İnsanların sayesinde yaşımdan utanıyorum :(

bunun için üzülmeye değmez. Evlenip boşansaydınız daha mi iyiydi? Allah hakkınızda hayırlısı neyse onu verir insanları umursamayın ağzı olan konuşur.

Canım benim konunu hatırlıyorum...çok üzülmüştüm o aralar bende ayrılık yaşamıştım hatta ağlayarak okumuştum konunkonunu...benim acım hafifledi zaman zaman geliyor üstüme acılar geçip gidecek biliyorum deyip bişeylerle uğraşmaya çalışıyorum. Sana tavsiyem onu stalklama hatta sosyal medya wp onu görebileceğin yerlerden uzak dur. İle yarıyor
Onun sosyal medyası yok canım direkt zaten yüz yüze geliyorum o kadar garipki bazen yan yana geçiyoruz hiç yüzüne bakamıyorum zaten aslında daha iydim bugün nooldu bilmiyorum onu görünce aşırı kötü oldum ya :( bazen kaldıramıyorum birisi olsa hayatımda bu kadar olmazdım belki oda yok ay nebileyim işte anlamıyorum insanlar kolayca hayat kuruyor bendemi sorun var ya diyorum yaşanmişliklar kimsenin zerre umrunda değil bu çok acı .bende sizi hatırladım sizin sevdiğiniz de evlenmişti sanırım değilmi?

Niyeki benm ablam da 32 yasında ama o mınyon oldufu ıcın bellı etmıyo hıcte dert etmıyo kendını karıyerıne vermıs. Ayrıca 36 yasında dogum yapan yakınlarım var. Bu konuda dert ettıkce çökertirsinz kendınızı bosve rmılletı ablamada herkes dıyo evdemı kaldın fıye ablam yo ısım gucum maasım var koca ihtşyacm yok nıye koca meraklısı olayımkı dıyo. Bende 24 yasında evlıyım 🙈 abla lafın bızexe dokunyo diyoruz ama takmıyo kımseyı sende oyle ol
Ablanızda mutlaka üzülüyordur belli etmiyordur veyaabartılı yaşamiyordur bu durumu emin olun yalnızlık hiçte güzel birsey değil

Onun sosyal medyası yok canım direkt zaten yüz yüze geliyorum o kadar garipki bazen yan yana geçiyoruz hiç yüzüne bakamıyorum zaten aslında daha iydim bugün nooldu bilmiyorum onu görünce aşırı kötü oldum ya :KK43: bazen kaldıramıyorum birisi olsa hayatımda bu kadar olmazdım belki oda yok ay nebileyim işte anlamıyorum insanlar kolayca hayat kuruyor bendemi sorun var ya diyorum yaşanmişliklar kimsenin zerre umrunda değil bu çok acı .bende sizi hatırladım sizin sevdiğiniz de evlenmişti sanırım değilmi?
Yüzyüze gelme durumu kötü olmuş canım...yok benimki evlenmedi başka bir sürü engeller var aramızda... Herşey bir yana güven verici biri değildi... Ama çok sevdim uzun zaman sonra bir yüreğim olduğunu hissettirmişti... inanıyorum bu kadar sıkıntı boşa değil elbet bizi mutlu edecek birileri çıkacak karşımıza

Bayanlar ,b ence karsinizdakilerin 'aaa hic gostermiyosun yasini sanki 23" demesi tamamen laf olsun muhabbeti uzatmak amacli.Ciddiye alip seviniyosunuz bi de.Yapmayin 😁

Yüzyüze gelme durumu kötü olmuş canım...yok benimki evlenmedi başka bir sürü engeller var aramızda... Herşey bir yana güven verici biri değildi... Ama çok sevdim uzun zaman sonra bir yüreğim olduğunu hissettirmişti... inanıyorum bu kadar sıkıntı boşa değil elbet bizi mutlu edecek birileri çıkacak karşımıza
İy yine evlenmemiş enazindan böyle daha acı emin olun.inşallah şu mübarek günlerdee aminnn :))

Bayanlar ,b ence karsinizdakilerin 'aaa hic gostermiyosun yasini sanki 23" demesi tamamen laf olsun muhabbeti uzatmak amacli.Ciddiye alip seviniyosunuz bi de.Yapmayin 😁
Siz yaşınızdan büyük gösteriyorsunuz heralde o nedenle böyle şeyler duymamış olabilirsiniz hatta o yüzden bakış açınız bu...
Ben yaşımı söylemiyorum genelde sorduklarında direk onlar söylüyor söylemeyince 22-23 gibisin diye yani sizin düşünceniz tutmadı malesef...

Bende istiyorum ama kriterlerim yutmuyo. Evlenmek icin evlenip bosanamam.o yuzden Allah kimi kismet etmisse onu bekliyorum. Napalim canımıza mi kıyalım evlenemedim diye. Bide benim evlenen arkadaslarimin hepsi boşanmış. Kendimi teselli ediyorum 😁😂 öyle de olabilirdim diye

Siz yaşınızdan büyük gösteriyorsunuz heralde o nedenle böyle şeyler duymamış olabilirsiniz hatta o yüzden bakış açınız bu...
Ben yaşımı söylemiyorum genelde sorduklarında direk onlar söylüyor söylemeyince 22-23 gibisin diye yani sizin düşünceniz tutmadı malesef...

