ben bana bişey oldu mu hayır kısmına katılmıyorum...
senden içeri olanda yanılmak sana bişey yapmalı...yapmıyorsa gariplik vardır öyle değil mi...
ben ne kadar olduğumu bilirim...benim bildiğim sen de bilirsin ne kadar olduğunu...
kimin ne kadar olduğuna bakarım...arkamı dönerken korkmak korkutur beni...
olgunlukla karşılamak ayrı bana bişey olmaz ayrı...
bunu en son üniversite 2 de yaşadım...bir haftada 7 kilo verip aynı anda 5-6 uçuk çıkardım...
bana bişey oldu mu...evet...onu benden sanmıştım...değilmiş...üzüntüm yetmez mi...
olgunlukla karşılamak ayrı bana bişey olmaz ayrı...
bunu en son üniversite 2 de yaşadım...bir haftada 7 kilo verip aynı anda 5-6 uçuk çıkardım...
bana bişey oldu mu...evet...onu benden sanmıştım...değilmiş...üzüntüm yetmez mi...
Durduk yere denemem, ama bana ters gelmeye başlayan birşeyler oluyorsa yani hafif böyle kıpırdanma şeklinde, ne bileyim Allah allah dedirtecek birşeyler olmaya başladıysa, hafifçe yoklarım (deneme diyelim.)
ınsanlara çok fazla güvenmemeyi 30 yaşımdan sonra öğrendim..
Güvenmeme derken yani bunu da abartmamak lazım..Tabii ki yeryüzünde yaşıyoruz uzayda değil, yeri gelecek güveneceğiz tabii hep de güvensiz güvensiz olmuyor ..
Güvensizlik bazen işe yarar..Nelerde mi?
--Çok özelinizi herkese anlatmayın, işte burda biraz güvensizlik iyidir.
--Sırrınızı hemen açmayın, burda da güvensizlik iyidir.
--Sizi çok çok mutlu edecek harikulade olaylarda hemen herkese bahsetmeyin, burda da güvensizlik işe yarar..
---Özel hayatınızda herkese güvenmeyin, güvensizlik burda da işe yarar.
Yukardakiler, benim tecrübelerime dayanarak oluşturduğum, benim için ilk sırada yer alan, güvensizliğin getirdiği güven durumları...
Bunun dışında, her dakika birilerini denemem, yukardakileri yaptığım için, çok da zarar görmüyorum artık..
neden sildiğini anlamadım. kırmızı kısa elbise de çok güzel durabilir. belki de siyah dekolte elbiseden daha çok yakışmış olabilir sana...ben çok yaparım.
bazen karşımdaki insanlara da bunu hissettiririm.
beni test mi ediyorsun derler,
bu bazen tepkisini ölçmek için olur,
mesela erkek arkadaşım olmak isteyen birine,ben bu gece bara gidiyorum ne diyeyim, siyah dekolteli elbise mi, kırmızı kısa elbise mi derim
tepkisine bakarım, vayy yavrum kırmızı elbiseyi giy derse silerim,
niye gidiyosun kız başına ne işin var vs. derse tutucu bi insan olduğunu anlarım,
davetli değil miyim ya da gitmesen bugün birlikte gideriz falan derse biraz ideale yakındır kafamda.
bunun gibi örnekler aşırı çoktur hayatımda,tepkini ölçmeyi istedim diye de açıklama yaparım insanlara sonradan:)
ben çok yaparım.
bazen karşımdaki insanlara da bunu hissettiririm.
beni test mi ediyorsun derler,
bu bazen tepkisini ölçmek için olur,
mesela erkek arkadaşım olmak isteyen birine,ben bu gece bara gidiyorum ne diyeyim, siyah dekolteli elbise mi, kırmızı kısa elbise mi derim
tepkisine bakarım,
vayy yavrum kırmızı elbiseyi giy derse silerim,
niye gidiyosun kız başına ne işin var vs. derse tutucu bi insan olduğunu anlarım,
davetli değil miyim ya da gitmesen bugün birlikte gideriz falan derse biraz ideale yakındır kafamda.
bunun gibi örnekler aşırı çoktur hayatımda,tepkini ölçmeyi istedim diye de açıklama yaparım insanlara sonradan:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?