insanların Genişliği mi benim sabit fikirli olmam mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
bence uzaklaşmayın ondan. ama uyarılarınızı yapın tabiki. gerekirse kızın bağırın. karar onun. herkes kendi hayatından kendisi sorumludur.

16 yil cok uzun bir sure. Bence gercek arkadaslik yapip onun yanlisini anlamasi icin biraz daha cabala. Herkesin kotu donemleri olabilir bana birakip gitmek, isin icinden cikmak dogru gelmiyor. Elinden geldiği kadar kiza dogruyu gostermeye calis. Olmadi o zaman yoluna bakarsin.

Baskasi yapsa "avvvv" diyeceginiz birseyi sirf arkadasiniz diye normal gormeyin. Biri sizin esinizle beraber olsa ona da kizmamalisiniz cunku o da birinin arkadasi...

Evet ama öyle birşey olmadı diyor ama bakirelik önemli değil demesi de şüphe duymama sebep oluyor bursu da adam yanından gitmesin ona bağlı kalın diye veriyor bence

canim hic bi adam birini yaninda tutmak icin burs vermez. Ancak cikari varsa verir.(hayirseverler haric) Yani senin konunda malesef cinsellik karsiligi para alma durumu var.Erkekler , bozulan nisandan sonra bile cicek - cikolata bile geri istiyorlar nerdeyse.Taki savaslarina hic girmiyorum.Neyin yardimi bu devirde?Arkadasinizi sert bir sekilde uyarin , yani acik acik ne oldugunu anladiginizi ve bunun ona yakismadigini bildirin.Eger kendine ceki duzen vermiyorsa uzaklasin cunku birgun mutlaka siz de zarar gorursunuz.ozel hayatidir beni ilgilendirmez demeyin sakin , malesef sizi ilgilendiriyor illa ki.

Arkadaşınızın belliki baba sevgisine,sahiplenilmeye ihtiyacı var çünkü aşk diyorsunuz üstelik adamla da ilişkisi yok sanırım di mi? Asla kınamazdım çünkü kesin ya kendi ya ailemin başına geleceğini bilip,yardım etmeye çalışır onu psikoloğa ellerimle götürür,destek olurdum..

Herkes mükemmelken arkadaş olunacaksa zaten olduğu gibi hatalarıyla bir insanı kabul etme kavramı yokolur.

Arkadaş olmak hata yaptığı zaman da yanında olmaktır. Benim de çok hatam oldu arkadaşım yanımda olmasaydı ne hatadan dönebilirdim ne de sonrasında kendime gelebilirdim. Ihriyacı var size, konuşun olmuyorsa tekrar konuşun yine olmazsa adama ulaşın onunla konuşun.

Ailesiyle küsüz ailecek başka sebeplerden dolayı 1 senedir küsüz sadece arkadaşımla bağım kaldı ki onun da bu şekil davranması psikolojimi bozuyor ayrıca ben ona doğruyu söylüyorum ama birşey yapmıyorum ki diyor hala da adamım dibinde yani. Cevap vermedi en son

Uyardım cinsel.ilişki birşey yok diyor saçmalama dedi. Onlara karşılığını mezun olunca çalışarak ödeyeceğim diyor. Şimdiye kadar sadece adam bunu öpmüş sonra birşey olmamış artık o konuyu açmıyoruz normal davranıyoruz diyor şimdi o böyle derken ben nasıl ona inanmıyorum sen onunla yatıyorsun yada yattın filan diyeyim

Arkadaşım dik başlı bir insan psikoloğu kaç kez konustuk hep gitmedi vakti yokmuş ben gittim kaç kez kendim için o ise ilacını bile bıraktı içmiyor ben zaten depresyondayım bir yıldır

Farkli yorumlari icice mi gecirdiniz ? Alinti yaptiginiz yazinin bir kismi bana ait , bir kismi degil ?

insanın en yakın arkadaşının yaptığı hatalar ister istemez koyuyor...benin de çok samimi bir arkadaşımın başına benzer bir şey geldi. ama bizimki aşık değildi, sadece adamın ilgisi hoşuna gidiyordu. bu da o dönemde sevgilisinden ayrıldığı için boşluktaydı, bir nevi depresyondan yeni çıkmıştı ve beğenilmek hoşuna gidiyordu. yaptğı yanlışı bile bile rvli patronuyla görüşmeye devam etti. defalarca konuştum. her buluşmamızda bir daha yapmayacağım onu hayatımdan çıkaracağım yanlış olduunu bliyorum diyordu ama yapamıyordu. ben arkadaşımla ilişkimi kesmedim ama artık ona eskisi gibi yakın hssetmiyorum kendimi. çünkü o zamanında benm sevdiğim değer verdiğim kişi olamaz artık diyorum. kendimi çektim ister istemez...

Gerçekten koyuyor artık ona eskisi gibi güvenemem. Ne malum benim sevgilime ilerde kocama olduğu zaman yani bakmayacağı diye düşünüyorum güvenim bitti. En kötüsü de ben bu kadar bu olayı düşünürken onun umrunda olmaması mutlu mutlu hayatına devam etmesi. Biliyorum ki biraz daha üstüne gitsem kabullenmeyecek ve tartışacağız. Arkadaşlığımı tamamen kesemem o kadar yılın hatrı var ama eskisi gibi olamayacağım kesin.

Arkadaşınız merdivenleri adım adım inmeye başlamış.

kesinlikle ben de aynı şeyleri düşünüyorum. bizim de çok uzun yıllara dayanan bir arkadaşlığımız var. bu sebeple ilişkimi tamamen kesemedim. bir yandan da o zamanlar en başında ona üzülüyordum. çünkü patronunun ilgisini doğru yorumlayamıyordu en başında. konduramıyordu kendisinden hoşlandığını vs. o süreçte çok bocaladı. fakat emin olduktan sonra kendini çekmedi ve bu beni şok etmişti. hala devamlı beni arar sorar görüşmek ister ama ben çoğu seferinde bir bahane uydururum. çünkü benim yıllardır görüşlerine güvendiğim kişi değil artık...

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…