insanlardan iğreniyorum

Tedavi sürecinizden bahseder misiniz biraz
Hipnoterapiden bahsediyorum onu sordunuz diye dusunuyorum cunku digerleri anlik iyilesmelerdi.

Hipnoterapi hipnoz yani bilincli uyku.Doktorum bilinc altindaki yanlislari telkinlerle duzeltiyor ornegim biraz yanlis olabilir ama siz otobusten igreniyorsunuz "evet buralarda mikrop var ama bu mikroplar biz bir yere tutunmadan da nefes yoluyla vucudumuza girebilirler bunu biliyorsun diye dogrusunu soyluyor.Ne hissediyorsun elin kirlendiginde diyor sen diyorsun ki pislendi bir kez yika ve gecer" diye dogru olan olmasi gereken davranislari bilinc altina isliyor.

Anlatabildimmi bilmiyorum anlatilacak birseyde degil pek ama soru sorabilirsin oyle daha kolay anlarsin.

Doktor seansin ses kaydini veriyor mesela evdede dinliyorsun bilinc altina isliyor ve sen igrenme duygusundan kurtuluyorsun.Ne istersen bilinc altina isliyor istah kesiyor sigara biraktiriyor panik atak tedavi ediyor.Seanslar sohbet istediklerin ve hipnoz seklinde.

normal değil tepkilerin, evet herkes o durumda iğrenir ama sonrasına uzaması anormalleştirmiş durumu. Bence bir psikiyatrist yada psikologla görüşün.

Bende normalde tani koyanlara her hastaliga okb sin diyenleri sevmiyorum ama bu kizda okb baslangici var ne desinler grip olmussun gecer mi ?

Evet, Astoria nickli psikiyatr kendi katalogundan bakip "tani koymadan" burada isler yurumuyormus meger. Biz bilemedik

Bir uye "bende stockholm sendromu mu var" diyen konusundada "evet muhtemelen oyle" dedim diye bu forumu bir basima gecirmedigi kaldi.

https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/stockholm-sendromu-tedavisi.1013361/page-4

sonraki sayfalardaki tartismaya dikkatini cekerim.

Ya ablacım göz ardı et dedin ettim seni hala neden bana bulaşıyorsun sonra polemik diyorlar. :) Sen Google'dan makalelerinle insanlara tanı koymaya devam edebilirsin benim ne o kadar eğitimim var ne de cesaretim. İsteyen beni dikkate alır isteyen seni. Yazıp yazıp durma bana.

Kisisel kavgalarinizi baska konulara tasimasaniz ozellikle ciddi konulara.Bizde gulup eglenip laf dokunduruyoruz acik acik tavrimizida soyluyoruz ama boyle konularda degil.

Kisisel kavgalarinizi baska konulara tasimasaniz ozellikle ciddi konulara.Bizde gulup eglenip laf dokunduruyoruz acik acik tavrimizida soyluyoruz ama boyle konularda degil.

Konu sahibinden özür dilerim ancak benim bulaşmışlığım dahi yok hatta göz ardı ettiğim bir üye, adımı geçirdiğinden bir başka üyenin uyarısıyla haberim oldu. Derdi varsa gelip bana yazabilir arkamdan böyle kendince laf sokmaya çalışması hoş değil.

Ben psikoloğum, başka bir konuda söylediği yalan yanlış bilgilerini düzeltmemi hala sindirememiş sanırım. Derdini benle direkt çözsün arkamdan laf sokmaya çalışarak değil. Konu karışmasına dolaylı da olsa sebep olduğum için üzgünüm.

Teşekkürler bilinçaltımı bi yabancıya açma fikri bana korkunç geldi ama allah bilir neler çıkar altından

Problem yok abla sabahtan beridir kavgaya yer arıyordu

Problem yok abla sabahtan beridir kavgaya yer arıyordu

Kusura bakma canım, konun da sabote oldu durduk yere. Konuna da yorumumu katayım, isteyen beni dikkate alır isteyen başkasını buna kin besleyecek değilim :)

Neyse, bence psikoterapi alsan faydası olur. Zaten OKB'de kişinin hem hayatının işlevini bozması, hem de bu durumdan rahatsızlık duyması gerekir. Yani ben takıntılıyım ama mutluyum diyen adama terapinin de tedavinin de faydası olmayacaktır. Ama sen rahatsızlık duyuyorsun bu yüzden destek almanı öneririm. İlaç verilirse de çekinme, o ilaçlar senin duygudurumunu, dürtü kontrolünü düzenlemek için varlar. Farmakoloji bilgim pek yok açıkçası ama muhtemelen çok ağır ilaçlar da verilmeyecektir, eğer verilirse. Geçmiş olsun. :)

Teşekkürler bilinçaltımı bi yabancıya açma fikri bana korkunç geldi ama allah bilir neler çıkar altından
Yok oyle bilinc altindakileri anlatayim dokulsun durumu yok korkma Doktor sadece senin mantiksiz olumsuz hislerinin yerine olumlusunu dogrusunu koyuyor bilinc altindaki coplerde gitmis oluyor

Arastir derim ara konus doktorlarla telefonda neymis ogren.

Sizlik bir durum yok bastada anlamadim zaten ne dedigini evet orda teshisi yanlis ama burdaki teshisler malesef dogru.

O uye oyle arada cikisiyor sayiyor banlaniyor bosver :)

Sizin kadar olmasada ben! Yürüyen merdivenin korkuluğunu tutamam. bir gün yuvarlanacağım. Bende hapşırdıktan sonra ellerini yıkayanı görmedim. Beynim donuyor o zaman. Havayı solumamak için nefes bile almıyorum doğru düzgün. İnsanların saçından vs iğrenmem. Ama tükürük ve salya dünyadan soğumama sebep oluyor. Birde vc den çıkınca ellerini iyice yıkıyormu, hatta poposunu yıkıyormu? Bunları takıyorum. Ama insanlardan iğreniyorum. Bende insan olduğum halde. Oysa kedim var hiç iğrenme hissetmiyorum . Islak burnunu okşuyorum. Elimle gözündeki çapağı alıyorum. Yoğuruyorum, ısırmamak, yememek için kendimi zor tutuyorum.
Birde dişler çok önemli. Toplumca diş sağlığı ve diş estetiğine pek önem vermiyoruz. Bununla ilgili bir konu açayım hemen. Aklıma gelmişken. Ne zamandır kafama takılıyordu??? Hmmmmm!

Ben hiç mutlu değilim ya insanlar temiz olsa takıntımla mutlu olabilirdim ama insanlar piiis

Okadar agir olmamakla birlikte disardan her geldigimde ellerimi yikarim.otobuslerdeki demirlerden bende tiksiniyorum.bide apt merdivenlerinin korumaliklarina asla dokunmam yuruyen merdivenin korumaliklarina ellemem.eve gelincede ellerimi kopurte kopurte yikarim.normalde evde cok mu titizim hayirrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…