ınsanları dolandırıyorum :(

ben cok buyuk bır cagrı merkezınden cıktım buraya gırdım boyle olacagını bılseydım gırmezdım....

Namuslu bi is bulun kendinize baska işmi yok...

Yerinizde olsam o isyerinide şikayet

ederdim adice insanlari kandirmak bu!!!!

SiZde dahıl olmuşşunuz. Durumu farkedıp işi bırakmamışşınız dolayısıyla suca ortaksınız.
Yıyecek ekmegınız dahı olmasa işi bırakmanızı önerırım daha temiz bır baslangıc yapabılırsınız!
Bu zamana kadar susmuşsunuz yazık olmuş

Bir de bu çağrı merkezi işi, beni sinir küpü etmişti. Cidden bir daha asla diyorum.
ben ıkı bucuk yıl calıstım alısıgım herseye ama bu cok agır...
bır de ısmınızı vermeyebılırsınız dıyorlar, yanlıs ısım kullanabılırsınız sıkıntı olmaz dıyolar ıyıce tırsıyorum boyle dıyınce onlar... nıye ısmımı gonul rahatlıgı ıle soyleyemıyorum kı... degıl mı... bır yanlıs oldugu burdan bellı.

işten ayrıl hemen

iyi de iş ne

yani ben mi sizi arıyorum

yoksa siz herhangi bir yerden bulup beni mi arıyorsunuz

bana ürün mü satıyorsunuz

danışmanlık demişsiniz ne danışıyorlar

adliye karşısı olması onu yasal yapmaz zira kimse adliyeden çıkıp çevrede dolandırıcı var mı diye aramaz

bir de ne menem bir durum cidden devlet memuru, avukat ya da mühendis olarak kendini tanıtınca oluyor

hemen ayril ordan bilmiyordum diye gene iyice araştır polise sikayet et ki ilerde seninde basin yanmasin

ınternetten sırket numarası bulup sahıplerıne ulasmaya calısıyoruz kobı destek bırımı danısmanlık sırketının adı tesvık ve destek kredısı satıyoruz, devlet sırket sahıplerıne %50 sı hıbe ıle verılen kredıler sunuyoruz dıyoruz... ve evrakları gondermek ıcın adres ıstıyoruz bu evraklar karsıılıgında 697 tl ıstıyoruz, adamların bazıları parayı verıyor bazıları bagırıp kapıyor...

bildiğimiz kobi destek için olan evrakları para ile satıyorsunuz

peki evrakı düzenliyor falan mı yoksa boş mu gönderiyor

bu tarz danışmanlık şirketleri var

özellikle ÇED gereken işlerde vs daha çok ama onlar gidiyor yerinde inceliyor görüşüyor gereken yere başvuru yapıyor

şirket legaldir bu şekilde ama işte laf kalabalığına getirip esasen ihtiyacı olmayana da bu hizmeti satıyorlar anladığım

Tuvalet temizle ama namusunla çalış.
Senin böyle yeri şikayet etmen gerek ama çok üzüldüm hala orda calismana.
Ordan gelen paranin hayri mi olur ?

Valla bana üniversitedeki hocamız "muhasebeciliğin bugünkü tanımı halk arasında: ben devletten nasıl vergi kaçırırım, devleti nasıl dolandırırım, bana yardım et"tir dediğinden beri muhasebe işlerine biraz ön yargı ile yaklaşıyorum. Sizin işinizi hiç yapamazdım herhalde. Çağrı merkezinde problem çözme işine tamam ama satış işine falan sıcak bakmıyorum.

Allahımmm sanki eski iş yerimden bahsediyorsun seni oladar iyi anlıyorumki bemde bir zamanlar böyle bir işte çalışıyodum zamanla işin aslını öğrendikce çpk rahatsız olmaya başladım bildiğin ürünü satana kadar cnm cicim sattıktan sonra geri bile dönmüyoduk adamların tlfonunu açmıyoduk... Çok üzülüyodum bide inanırmısın o işe girdim arabamız sanayiden çıkmaz oldu her ay bozuluyodu ya o para geldiğingibi gidiyodu daha fazla dayanamadım çıktım bence sende çık haram para

basıma boyle birsey gelse ordaki calısanından patronuna kadar herkese ah ederdimki eminim parasını kaptıran herkes ediyordur valla Allah biryerden cıkarır bir lira fazla alsam biryerden geri veriyorum kimsenin hakkı kimsede kalmıyor empati yapmıyor kimse benim basıma gelse diye dusunmuyor banane diyor..bir arada benim telefonuma avukatlık burosundan mesaj geliyordu olmayan borcumla alakalı gsm firmasıyla iletisime gectim onları dikkate almayın diyorlar ama bir el atılmalı boyle insanlara artık insanları magdur ediyorlar yazık gunah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…