Vicdan azabı demi resmen onları o narkozlu hallerıDinlemem zaten kimseyi :))
Annem bile söylediğinde onu tersliyorum sende oğlunu ver o da tüy döküyor diyorum ama o en azından gülüyo :)))
Diğerleri ısrar edip devam ediyor akıllar vermeye :)
Bide sen bilmezsin ilk çocuğun demezler mı :)))
Malesef kestirmek zorundayız biz de başedilir gibi değil.
Senede 1 kez kestiriyorum ben.
Çok fena hemdeVicdan azabı demi resmen onları o narkozlu hallerı
Doğru demiş benım oğlan 1 gun aç kalsa benı yemeye başlayabılırYani boğmakla kalmıyor kediler sahibini yermiş bide onu diyorlar :))) özellikle kv min incisi bu
En iyisini ben bilirim grubuna hiçbişey anlatamazsın... En güzeli kendini hiç yorma, çocuk doğunca kedicikleri vermediğinde susarlar...
Nelerrr neler araştırdım .Çok fena hemdeaklımdan bin türlü şey geçiyor ya bişey olursa diye. Doğal bir sakinleştirici veremezmisiniz diye sordum veterinerlere resmen gülüyorlar bana öyle birşey yok fayda etmez diye
Hahahahahaha :))Doğru demiş benım oğlan 1 gun aç kalsa benı yemeye başlayabılır
hepinize iyi haftalar diliyorum kızlar..
benim doğumum yakınlaştı,evimde de iki tane kedicik var. Evlat diyorum ben onlara :)
4 senedir besliyorum ve hiçbir zaman da vermeyi düşünmedim beni son zamanlarda zorlamalarına rağmen.
Ama ben insanlara laf anlatamıyorum.
Tutturmuşlar kedileri napıcaksın,bebek doğmak üzere diye..
doğum ne zaman diye arıyorlar,konu kedilere geliyor ve ben bu insanlara,aynı kişilere defalarca ama defalarca aynı şeyleri anlattım sabırla. Hala zarar verir dikkat et diye uyarmalarından bıktım.
Bu kişilerin içinde görümcem,kv olsun arkadaş çevrem filan..
Geçen hafta bir arkadaşım geldi,gayet sürekli görüştüğüm bir insan gerek telefonda gerek dışarda yada gelip gideriz. O bile aynı şekilde ne yapıcaksın diye tutturmuş. Anlatamıyorum bu insanlara ben.
Bikere değil 10 kere insan ısrarla neden uyarmak için uğraşır ki?
Bir zararları olsa bana olurdu şimdiye kadar diyorum hatta artık oflamaya bile başladım.
Dün akşam kv geldi konudan konuya atladı hoop kedileri napıcaksın,diyorlar ki tüyleri zarar verir. Köpeklerin vermez ama kedilerin verir diye tutturdu.
Anne defalarca anlattım ama bir zararı olsaydı bana olurdu aşılarını yaptırıyoruz diyorum ay bilmiyorum çizmez mı,ay boğmaz mı.
Ben bu tuhaf yaratıklara kendimi nasıl ifade edeyim de kapatsınlar konuyu?
Telefonları açmicam o derecede. Üst komşum gidip geliyor yine aynı,napıcaksın Allah napıcaksın
Nelerrr neler araştırdım .
Ne mamalar , vitaminler kullandım . Faydası yok . Tüyler çok uuzun traş olmadan olmuyor .
Evde kavga çıkıyor sürekli bıktım şu kedılerın tüylerinden , senın saçlarından diye
KEndımıde 0 'a vurcam yakındır
Evde hayvan beslemek tabi ki tercih meselesi ben fikrimi söyledim sadece eğer kararlıysanız zaten milletin ne dediği önemli değil hee de geç sağlıkla kavuşunkbebeğinizeKestiricem zaten tüylerini bu bir tercih meselesi değil. Onca insan bebekle kedi veya köpek büyütüyor bugüne kadar bu sebepten bir bebeğe birşey olduğun ne duydum ne gördüm.
Eşimde aynı alerjsi var .Ya ben normalde başediyordum ama geçen yaz alerjim çıktı.
Çok ilginç sürekli sesim kısılıyor,doktora faranjit diye gittim alerji dedi.
Kedi beslediğimi söyledim tüylerinden olabilir kestirmeyi dene dedi kestirdiğim zaman gerçekten düzeliyorum.
normalde çok saygılı yazdığınızı düşünürüm
ama bu "tuhaf yaratıklar" olmamış bence
bir arkadaşım bir sürü kediyle büyümüş, onlarla yatmış, oynamış vs
kızı 10 yaşında
eve kedi aldılar, tüm aşıları yapıldı, içi çok rahattı
sonra kızının tüm lenf bezleri şişti. biyopsiler vs
sonuç: kedi tırmığı hastalığı
nasıl ki çocuklarda düne kadar görülmeyen bazı hastalıklar hortladı
hayvanlarda da olabiliyormuş bu durum
son zamanlarda kedi tırmığı vakaları varmış
gerçi tedavisi antibiyotik tedavisiydi ama yine de çok korktular, kedi geri gitti
Eşimde aynı alerjsi var .
O yuzden maalesef kestırmek zorundayım . .
Tuhaf yaratıklar dememin sebebi ısrarlarından dolayı :)
Laf anlamamalarından.
Ama aşısını aksatmış olabilir mı acaba? Çünkü genelde aşıları tam ise bir problem olmuyor. Gerçi ben tırnak da kesiyorum her hafta. Yani uzatmaya fırsat da vermiyorum.
Çok teşekkür ederim,ze birşey demedim :)Evde hayvan beslemek tabi ki tercih meselesi ben fikrimi söyledim sadece eğer kararlıysanız zaten milletin ne dediği önemli değil hee de geç sağlıkla kavuşunkbebeğinize
Hahaha ayy boşver canım vallahi kediler öyle merhametliki ağlayan bebeği bile susturmaya çalışıyorlar hayvan sevgisi olmayana anlatamazsınOnu bile dedim alıştırma yapıyorum şimdiden beşikte uyutmaya başladım diye :)
“Saçmalamaaa jameyaaaaa”diye tepki alıyorum :)))
hayır, aşılar tam %100 eminim
tırnak kesmekle de alakası yok, öyle yoğun tırmalamamış, şöyle bi pati atmış, azıcık çizmiş
ben birebir o süreci yaşadım onlarla
Kıyamam
İnşallah öyle bir durum olmaz. Çok geçmiş olsun..
Ben herkese diyorum. Biz kedilerle büyüdük. Annem yatağımızı yapardı bizden önce kedilerimiz girerdi, oynardık sonra uyurduk. Ta kaç yıl öncesi o zaman aşı falan filan da yok tabi. Annem yıkardı sadece kedileri.
Bize bir şey olmadı çok şükür. Hayır bağışıklık kazanıyor bebek de ne güzel işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?