İnsanların cahilliğinden bıktım!

Ev kedisinin yani piresiz kedinin tüyünü avuç avuç yutsanda hiç bir zararı olmaz iç dış parazit yapıldığı sürece zararlı değiller hic bir şekilde buraya konu açtın da ımı tıyı kıçır pıss onlar diyenlerde olacaktır he he de geç

İmun sistemi yetersiz bireyler veya bebekler. Yani bağışıklığı düşük olan kişilerin başına bile gelebilir böyle birşey..
Anladığım kadarı ile öyle değil mı?

6 ayda bir traş ettiriyorum ben

Evet ben bunun bilincindeyim zaten, çok da dikkat ediyorum senelerdir.hiç pire sorunumuz olmadı :)
Aşıları da tam..
tüy de yutuyorum zaten 4 senedir :)) aslında kedi olmasa zaten biçok tüy yutuyoruz daha zararlı olan.. aman duymamazlıktan gelicem mecbur yoksa anlamıyor kimse :)

Hahaha ayy boşver canım vallahi kediler öyle merhametliki ağlayan bebeği bile susturmaya çalışıyorlar hayvan sevgisi olmayana anlatamazsın

Evet ya neler görüyorum internette :)) bakalım biz nasıl olucaz :))

Bu kadar insanlar takıyorsa sokaklarda haha hihih diye gezmesinler dışardaki kedilerin tüyü kaçabilir hele yeşilliği şöyle bir sudan geçirenler siz daha dikkatli olun

Erkekler de acayip tüy döküyor, erkekler çocuklara daha çok zarar veriyor? Kaynanalar da az değil bdv den gördüğümüzce. Napalım sokağa mı atalım?
Ahahahhahahahaah
Evet erkekler de çok tüy döküyor
Hatta geçen eşim “ooff tüylere bak nasıl dökülüyor” diye söylenirken,üzerinden tüy toplayıcısı ile geçtim “ohaaa kıllara baaak” dedim :)))

Bu kadar insanlar takıyorsa sokaklarda haha hihih diye gezmesinler dışardaki kedilerin tüyü kaçabilir hele yeşilliği şöyle bir sudan geçirenler siz daha dikkatli olun

Bibi ben bunu söyliyim çevreme :)))
Sokağa da çıkmayın madem bin tane hayvan var diyim :))

evde kedi kopek beslemedıgımız halde ablam tek bobregını kopek kılı yuzunden 5 yasında kanser olup kaybetmiş
o yuzden sanırım aynı cumlelerı ben olsam bende kullanırdım , çunku yaşananlar kolay şeyler değil ,

bebegınız saglıkla dogsun inşallah , allah herkese nasip etsin saglıklı bir bebek

Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için..
sizin de başınız sağolsun
Lakin muhtemelen aşısız bir köpeğin tüyünü yutmuştur.
İnanın o kadar zararlı değiller aşıları olduğu sürece.

ablam çok şükür yaşıyor sağ ama hep yarım insan olarak yaşadı ,
ınsanlar onun için sizi uyarıyordur , yanlış anlamayın siz onları genede , :)

Ablanız umarım şimdi iyidir..

Yuttugu köpek kılı buyuk ıhtımale virüslü bir kıldı .
Ki bu virüs düzgün yıkamadıgımız yeşilliklerde meyvelerde bbile bulunuyor .
Bazılarımız şanslı bu virüse vücudumuz bağışıklık sağlıyor . ' ben gibi '

Her hayvan dışardakiler için konuşuyorum evdekiler genellikle aşılı oldugu için çok nadir bu virüsü kapmaları hayatıının 1 evresınde bu virüsü taşıyor ve bağışıklık sağlıyorlar .

Valla hem daha geniş yüzey alanları :)) valla bazılarına haddini çat diye bildirmek gerekiyor, o haddini bilmeyip burnunu sokmuşsa sen kibarca uyarmışsan o tekrar sokmuşsa orda dur arkadaş demek lazım sertçe bi dille :))) hem kediden çocuğa zarar gelmez tam tersi çocuk kediye rahat vermez :)

çok şükür iyi ama hep dikkat etmek zorunda ,

Reactions: H E
Evde köpeğinizden olsaydı zaten bu durum olmazdı muhtemelen pireli bir hayvan yüzünden geçmis olsun

ablam çok şükür yaşıyor sağ ama hep yarım insan olarak yaşadı ,
ınsanlar onun için sizi uyarıyordur , yanlış anlamayın siz onları genede , :)
Benim çevremde böyle bir deneyim yaşayan yok hatta beni uyaran insanlar hayvansever bile değiller. Yani hayvanlarla iç içe olan insan değiller. Böyle bir tecrübe yaşayan birisi bana gelip akıl verse,dikkat et bak başımıza böyle birşey geldi dese,anlar ve dinlerim. dikkate bile alırım.
Ben yanlış anlamışım bu arada ablanız öldü sandım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…