İnsanların beni beğenmesine şaşırıyorum.

Ben yokken konuşuyorlarmış ama. Sonradan kulağıma geliyo
Yavru kuş,
Biz seni görmedik, ne konuştuklarını ve niçin konuştuklarını bilmiyoruz. Bunu söyleyen, sen yokken arkandan konuşan insanlara sorsana ben kendimi çirkin buluyorum siz neyi beğeniyorsunuz diye? Biz ne diyelim sana şimdi? Güzelsin desek anlamsız, çirkinsin desek anlamsız.

Sansliymisin güzel bakan arkadaşların var sende kendine ve çevrene güzel bak güzel gör

Derdin seni güzel bulmalarımi??ne güzel dertler var ya

Ne güzel iste mutlu ol havali ol gitsin dert yapma

Ama merak ettim bi foto atsan silsen bi maşallah deriz bizde
Derdim herkesin böyle konuşmasına rağmen yıllardır kendimi hiç beğenmemem.

Ben yokken konuşuyorlarmış ama. Sonradan kulağıma geliyo

Ay ne guzelliginizi konuscaklar kiyafetinizi, aksesuarlarinizi vs konusuyorlardir en fazla. Biz de kadiniz sonucta o kadar kiz arkadas ortamimiz oldu kimsenin guzelliginin oturup ozel olarak konusulduguna sahit olmadim en fazla guzel bir kiz deniyor.
Bunu da ortamdan biri gidip o kişiye "sana güzel dedik/dediler" diye yetiştirme geregi duymaz.

Ya dalga geciyorlar sizinle ya da dedigim gibi kiyafetlerinizi aksesuarlarinizi vs guzel diye konusuyorlardir.

Siz gece bana guzel demisler diye sevinecekseniz oyle dusunun.

Ya da kompleksini fark edip kendini iyi hissettin diye "sana arkandan güzel diyorlar" demiştir arkadaşı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…