Aramiz cok iyiydiHic birsey yapmamali. ASlinda o an gercekten sanki hesap soruyormussunuz gibi olmus ama yapilan hos degil yasli insanlar bazen gercekten "katlanilmasi zor" oluyor. Kulak tikayacaksiniz. Zaten gelmeyin demis. Peki bu olaylardan haric iliskiniz nasildi. Bu arada bende yillardir babaanemle görüsmüyoruz bir cok sebebten. Arada yine arkamizdan laf ediyor bazen laf yolluyor. Uff niye bu kadar icli disli akraba iliskileri oalan bir milletiz :)
İcimden aramak gelmediOlumlu dunya yaslı kadın bayramda elını opseydın keske bılıyrum haklısın ama buyukluk sende kalsaydı bence baarıs ama mesafenı de koy onemlı bır sey olmadıgı surece gıtme
İnanin bende suan sizin gibiyimMuhattap olma.
Bizde para vermişken geri istedik 2yıl sonra masraflar için.( dayıma 5 bini vermişti o süreçte)
1,500 tl yi verirken borç istemişim gibi kötü oldular.Umrumda değiller aramıyorum bile artık. (Ki önceden aşırı bağlıydım safmışım)
Aramiz cok iyiydi
Teyzemle her hafta konusur sık sık gider gelirdik
Her yaz anneannemleydim.
Ama zoruma gitti
Yasli olabilir akli fevkalede yerinde
Kime para verip vermicenin hesabini cok guzel yapıyo
İcimden aramak gelmedi
Bana gelmeyin yanima diyen babam olsa gitmem ben
İstenmedigim yerde isim olmaz.
Bende kaldi zaten buyukluk
Ben olaydan sonra aramadim sormadim yoklarmis gibi davrandim
Hakli olmam sebebiyle haksiz olmalari onlari rahatsiz ediyo galiba.
İnanin öyle teyzemin evine anne annem bakiyoilk defa bir konuda,yaşlıdan yana olmayacağım.bence aramayın,sormayın,ne hali varsa görsün.teyzenize vermiş olsaydı,hesap sormazdınız belki ama dıdısının,dıdısına vermiş,tepkiniz haklı ve yerinde.
İcimden yuzlerini gormek,seslerini duymak gelmiyoSu ayrimcilik olayini anlamiyorum ben. Ama iste niye ona verdin bana vermedin diyincede sen karisamazsin diye biryerde hakli ama aile büyü olmak yani aile olmak gerektiginde destek olmak anlaminada gelir. Zoruna gitmesi normal benimkide cok ayrimcilik yapti ama unutum aslinda yinede herhangi bir iliskimiz yok ssuan. Siz tamamiyle iliskinizi kesmeyin ama araya mesafede koyun bu en iyisi gibi.
İcimden aramak gelmedi
Bana gelmeyin yanima diyen babam olsa gitmem ben
İstenmedigim yerde isim olmaz.
Bende kaldi zaten buyukluk
Ben olaydan sonra aramadim sormadim yoklarmis gibi davrandim
Hakli olmam sebebiyle haksiz olmalari onlari rahatsiz ediyo galiba.
Ben boyle iyiyim rahatim aklima bile gelmiyolarKötü günüm de yanımda olmayanı iyi günüm de ben istemem çok doğru yapmışsınız.
Yoo suan ölse hic icim sızlamaz sanirimBu tavrınızı anlayabılıyrum ama ananenızın öldüğünü dusunun hıc mı bor sey kıpırdamadı ıcınızden ılerıde bununşa alakalı keskelerınız olmayacaksa tamam yokmus gıbı yasayın ama uc gunluk dunya buna degmez umarım anlatmak ıstedıgımı acı bı sekılde tecrube etmezsınız ölümün ve sevgının oldugu bu dunyada haklılık haksızlık muhım degıl cunku haklı olmak acıları dındırmıyor
Kendinizi benim yerime koyarak mi yazdiniz?İnsanlar kime borç verip kime vermeyeceklerini kendi rızalarıyla belirlerler. Vermedi diye kızacak kırılacak bişey yok. Sormanız ne amaçla olursa olsun olmamış bence. Gereği yokmuş. Onların tavrı da hoş değil tabi ki ama yine de gereksiz şekilde kapanmış konuyu açan, mevzuyu uzatan, işlerşn bu hale gelmesine sebep olan sizin sormanız olmuş.
Artık duymak bilmek istemiyorumlaflara kulaklarınız tıkayacaksınız,size laf taşıyanlara da duymak istemediğinizi açıkça söyleceksiniz,aksi takdir de cevap veremediğiniz için,siz huzursuz olursunuz.böyle insanlara en güzel tepki,onları yok saymaktır.bırakın onlar kendi kendilerine söylensinler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?