İnsanların samimiyetine inanamaz oldum artık...

Neden bu kadar asabisiniz? İnsanlar size kötü bir şey yazmadı ki. Özeleştiri yapabilmek faydalı bir şeydir.

Benim ne yaşadıgımı bilmeden hiç.dostu olmayanları anlamıprum sorun sizdedir mi denir? Ben yazımın neresinde dostum yok demişim hem...Direkt yargılama, bu nedir aşlah askına

Benim ne yaşadıgımı bilmeden hiç.dostu olmayanları anlamıprum sorun sizdedir mi denir? Ben yazımın neresinde dostum yok demişim hem...Direkt yargılama, bu nedir aşlah askına
Aynı şeyleri okuyup farklı şeyler algılamışız. Ben yargılama görmedim ama bakış açısı tabi.

Canım bu hayatta kimseye guvenmıceksın bir Ikı dostun olacak yeter. Sana kısa bır durumu anlatayım burda bir konu actım durumumu anlattım biri gel sana yardım edelim ev tutalım vs dedı. Ozelde yazdım para kabul edemem diye ısrar etti bende çanta örüp sattıgımı isterse bir tane alıp bana destek olabileceğini soyledım. Adresimi veremem Instagram sayfası ac dedı actım canta resimlerini koydum. Bende seviniyorum ki Bır canta alacaktı bende bebegıme bez alıcam sonra bana dedıkı bu sayfa olmamış satıs sayfası boyle olmaz sımdı sen bana cantayı kargoya yollucan adresimi ogrenecen gıbı abuk subuk seyler yazdı cevap bile vermedim Allaha havale ettim. Dusun yanı kimseye guven olmuyor kendi Oz ailene bile.

Kimseye guvenmiyorum,zaten yeni tanidigim birine sorsam "buzdolabi gibisin"deme olasiligi yuksek.Cok fazla insani iliskilerimde problemli oldugumdan degil de etrafimdaki insanlarin cikarlari soz konusuyken nasil degisebildigine sahit oldum.Simdi herkezle sinirim belli ,asla bir hayalimi,bir planimi kimseye bahsetmem.Sir kupu gibiyim,sanada oyle olmaya tavsiye ederim.Ozellikle is dunyasinda kimseye guvenme.Herkezin kendi yukselisi icin yanindaki arkadasini ezme potansiyeli var unutma.Isini yap,herkezle minimum derece de konus,fazla da guvenme,is disinda da iyice tanimadan gorusme.Arkandan soguk oldugunu soyleyebilirler,hic onemseme.En azindan kafan rahat olur.Herkezle mesafeli oldugum gunden beri kafam cok rahat.

Aynen boyle olmalı

Aynen herşeyden cekıyoruz.aile atılmıyor işte..

Güzel yazmissiniz ama cani acıyan bir insan için biraz sert olmuş. Bundan birkaç ay önce sorsanız aynı sizin gibi anlatırdım dostum dediğim en az 3 kişiyi .
Simdi ise bambaşka bir hayat icindeyim. Bazen yakınların da uzaklaşabilir, hayat bu belli olmuyor.
"Ne güzel erkeklerin kurduğu arkadaşlıklar gibi hiç birbirimize alınmayız" diye düşündüğüm herkese tercih ettiğim canim ciğerim gördüğüm en yakin dostumu kaybettim mesela ben.
Hani asla alınmayız sanırken o kırılmış ben fark etmemişim çünkü o da bana kırıcı bir şekilde davrandığında kendi kendime , saçmalama o kardeşin senin derdim. Tam da anlattığınız gibi birbirimize en ağır eleştirileri bile yapabilirdik.
Gercekten hayat çok karmaşık..hicbir seyin garantisi yok. Size katılmıyorum illa ki yanlis tercihlerin sonuçları olmak zorunda değil bunlar. Yaşanılan her sey özel ama demekki vakti gelmiş bitmiş. Insaniz eksenimiz değişiyor, kayıyor hatalardan ari değiliz ki dost dediklerimizle asla sorun yaşamayız ya da onlara sorun yaşamatmayız diyemiyoruz.

Olabilir, katılmak zorunda değilsiniz tabii ki. Farklı düşünüyor olmamız son derece doğal.

Çok guzel tespitler

Ben anladım canım seni. Benim lise arkadaşlıklarım hala devam eder ve çok iyi mesela, çünkü saftık hepimiz nasılsak öyle tanıdık birbirimizi. Ama şuan üniversitede 'en yakın arkadaşım' dediğim kişinin nelerini görüyorum :) Ama suçu kendimde buluyorum artık, ona okadar iyi davrandım, dertlerinde yanında oldum ( o benim dertlerime yorum bile yapmadı geçiştirdi), her hangi bir şey istediğinde yaptım vs ama gördüm ki ben bir şey isteyince keyfi olarak yapmadı, bir ara küstük umursamadı bile bahanesi de 'ben çok umursamazım napiyim biliyorsun' oldu :) Şimdi grubumuza 1 kişi daha girdi benim tanıdığım bir kızdı. Ve onlar aynı dil kursuna gidip benden daha yakın oldular. 3 kişi takılıyoruz ama planlarına genel olarak çağırılmıyorum. Bahaneleri yine ' sen sushi sevmezsin ki ondan sormadık bile'. Yani ne diyim ki emek ve değer verdiğin insanların böyle olmasına alıştım sanırım. Artık ben de umursamaz oldum onlar plan yapıyor ben de evet evet gidin diyorum :) İnsanlar böyle, doğru arkadaş bulunmuyor her zaman.

Oh valla en güzelini yapıyorsunuz ben de bu moddayım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…