşey vermezseniz de sevecek insanlarla birlikte olun. Mesela ben bugün yürüyüş yapmak istiyorum, arkadaşım da seviyor. Birlikte yürüyüş yaparız, insan ilişkileri basittir. Karmasiklastirmayin

Bu ara ben de böyleyim. İnsanlardan sıkıldım. İnsan sevgim azaldı sessizlik istiyorum. Etrafımda görüntü hareket ses istemiyorum. Dün eşime de söyledim. Boşanalım ana ben tek gidicem dedim😅 (eskiden bosanalım git evden üç cocuk venle kalacak derdim) eşim de kemoterapi yapıyor bunu dedi. Galiba öyle😂bugun daha iyiyim ama insan sevgim epey azaldı

İletişiminizi dengeli kurun, sizi birşey vermezseniz de sevecek insanlarla birlikte olun. Mesela ben bugün yürüyüş yapmak istiyorum, arkadaşım da seviyor. Birlikte yürüyüş yaparız, insan ilişkileri basittir. Karmasiklastirmayin
her şeyi kaotik sevdiğim için sanırım zorlanıyorum bu basitlik konusunda.. dikkate alacağım teşekkür ederim

Bu ara ben de böyleyim. İnsanlardan sıkıldım. İnsan sevgim azaldı sessizlik istiyorum. Etrafımda görüntü hareket ses istemiyorum. Dün eşime de söyledim. Boşanalım ana ben tek gidicem dedim😅 (eskiden bosanalım git evden üç cocuk venle kalacak derdim) eşim de kemoterapi yapıyor bunu dedi. Galiba öyle😂bugun daha iyiyim ama insan sevgim epey azaldı
çok geçmiş olsun iyileşin de yine bunalırsınız her şeyden 🤣🤣

selam herkese,
Ben de şurada bekleyim. Yaklaşık 5 yıldır bu moddayım ve aslında hayatımdan memnunum ama annem, eşim falan asosyal olduğumu düşünmeye başladılar. Hâlbuki içimdeki bıkmışlık, kırılmışlıktan böyleyim.

Insan sosyal bir varliktir.
Asosyallik bugun rahat gelse de acisi ileride cikar.
Tabi ki sosyallikten kastim onlarca arkadas degil. Ama bir ortaminiz olsun. Cekmeyin kendinizi.

Bazen bana da geliyor böyle. Depresif hallerdeyken böyleyim. Sonra geçiyor. Biraz yalniz kalıp kafa dinlesem, komik video, karikatür vs baksam ve ortam değiştirip farklı uğraşılar edinsem toparlıyorum yavaş da olsa.

Yanlış kişilerle ilişki yaşıyor olabilirsiniz. Yani sadece bir ihtimal olarak söyledim. Benim bir arkadaşım vardı sevgilisi yok diye mutsuzdu hiç doğru düzgün konuşmazdı. Ben konuşmaya çalışırdım vs. Tabi küçükken saftım biraz. Sonra sevgili yaptı iyi davranmaya başladı ama ben ondan aşırı soğumuştum. Başka arkadaşım oldu hiç böyle bir sorunum olmadı. Kafalarımız uyuyordu.

Back
X