Yok.Birebir bircok kez gorev yaptigim yerlerde yasadigim icin bunu soyluyorum.Aay hic gostermiyosun sanki 22-23.Tahmin de hic sasmiyor masallah hep 22-23 :) Siz buna inanmaya devam edebilirsiniz tabi :)

Bende istiyorum ama kriterlerim yutmuyo. Evlenmek icin evlenip bosanamam.o yuzden Allah kimi kismet etmisse onu bekliyorum. Napalim canımıza mi kıyalım evlenemedim diye. Bide benim evlenen arkadaslarimin hepsi boşanmış. Kendimi teselli ediyorum 😁😂 öyle de olabilirdim diye
Yok cana kıyılmazda böylede çok tazsiz tuzsuz :))

gerçekten insanların kafasına vura vura beyinlerine sokacağım bir konulardan biri de bu, evlilik + çocuk. Ya evlen diye dillerinde tüy bitti bana, hiç mi inancınız yok sizin nasibe kısmete kadere inanca deliriyorum bu zihniyetsizlere ya evlendim şimdi çocuk, yap yap yap yap, ya canı veren Allah, biz bilmiyomuyuz nasıl yapılacağını, uzak dur bu zekası kıtlardan gerçekten nefes aldığını hissedebilirsin o zaman

gerçekten insanların kafasına vura vura beyinlerine sokacağım bir konulardan biri de bu, evlilik + çocuk. Ya evlen diye dillerinde tüy bitti bana, hiç mi inancınız yok sizin nasibe kısmete kadere inanca deliriyorum bu zihniyetsizlere ya ikincisi çocuk, yap yap yap yap, ya canı veren Allah, biz bilmiyomuyuz nasıl yapılacağını, uzak dur bu zekası kıtlardan gerçekten nefes aldığını hissedebilirsin o zaman
Aynı benim moddasın 😀kendilerine herşey verilmişya inanirlarmi onlar saniyoki biz istedik kendimiz yaptik yok böyle birsey sadece bunlar gibi zihniyetsizler herşeye hemen ulaştıkları için insanin elinde sanan türdenler ...

Acaba işsiz bekar olduğumuz içinmi çökmedik bnde aynı haldeyşmdede... :) =
😂 ahahaha bende öyle düşünüyorum... Çünkü evlenip çocukları olan yada çalışan akranlarım yanımda ablam annem gibi duruyor... Her şerde bi hayır derlerya işsizliğin bekarlığın hayrıda bu olsa gerek en azından görselliğimizle teselli buluyoruz 😁

Chelzy Beni görsen öyle düşünmezdin 31 yaşındayım saç rengim doğal ve saçımda bir tane bile beyaz yok... yüzümde tek bir kırışıklık dahi göremezsin. 1.60 boyunda 47 kiloyum... yüz ve yapı olarak minyon tipliyim... Allah vergisi şükür, olabiliyor yani siz erken çöktüğünüz için herkesi sizin gibi çöküyor sanıyorsunuz herhalde...

Son düzenleme:
Hayır platonik değildi canım gayette flört ediyirduk bide bi arayıp bi aramama huyu yoktu devamli arardı mesafe hiç olmadiki sonra da işte ben evlendim dedi :KK43: neye uğradiğimi şaşırdım o şimdi hiçbirşey olmamiş gibi hayatına mutlu mesut devam ediyor ona hiçbirşeyde olmadi bana oldu heryerde görüyorum bu sabah özellikle neden bilmiyorum iyce kötü oldum bayram üzeri ondanmi bilmiyorum :KK43:
Üzme kendini yanına asla kalmaz merak etme ilahi adalet var , ek olarak bu evlilik baskısı ve konuları artık çokkk sıkmaya başladı heryerden aynı konu , başka konuşulacak konu yok çünkü,Allah hepimize hayırlısını nasip etsin...

Chelzy Beni görsen öyle düşünmezdin 31 yaşındayım saç rengim doğal ve saçımda bir tane bile beyaz yok... yüzümde tek bir kırışıklık dahi göremezsin. 1.60 boyunda 47 kiloyum... yüz ve yapı olarak minyon tipliyim... Allah vergisi şükür, olabiliyor yani siz erken çöktüğünüz için herkesi sizin gibi çöküyor sanıyorsunuz herhalde...

Bunun boyla kiloyla ne alakasi var yahu ? 1.80 boyundayim.Hamilelik oncesi 72 kiloydum.Eş durumuyla yeni geldigim okula yeni atamamisin dediler bana da.Ben bunu gururla anlatmiyorum mesela :) 10. Yilimi geride biraktim meslekte bu arada ama kendime genc denilmesinden sizler kadar keyif almiyorum ya da "aaa hic yasini gostermiyorsun,goren 22 sanar "muhabbetinin klişe oldugunu soyluyorum.Fikrimi soyluyorum ayrica.Ne kadar genc gorundugunuzu ispat etmenize gerek yok :)
Siz 30 lu yaslarin ne saniyorsunuz arkadaslar ? 30 u gectin artik olgun kategorisindesin falan mi diye dusunuyorsunuz.

Yani oyle bir kasmissiniz ki okuyan da 61 yasini tasvir ediyorsunuz sanir. Daha 31'de ne kirismasi, ne cokmesi Allah askina? Kendimi nasil ovsem arayisiyla komik etmeyin kendinizi ya.

Back
X