İnsanların sayesinde yaşımdan utanıyorum :(

Ben 92liyim, cok yeni evlendim ve cok kisa surede evlendim. Bana da doktora yaparken evlendin o doktorayi asla bitiremeyeceksin, ne gerek vardi diyenler oldu :) Bir de yurtdisinda yasiyorum, yine de Turkiye' den yetiyorlar sagolsunlar. Kisaca demek istedigim su ki insanlar hep konusur, hic takmayin. Evlilik konusu da tamamen bir anda gelisebiliyor, ben 6-7 ay icinde esimle tanisip evlendim. Asla evlenmeyi dusunmuyordum, arkadas cevremde de evlenen 2.kisiyim, arkadaslarim sen evlendiysen dunya uzerindeki herkes bir gun evlenir diyorlar o kadar beklemiyorlardi benden :)

Ben artk insanlarin git birini bul demesinden de yoruldum. Sıkıldım artk. Benim kuzenler icerisinde en büyük evlenmemis ben kaldim. Benden 10 kucukler evlenmeye basladi artık. Ne evlilikmis be bi türlü ulasamadik. Simdi kafama yatmayan hic alakasiz biriyle evlencem. Bu seferde bosanmak icin ugrascam. Cok üzülüyorum bu duruma. Bu da benim kaderimmis napalim

Ne mutluyum ne huzurlu bugün güne berbat uyandım birini sevmiştim çok hemde gitti başkasıyla evlendi bugün pencereden bakarken gördüm içim yandı sanki ..neden diyorum herkes yoluna bakarken karşima istediğim gibi biri çıkmaz benim payimada aci çekmek düştü :(
İyice acıların kadını gibi takılıp kendine acımaya devam et. İlişki ya da evlilik olmasa sen yok musun şu hayatta. Demek ki karşılıklı değil bizim de evlendi eski sevgililerimiz. Ben de evlendim boşandım belki yine evlenir mutlu olurum. Ben erkek olsam senin yaydığın mutsuzluk enerjisiyle seni hayatıma alamam...
Ne kadar güzel olsa da...
Bence ya bir terapi ya da güzel bir tatile ihtiyacın var

Ben artk insanlarin git birini bul demesinden de yoruldum. Sıkıldım artk. Benim kuzenler icerisinde en büyük evlenmemis ben kaldim. Benden 10 kucukler evlenmeye basladi artık. Ne evlilikmis be bi türlü ulasamadik. Simdi kafama yatmayan hic alakasiz biriyle evlencem. Bu seferde bosanmak icin ugrascam. Cok üzülüyorum bu duruma. Bu da benim kaderimmis napalim
Bunu farkında olarak kendinize niye yapıyorsunuz. Niye sürekli başkaları ile kendinizi kıyaslıyorsunuz. Gerçek değilsinizdir diye umuyorum

İyice acıların kadını gibi takılıp kendine acımaya devam et. İlişki ya da evlilik olmasa sen yok musun şu hayatta. Demek ki karşılıklı değil bizim de evlendi eski sevgililerimiz. Ben de evlendim boşandım belki yine evlenir mutlu olurum. Ben erkek olsam senin yaydığın mutsuzluk enerjisiyle seni hayatıma alamam...
Ne kadar güzel olsa da...
Bence ya bir terapi ya da güzel bir tatile ihtiyacın var
Karşılıklı olsa zaten evlenirdik bunu demedimki ben .İnsan ister istemez soruyor herşey o kadar mükemmeldiki hep derdi seni niye önceden tanımadım ister istemez kendimi o kadar değersiz hissediyorumki demekki diyorum tercih edilcekbi yanim yokmuş kendmi eksik hissediyorum ayrica ilişkilerimde çok eğlenceliyimdir negatif asla olmadim hatta karşı taraf şaşirir ne bu enerji ne kadar neşelisin derler ama yaşadiklarim beni artik bambaşka biri yapti.adiniza üzüldüm boşanmakta kolay pskolji olmasa gerek ama tabi kimsede durduk yere boşanmaz zaten bilmiyorum nasil başarıp atlatiyosunuz inanin bilmiyorum ben çok seviyorum çok baglaniyorum ondandır sanırım kimseyi çok sevmemek lazım ama bende böyleyim işte

Bunu farkında olarak kendinize niye yapıyorsunuz. Niye sürekli başkaları ile kendinizi kıyaslıyorsunuz. Gerçek değilsinizdir diye umuyorum
Ben küçük yeree yaşıyorum. Cevremdeki insanların akrabaların en sevdigi sey evlilik. Ve insan ister istemez takiyo.bunalima giriyo. Ben hic takılmazdım boyle seylere.ama suan en çok buna takar oldum çünkü benden kucukler cocuk sahibi oldu ve cok mutlu evlilikler yaptı bana laf sokuyolar ve annem de cok üzülüyor bu duruma

31 yaşinda benden ne eş olurmuş nede anne inanin benimde aklim almıyor
Deli saçması!
Bunu söyleyen insanların cahilliği bir kenara....
Senin bunları kafana takip onlar gibi düşünmen hatta buraya konu acman daha da saçma.
Lütfen;
Kendine bunu yapma.

Back
X