Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onun sosyal medyası yok canım direkt zaten yüz yüze geliyorum o kadar garipki bazen yan yana geçiyoruz hiç yüzüne bakamıyorum zaten aslında daha iydim bugün nooldu bilmiyorum onu görünce aşırı kötü oldum yaCanım benim konunu hatırlıyorum...çok üzülmüştüm o aralar bende ayrılık yaşamıştım hatta ağlayarak okumuştum konunkonunu...benim acım hafifledi zaman zaman geliyor üstüme acılar geçip gidecek biliyorum deyip bişeylerle uğraşmaya çalışıyorum. Sana tavsiyem onu stalklama hatta sosyal medya wp onu görebileceğin yerlerden uzak dur. İle yarıyor
Ablanızda mutlaka üzülüyordur belli etmiyordur veyaabartılı yaşamiyordur bu durumu emin olun yalnızlık hiçte güzel birsey değilNiyeki benm ablam da 32 yasında ama o mınyon oldufu ıcın bellı etmıyo hıcte dert etmıyo kendını karıyerıne vermıs. Ayrıca 36 yasında dogum yapan yakınlarım var. Bu konuda dert ettıkce çökertirsinz kendınızı bosve rmılletı ablamada herkes dıyo evdemı kaldın fıye ablam yo ısım gucum maasım var koca ihtşyacm yok nıye koca meraklısı olayımkı dıyo. Bende 24 yasında evlıyımabla lafın bızexe dokunyo diyoruz ama takmıyo kımseyı sende oyle ol
Yüzyüze gelme durumu kötü olmuş canım...yok benimki evlenmedi başka bir sürü engeller var aramızda... Herşey bir yana güven verici biri değildi... Ama çok sevdim uzun zaman sonra bir yüreğim olduğunu hissettirmişti... inanıyorum bu kadar sıkıntı boşa değil elbet bizi mutlu edecek birileri çıkacak karşımızaOnun sosyal medyası yok canım direkt zaten yüz yüze geliyorum o kadar garipki bazen yan yana geçiyoruz hiç yüzüne bakamıyorum zaten aslında daha iydim bugün nooldu bilmiyorum onu görünce aşırı kötü oldum yabazen kaldıramıyorum birisi olsa hayatımda bu kadar olmazdım belki oda yok ay nebileyim işte anlamıyorum insanlar kolayca hayat kuruyor bendemi sorun var ya diyorum yaşanmişliklar kimsenin zerre umrunda değil bu çok acı .bende sizi hatırladım sizin sevdiğiniz de evlenmişti sanırım değilmi?
İy yine evlenmemiş enazindan böyle daha acı emin olun.inşallah şu mübarek günlerdee aminnn :))Yüzyüze gelme durumu kötü olmuş canım...yok benimki evlenmedi başka bir sürü engeller var aramızda... Herşey bir yana güven verici biri değildi... Ama çok sevdim uzun zaman sonra bir yüreğim olduğunu hissettirmişti... inanıyorum bu kadar sıkıntı boşa değil elbet bizi mutlu edecek birileri çıkacak karşımıza
Siz yaşınızdan büyük gösteriyorsunuz heralde o nedenle böyle şeyler duymamış olabilirsiniz hatta o yüzden bakış açınız bu...Bayanlar ,b ence karsinizdakilerin 'aaa hic gostermiyosun yasini sanki 23" demesi tamamen laf olsun muhabbeti uzatmak amacli.Ciddiye alip seviniyosunuz bi de.Yapmayin![]()
Siz yaşınızdan büyük gösteriyorsunuz heralde o nedenle böyle şeyler duymamış olabilirsiniz hatta o yüzden bakış açınız bu...
Ben yaşımı söylemiyorum genelde sorduklarında direk onlar söylüyor söylemeyince 22-23 gibisin diye yani sizin düşünceniz tutmadı malesef...
