- 16 Ağustos 2016
- 3.678
- 9.286
- 158
konu dışı ama ikizler nasıl oluyor :)Kız ne alaka? Senin evlerinde diyorum. Astrolojide evler yükselen falan var ya.
Sen nasıl aslansın? Yükselenin ne?
Yukselenim boğa hesapladim ben.Fazla astroloji bilgim yok.Kız ne alaka? Senin evlerinde diyorum. Astrolojide evler yükselen falan var ya.
Sen nasıl aslansın? Yükselenin ne?
Ben yokken konuşuyorlarmış ama. Sonradan kulağıma geliyoKibarlik ediyorlardir.
Hahahahah hiç bilgim yok.konu dışı ama ikizler nasıl oluyor :)
İnsanın kendini sevmemesi, belki de en büyük acılardan biri. Bu gerçekten böyle.Sanırım arkadaş bu konuyu buraya açtığı için biraz sinirlenmişzira bende sinir oldum, bu dert mi?
Hayır, “şu seni çok beğeniyormuş”, “bu senin hakkında şöyle şöyle dedi” şeklinde söyledi.Nasil yani bi arkadasin gelip " biliyor musun bugun oturup senin guzelliginden konustuk hep beraber" mi dedi
Yavru kuş,Ben yokken konuşuyorlarmış ama. Sonradan kulağıma geliyo
Hayatımda zorla acı olay bulmaya çalışırken çaresizliğim... olsun bence konu başlığı.İnsanın kendini sevmemesi, belki de en büyük acılardan biri. Bu gerçekten böyle.
40Demekki güzelsiniz, insan hep kendinde kusur görür zaten. Yaşınız kac
Sansliymisin güzel bakan arkadaşların var sende kendine ve çevrene güzel bak güzel görBen dış görünüşümü hiç beğenmem. Ondan dolayı da bakımlı biriyimdir. Yani kendimle çok uğraşırım. Ama yine de beğenmem. İşin enteresan tarafı arkadaşlarım, etrafımdaki insanlar beni hep beğenir. Bugün yine dinlenme odasında ne kadar güzel olduğumu konuşmuşlar. Ben bunları duyunca hiç inanamıyorum. Yani beni nasıl güzel bulurlar diyorum. Bu neden olabilir bilmiyorum.
Derdim herkesin böyle konuşmasına rağmen yıllardır kendimi hiç beğenmemem.Derdin seni güzel bulmalarımi??ne güzel dertler var ya
Ne güzel iste mutlu ol havali ol gitsin dert yapma
Ama merak ettim bi foto atsan silsen bi maşallah deriz bizde
Ben yokken konuşuyorlarmış ama. Sonradan kulağıma geliyo
Ya da kompleksini fark edip kendini iyi hissettin diye "sana arkandan güzel diyorlar" demiştir arkadaşı.Ay ne guzelliginizi konuscaklar kiyafetinizi, aksesuarlarinizi vs konusuyorlardir en fazla. Biz de kadiniz sonucta o kadar kiz arkadas ortamimiz oldu kimsenin guzelliginin oturup ozel olarak konusulduguna sahit olmadim en fazla guzel bir kiz deniyor.
Bunu da ortamdan biri gidip o kişiye "sana güzel dedik/dediler" diye yetiştirme geregi duymaz.
Ya dalga geciyorlar sizinle ya da dedigim gibi kiyafetlerinizi aksesuarlarinizi vs guzel diye konusuyorlardir.
Siz gece bana guzel demisler diye sevinecekseniz oyle dusunun.
Ya da kompleksini fark edip kendini iyi hissettin diye "sana arkandan güzel diyorlar" demiştir arkadaşı.
Haritanı at bakemYukselenim boğa hesapladim ben.Fazla astroloji bilgim yok.
Konum bilgisi gelebilir. Açık açık yazsana harita ne demekHaritanı at bakem
Doğduğun anda gezegenlerin yerleşimleri bayan NurankaKonum bilgisi gelebilir. Açık açık yazsana harita ne demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?