İnsanların laflarından çok bunaldım

Kişiye göre değişir tabiki ama okuyan insanlar genelde 30'dan sonra ancak evleniyor

Bence yüz verip vermemekle alakalı değil, tahminim yaş olarak senden biraz büyük kişiler bile olabilir bunları söyleyenler, evli ve yaş olarak büyükler ise seni küçük ve deneyimsiz görüp dur ben hallederim havasına girmişlerdir. Sıkma canını, biraz sert ve net konuşursan özel hayatına karışmaya çekinirler.

16 yaşında babamı kaybettim biz 8 kardeştik 3 ablam evli benden küçük 4 kardeşim daha vardı amcamlarin yanına İstanbula geldik en küçük kardeşim kalp hastasıydı okumama çalışmama izin vermedi amcamlar 26 yaşıma kadar direndim evlenmemek için kardeslerimi annemi yalnız bırakmak istemiyordum amcam ikide bir görücü getiriyordu annem kızıma kalmış o ne zaman isterse evlenir ben karışamam diyordu amcam eşi ve gelinleri sevgilisi var yada bir sorunu var diyip dedikodumu yapıyorlardı o kadar kötü olmuştum ki depresyona girmiştim özel bir hastanede psikiyatriye gittim sorunlarımı anlattım hayatımın şokunu yaşadım kadin bana dedi ki okumuyorsun çalışmıyorsun eee amcanlar haklı evlen git ne olmasını bekliyorsun okumayan çalışmayan 26 yaşında ki kızı kim ister ki dedi bana başımdan aşağıya sanki kaynar sular döküldü ruh gibi çıktım odasından saatlerce hastane parkında ağladım ve bu sefer kim isterse evlenecem dedim ve öylede oldu amcamlar bana bulmamisti kendisi beni görmüştü ben tanımıyordum eşimi istemeye geldiler içimde endiselerle korkularla kabul ettim şartsız şurtsuz on görüşme yapmadan pişman değilim eşimi seviyorum ama 12 yıllık evliyim 12 yılın 10 yılı bana zehir oldu kayinvalide görümce yüzünden konu sahibi acele etme kim ne derse desin kulağını tıka hayat senin hayatın kimsenin müdahil olmasına izin verme bu arada hasta olan kardeşim kalp krizinden vefat etti evliligimin 1.yıl dönümünde

Ben de aynı durumdayım hatta bana biraz kendine bak, etek giy, gözlüğü çıkar lens tak makyaj yap kurumun erkekleri peşinden ayrilmaz diyorlar. Çalışmaya değil afedersin başka bir mesleği yapmaya geldim sanki. Biraz sert bir dille reddet. Düşünmüyorum su an diyip geç.

rahat olarak. ne zaman evleneceksin diyenlere bilmem kismet de, ne zaman evleneceksin diyenlere, aday buldunuz da hayir mi dedim de, o su adam var diyenlere, ben ela gozlu seviyorum de vs vs sen rahat olursan insanlar da rahat olur.

malpraktis konusu gibi olmus

Bende doğuda görev yapan bir sınıf öğretmeniyim bizim bölümde bekarsan batıya gitme şansın yok. Bu yüzden herkes ama herkes bir eş bul da batıya git diyor. Ben tersliyorum. Güzelce anlatmaktan anlamıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…