Yok cana kıyılmazda böylede çok tazsiz tuzsuz :))Bende istiyorum ama kriterlerim yutmuyo. Evlenmek icin evlenip bosanamam.o yuzden Allah kimi kismet etmisse onu bekliyorum. Napalim canımıza mi kıyalım evlenemedim diye. Bide benim evlenen arkadaslarimin hepsi boşanmış. Kendimi teselli ediyorumöyle de olabilirdim diye
Yok cana kıyılmazda böylede çok tazsiz tuzsuz :))
Hahahhaa yeni teselli şeklimiz öbür tarafa kaldiysakaynen bu dunyada evlenemeyen obur dunyada evleniyormus
![]()
Aynı benim moddasıngerçekten insanların kafasına vura vura beyinlerine sokacağım bir konulardan biri de bu, evlilik + çocuk. Ya evlen diye dillerinde tüy bitti bana, hiç mi inancınız yok sizin nasibe kısmete kadere inanca deliriyorum bu zihniyetsizlere ya ikincisi çocuk, yap yap yap yap, ya canı veren Allah, biz bilmiyomuyuz nasıl yapılacağını, uzak dur bu zekası kıtlardan gerçekten nefes aldığını hissedebilirsin o zaman
Acaba işsiz bekar olduğumuz içinmi çökmedik bnde aynı haldeyşmdede... :) =
Siz yaşınızdan büyük gösteriyorsunuz heralde o nedenle böyle şeyler duymamış olabilirsiniz hatta o yüzden bakış açınız bu...
Ben yaşımı söylemiyorum genelde sorduklarında direk onlar söylüyor söylemeyince 22-23 gibisin diye yani sizin düşünceniz tutmadı malesef...
Chelzy Beni görsen öyle düşünmezdin 31 yaşındayım saç rengim doğal ve saçımda bir tane bile beyaz yok... yüzümde tek bir kırışıklık dahi göremezsin. 1.60 boyunda 47 kiloyum... yüz ve yapı olarak minyon tipliyim... Allah vergisi şükür, olabiliyor yani siz erken çöktüğünüz için herkesi sizin gibi çöküyor sanıyorsunuz herhalde...Bayanlar ,b ence karsinizdakilerin 'aaa hic gostermiyosun yasini sanki 23" demesi tamamen laf olsun muhabbeti uzatmak amacli.Ciddiye alip seviniyosunuz bi de.Yapmayin![]()
Üzme kendini yanına asla kalmaz merak etme ilahi adalet var , ek olarak bu evlilik baskısı ve konuları artık çokkk sıkmaya başladı heryerden aynı konu , başka konuşulacak konu yok çünkü,Allah hepimize hayırlısını nasip etsin...Hayır platonik değildi canım gayette flört ediyirduk bide bi arayıp bi aramama huyu yoktu devamli arardı mesafe hiç olmadiki sonra da işte ben evlendim dedineye uğradiğimi şaşırdım o şimdi hiçbirşey olmamiş gibi hayatına mutlu mesut devam ediyor ona hiçbirşeyde olmadi bana oldu heryerde görüyorum bu sabah özellikle neden bilmiyorum iyce kötü oldum bayram üzeri ondanmi bilmiyorum
![]()
Chelzy Beni görsen öyle düşünmezdin 31 yaşındayım saç rengim doğal ve saçımda bir tane bile beyaz yok... yüzümde tek bir kırışıklık dahi göremezsin. 1.60 boyunda 47 kiloyum... yüz ve yapı olarak minyon tipliyim... Allah vergisi şükür, olabiliyor yani siz erken çöktüğünüz için herkesi sizin gibi çöküyor sanıyorsunuz herhalde...
Chelzy Beni görsen öyle düşünmezdin 31 yaşındayım saç rengim doğal ve saçımda bir tane bile beyaz yok... yüzümde tek bir kırışıklık dahi göremezsin. 1.60 boyunda 47 kiloyum... yüz ve yapı olarak minyon tipliyim... Allah vergisi şükür, olabiliyor yani siz erken çöktüğünüz için herkesi sizin gibi çöküyor sanıyorsunuz herhalde...