Verin ablama ilgiyiBen dış görünüşümü hiç beğenmem. Ondan dolayı da bakımlı biriyimdir. Yani kendimle çok uğraşırım. Ama yine de beğenmem. İşin enteresan tarafı arkadaşlarım, etrafımdaki insanlar beni hep beğenir. Bugün yine dinlenme odasında ne kadar güzel olduğumu konuşmuşlar. Ben bunları duyunca hiç inanamıyorum. Yani beni nasıl güzel bulurlar diyorum. Bu neden olabilir bilmiyorum.
Kız yokken de güzelliğini konuşmuşlar ama.Kimse kimseye çirkin demez beğenmiyorum da demez. Biz okulda birbirimize iltifat yağdırıyoruz. Ama içimizden gelen, söylediklerimizin yüzde 25i.
Demek ki hanımablamız ultra güzel. Allah sahibine bağışlasın. Oğlum olsa alırdım ama bekarımKız yokken de güzelliğini konuşmuşlar ama.
Burhan taktım bugün sağaa.
Senin derdin dertmi benim derdim yanındaDemek ki hanımablamız ultra güzel. Allah sahibine bağışlasın. Oğlum olsa alırdım ama bekarımşans işte.
Dert sıralaması yapacağız artıkın. Sabah da bana şarladılar.Senin derdin dertmi benim derdim yanında
Bende aynisini diyecektimResim atta bakalım kız. Yoksa nerden bilelim öylesinemi diyorlar yoksa şakamı
Ben dış görünüşümü hiç beğenmem. Ondan dolayı da bakımlı biriyimdir. Yani kendimle çok uğraşırım. Ama yine de beğenmem. İşin enteresan tarafı arkadaşlarım, etrafımdaki insanlar beni hep beğenir. Bugün yine dinlenme odasında ne kadar güzel olduğumu konuşmuşlar. Ben bunları duyunca hiç inanamıyorum. Yani beni nasıl güzel bulurlar diyorum. Bu neden olabilir bilmiyorum.
Mesajın güncel hali mi bu bide?Guncelleme: ohooooo, tiye aldigimi farketmeyenler dolu....
Konu sahibi kendinin guzel oldugunu icte ice biliyor demeye getirdim, ama tabi bu ince espriyi anlamak hic de kolay degil. Offf offf
İnsan önce kendini sevecek.Burcunuz aslan mi.Ben dış görünüşümü hiç beğenmem. Ondan dolayı da bakımlı biriyimdir. Yani kendimle çok uğraşırım. Ama yine de beğenmem. İşin enteresan tarafı arkadaşlarım, etrafımdaki insanlar beni hep beğenir. Bugün yine dinlenme odasında ne kadar güzel olduğumu konuşmuşlar. Ben bunları duyunca hiç inanamıyorum. Yani beni nasıl güzel bulurlar diyorum. Bu neden olabilir bilmiyorum.
Nasıl aslan olsun Allah aşkına? Kimse beğenmese bile aslan burcu dünyanın en güzel insanıdır. O kadar kendini sever ve o kadar kendisi ile barışıktır ki kendisi ile alakalı tek olumsuz cümle kurmaz.İnsan önce kendini sevecek.Burcunuz aslan mi.
Bende aslanım.Ama kendimi beğenmem bazen.Mukemmellik ararım.Nasıl aslan olsun Allah aşkına? Kimse beğenmese bile aslan burcu dünyanın en güzel insanıdır. O kadar kendini sever ve o kadar kendisi ile barışıktır ki kendisi ile alakalı tek olumsuz cümle kurmaz.
Evlerden birinde başak vardır. Aslanın etkisini kırmış.Bende aslanım.Ama kendimi beğenmem bazen.Mukemmellik ararım.
Basak burcu babam var.Ex de başak burcu.Evlerden birinde başak vardır. Aslanın etkisini kırmış.
Kız ne alaka? Senin evlerinde diyorum. Astrolojide evler yükselen falan var ya.Basak burcu babam var.Ex de başak burcu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?