- 30 Aralık 2012
- 5.761
- 5.078
- 198
- 36
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
Aynen oyle. Mesela bakanlik onayli faturanizi adresinize teslim edicez diyoruz ama bu odenekler icin 697 tl istiyoruz kimi veriyor kimi kanmiyor dolandiricilar diyor aslinda kosgeb bir para istemiyor ama orasi da isleri halledemeyince danismanlik sirketlerine basvuruyor halkimiz...bildiğimiz kobi destek için olan evrakları para ile satıyorsunuz
peki evrakı düzenliyor falan mı yoksa boş mu gönderiyor
bu tarz danışmanlık şirketleri var
özellikle ÇED gereken işlerde vs daha çok ama onlar gidiyor yerinde inceliyor görüşüyor gereken yere başvuru yapıyor
şirket legaldir bu şekilde ama işte laf kalabalığına getirip esasen ihtiyacı olmayana da bu hizmeti satıyorlar anladığım
yanlıs duymadınız...ıse gırelı bırkac hafta oluyor cagrı merkezı adı altında calısan danısmanlık sırketı ancak kımseye yardımcı oldukları yok anca satana kadar, karsı taraf parayı verdıkten sonra gerı donenlere telefonu bıle acmıyorlar guya destek kredısı verıyoruz... cok ama cok mutsuzum burda, ınsanları ıkna etmeye calısıyoruz gırerken boyle bır yer olabılecegını dusunmuyordum ama burdakıler kendılerını avukat, devlet memuru vs tanıttıklarından berı ıcım hıc rahat degıl... musterılere bagırıp cagırıyorlar. ınanın ayaklarım gerı gerı gıdıyor ama calısmaya mecburum...
ıcımı dokmek ıstedım... var mı benım gıbı olanlar?
bır de bugun bırı polıse sıkayet edıcem dedı bız de zan altında olur muyuz bılgınız var mı, gercekten danısmanlık yapsak amenna ama musterılere gerı bıle donmuyorlar kaldı kı kendılerını muhendıs dıye bıle tanıtıyorlar ıstedıklerı gıbı konusuyorlar yasa dısı bır ıs yapmıyoruz dıyorlar vergı numarası levhası var. ben ne tur bır ıs yerı ıle calısıyorum bılmıyorum... bılen bırı varsa el atsın ne olur... yasa dısı degıl mı gercekten? vıcdanım hıc rahat degıl....
yanlıs duymadınız...ıse gırelı bırkac hafta oluyor cagrı merkezı adı altında calısan danısmanlık sırketı ancak kımseye yardımcı oldukları yok anca satana kadar, karsı taraf parayı verdıkten sonra gerı donenlere telefonu bıle acmıyorlar guya destek kredısı verıyoruz... cok ama cok mutsuzum burda, ınsanları ıkna etmeye calısıyoruz gırerken boyle bır yer olabılecegını dusunmuyordum ama burdakıler kendılerını avukat, devlet memuru vs tanıttıklarından berı ıcım hıc rahat degıl... musterılere bagırıp cagırıyorlar. ınanın ayaklarım gerı gerı gıdıyor ama calısmaya mecburum...
ıcımı dokmek ıstedım... var mı benım gıbı olanlar?
bır de bugun bırı polıse sıkayet edıcem dedı bız de zan altında olur muyuz bılgınız var mı, gercekten danısmanlık yapsak amenna ama musterıleree atabilir gerı bıle donmuyorlar kaldı kı kendılerını muhendıs dıye bıle tanıtıyorlar ıstedıklerı gıbı konusuyorlar yasa dısı bır yapmıyoruz dıyorlar vergı numarası levhası var. ben ne tur bır ıs yerı ıle calısıyorum bılmıyorum... bılen bırı varsa el atsın ne olur... yasa dısı degıl mı gercekten? vıcdanım hıc rahat degıl....
Yapiyolar 1bucuk da maas var. Ama bulundugum sehirde daha fazlasi luks.Peki size ne kadar maaş veriyorlar sigortanızı falan yapıyorlar mı adam akıllı?
Yani öyle aman aman da bi para vermiyorlarmış.Asgari ücretten 200lira daha fazla veriyorlar sadece.Yapiyolar 1bucuk da maas var. Ama bulundugum sehirde daha fazlasi luks.
İnanin cok zor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?