İnsanların samimiyetine inanamaz oldum artık...

Ya kardeşimben basıma gelenleri anlattım bunu da eleltirmeyin artık ya ...dert actık eleştirme..iyi senin varsa mutlu ol

Maalesef arkadaşlık dostluk kalmadı. Çıkar ilişkileri var artık. Kimse kimseyi samimiyetle sevmiyor. Ben sadece çocukluktan kalma arkadaşlarımla dertleşirim. Onlarda uzaktalar ama olsun. Telefonla da olsa konuşuyorum. Beni anlıyorlar en azından. Yeni bir arkadaşım dostum yok. Güvenemiyorum kimseye. Denedim arkadaş edinmeyi ama nankörlük görünce saldım gitti. Şimdi çalıştığım işyerinde özel hayatımda arkadaşım diyebileceğim kimse yok. Gerekte yok rahatım böyle.

Ya kardeşimben basıma gelenleri anlattım bunu da eleltirmeyin artık ya ...dert actık eleştirme..iyi senin varsa mutlu ol
Elestirmedim farkindaysaniz, belki bir seyler degisebilir, duzeltebilirsiniz diye yazdim. Normalde de boyleyseniz zaten sasmamak lazim.

Iyi forumlar, kolay gelsin hayatinizda.

Haklısın yazın akrabam deniz evine çağırdı çocukluktan beri görmüyordum göçtüğümden dolayı yakınlaştık, neyse gittim derdi okey oynamaya 3. kişiyi bulmakmış 3 gün kaldım ama okey oynamakran gına geldi, okey oynamayı sevmiyorum, yanında çok samimi arkadaşınıda hiç sevmedim, burnu havada, ukala, bir daha gitmem o kesin

Hayatın henüz basındasınız cok gencsinz sanırım.neler gördük neler yasadık bizde annem diger kardesimle birlik olur beni keser.sonra benle birlik olup digerini kesmeye kalkar.yada kardeslerime bakıom hepsi birbirinin ardından konusuyo eee el ne yapmaz ne demez hersey der konusur

Biri bana iyilik ettiyse ben hiç unutmazken, iyilik ettiklerimin hepsi beni de bıcakladı ...Bu nasıl bir şey ?
Acısını bilirim ama nasıl yapıyorlar anlam veremedim. Kalbi kararmış insanlar hayat bize öğretiyor guvenmemeyi. Rabbim Salih insanlarla karşılaştırsın.

Baskalarina harcadigin emek ve enerjiyi kendine harcasaydin kimbilir suan nerelerde idin...

Bosver onu bunu. Ki sende elbet kücük de olsa sana söylenen seyi bir baskasina karsi kullandigin olmustur. Hepimizin nefsi var bunlara takilma.

Baskalarina harcadigin emek ve enerjiyi kendine harcasaydin kimbilir suan nerelerde idin...

Bosver onu bunu. Ki sende elbet kücük de olsa sana söylenen seyi bir baskasina karsi kullandigin olmustur. Hepimizin nefsi var bunlara takilma.

Hayır hiç oyle huyum yoktur

Hiçbir derdim yok fakat o yoruma verdiğiniz cevap ve bana yazdığınız bu yazı bende sizde sorun olduğu hissini uyandırdı. Yakınlarınıza da böyle cevaplar veriyorsanız bi düşünün derim.

Sen bende cok hisler uyandırdın da soylemiim şimdi...

arkadaşım sen Bi kurşun döktür

Size sonuna kadar katılıyorum çünkü ben de siz gibiyim. O nedenle yazdıklarınızı eleştiri değil fikir verme olarak algıladım. Desteklemek istedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…