insanların Genişliği mi benim sabit fikirli olmam mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Uzaklas ondan derdim çünkü sana da bulaştırır diye korktum ama sende gidersen onu kim koruyacak.

Diyorum ya şuan sevgilisi var kendini frenleme için biriyle sevgili olmaya karar vermiş bu çocuğu seviyormuş ama o adama aşıkmış :/
Bence arkadaşın cokta mantıklı düşünemiyor acaba onu bir yardım almaya ikna mi etsen?

Arkadasınızı cıddı sekılde uyarın.Uyarınıza kulak asmazsa arkadaslıgınızı sonlandıracagınızı, bunu kabul edemeyecegınızı belırtın.. Belkı bıseylerın farkına varır..

siz uyarınızı yapmışsınız hala dinlemiyorsa kendi bilir, mesafenizi koruyun. Anlattığınız durumdaki gibi çıkar ilişkisi yaşayan okadar çok kişi var ki...

Arkadaşınıza yanlış yolda olduğunu, ilerde pişman olacağını tekrar tekrar anlatın. Baktınız anlamıyor mesafe koyun.

Aman arkadaşım görüşme bununla arkadaş çok önemli.
İnan kendini korumuş olursun laftan sözden.

Bence madem yakın arkadaşsınız onunla iletişiminizi koparmayın.Doğruyu söylemekten vazgeçmeyin.

Öpmeyi bırak adamın teklifi bile tiksindirici.Yapmadım diyor ama insanda şüphe bırakıyor adamla bütün ilişiğini kesmeli.İki kişiyi birden idare ediyorsa da sevgilisine de yazık

Herkesin yapabileceği bir şey değil.
Okutması karşılığı onunla sevgili olması.
Son derece ucuz bir durum.
Bir yaştan sonra ne anlatırsan anlat değişeceğini sanmıyorum. Mesafeni korumaya çalış bence.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…