insanların Genişliği mi benim sabit fikirli olmam mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

bitter64

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2015
1.916
548
123
En yakın arkadasım 16 senelik dostum.. 2 yıldır o kadar değişti ki o da benim gibi zor seyler yasadı psikolojikmen ağır şeyler yaşadı fakat hayata bakış açısının bu derece değişmesi beni baya üzdü. Patronuna aşık mış öyle dedi üstelik adam kendisinden 20 yaş büyük ve evli çocukları var. Adam da ondan hoşlanıyor ve bedenen arkadaşımı istediğini söylemiş. Ayrıca üstüne gittim biraz adam bunu öpmüş dudağından. Arkadaşımı tanıyamıyorum. Bakiredir önemli değil dedi şaştım kaldım çünkü hiç böyle biri değildi mantıklı bir kızdı o
. Ve şimdi bu yanlıştan kurtulmak için sevgili edinmiş. adam buna burs veriyor okutuyor resmen çıkar ilişkisi diyeceğim ama arkadaşım baya baya aşığım ona diyor. Kınamıyorum o benim en yakın arkadaşım ama yakıştıramadım. O da kendine yakıştıramıyor ama oldu işte diyor. Sonuçta kendi hayatı evet ama benim zaten bozuk olan psikolojimi bu durum etkiledi sizce o kadar yıllık dostumla arama mesafe mi koymalıyım yoksa aman banane mi demeliyim

Mesafenizi koyun, hatta görüşmeyin, bana arkadasını söyle sana kim olduğunu söyleyeyim hesabı, çevrenizde yanlış tanınabilirsiniz, arkadasınız geniş değil sadece kendini haklı çıkarmaya çalışan bir zavallı, uzak durun.

Arkadasın aklını basına almalı , once dene elınden gelenı yap hem arkadasın hem aıle ıcın . Daha sonra tabıkı mesefa .

Arkadasın aklını basına almalı , once dene elınden gelenı yap hem arkadasın hem aıle ıcın . Daha sonra tabıkı mesefa .

İşte kolay olsa kaç yıllık dostluğumuz var. Ayrıca bana artık normal davranıyoruz diyor orada calismaya devam edeceğini söyledi. Tek dostum o :/

Ben olsam mesafe koyarım
Bu ask sevgi degil.resmen burs karşılığı cinsel.ilişki
Çok igrencc
Evet ama öyle birşey olmadı diyor ama bakirelik önemli değil demesi de şüphe duymama sebep oluyor bursu da adam yanından gitmesin ona bağlı kalın diye veriyor bence

bir süre sonra ona benzemeye başlarsanız şaşmayın o yaptıkça size de normal gelmeye başlayabilir düzeltmeye çalışın düzelmiyorsa mesafe koyun bence arkadaş seçmek çok çok önemli

Siz uyardınız geri kalani ona kalmiş...sonuçta o onun özel hayatı...size bi yanlış yapmamış ki arkadaşlık ilişkinizi koparasınız...

En yakin arkadasim diyorsun ..ben ne diyim sana simdi...
Icinden ne geciyorsa onu yap...

Bence arkadaşın için çaba göster. madem kaç yıllık arkadaşınmış yüzüstü bırakma. Ama baktınki yanlış olduğunu bile bile hala devam ediyor. Uzak durmalasın.Sonra bu sıkıntı sana da sıçrar. Hatta ailesi bile seni suçlayabilir. Sen aklına soktun falan der. Anlatamazsında birşey.

Şu "aşığım" bahanesiyle evli çocuklu ya da sevgilisi olan insanların peşindekilere ifrit oluyorum.
İstersen yaptığının yanlış olduğunu anlat ama seni duymayacaktır.
Kazık kadar kız da doğruyu yanlışı gayet ayırt edebilir.En güzeli mesafe.

Evet ama öyle birşey olmadı diyor ama bakirelik önemli değil demesi de şüphe duymama sebep oluyor bursu da adam yanından gitmesin ona bağlı kalın diye veriyor bence

Olmuş olmamış farketmez
Önemli olan o adamla birlikte mi birlikte
Bunu normal olarak görüyor mu görüyor

Adamin parasini ve kariyerini sevdiği faydalanmaya çalıştigi apaçik ortada

Boyle para için degerlerini hice sayan birinden dost falan olmaz

Hic karisma birak ne yaparsa yapsin mesafeni koy yeterli..

Çok uzun yıllara dayalı dostluğunuz varmış. Sanırım büyük hatası olmamış daha önce...
Çektiği sıkıntıları bahane ederek bu kadar çirkin bir şey yaşaması hoş değil...
Sert bir dille uyarın , yaptığının çok yalnış olduğunu ve bu şekilde devam ederse sizi kaybedeceğini söyleyin.
Bence doğru yola sevk etmek için çabalayın , iyi bir dost her zaman acıda olsa gerçeği söylemeli...
Eğer yaptığı yalnışdan vaz geçmezse bu tarz yaşayan kim olursa olsun görüşmek istemeyeceğinizi söyleyin...
Bu arada arkadaşınız kaç yaşında ?

Çok uzun yıllara dayalı dostluğunuz varmış. Sanırım büyük hatası olmamış daha önce...
Çektiği sıkıntıları bahane ederek bu kadar çirkin bir şey yaşaması hoş değil...
Sert bir dille uyarın , yaptığının çok yalnış olduğunu ve bu şekilde devam ederse sizi kaybedeceğini söyleyin.
Bence doğru yola sevk etmek için çabalayın , iyi bir dost her zaman acıda olsa gerçeği söylemeli...
Eğer yaptığı yalnışdan vaz geçmezse bu tarz yaşayan kim olursa olsun görüşmek istemeyeceğinizi söyleyin...
Bu arada arkadaşınız kaç yaşında ?

pisligi sıcramadan uzaklas derım
arkadaslıgını kesmelısın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…