Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah sağlık vermiş siz yaştan utanıyorsunuz ben de 30 yaşındayım ne var ki bunda.O kadar ağladım ki gece gece 31 yaşındayım ve doktor yaşimi sorsa söylemek istemiyorum o derece biriyle tanışsam veya taniştirilsam insanlar yaşimi duyunca oha diyo .Biliyorum herşeye geç kaldım ama ben bilerek yaptiğim birşey değildiki seçici olmadım detaycı yani veya insanları beğenmemezlik etmedim ama olmadı işte anne olmak istiyorum çocukları git gide daha çok seviyorum bana o kadar iyi geliyorlarki ama bana artık imkansız gibi geliyor doktorlar bile geç kalmişsin diyebiliyor erkekler de genç eşleri olsun istiyorlar ya ben çok güzel bi anne olurdum amagözyaşlari içinde yazıyorum o kadar duygusallaştimki sanki ben hiçbirşeyi haketmiyorum gibi neden bòyle acımasız insanlar yada bana denk gelir bilmiyorum
![]()
Evet haklısınız.35 yaşından sonra kadınlarda risk artıyor.35 yaş sonrası bebek için biraz riskli oluyor ama. Burda da bir kaç arkadaşın yorumunu okumuştum. Bebek sahibi olmakta zorlandıklarıyla ilgili. Ayrıca bir tanıdığım da 38 yaşından sonra anne olmak istedi. Oldu çok şükür ama olana kadar çok zorlandı. Ben de evlilikte geç kalmışlar arasındayım ama biraz gerçekçi olmak lazım. 40ında 50sinde de evlenirsin diyoruz ama olayların biyolojik boyutu da var.
Kuzu doktorun tam olarak sana ne dedigini bilmiyorum ama 24 yaslarimdayken gittiğim kadın doğum doktoru da muayeneden sonra bana "evlenmeyi dusunmuyor musunuz?" şeklinde birşeyler sormustu.Diyalog kurduğun kişi ister doktor olsun ,isterse psikolog profesyonellikten kopup kendi değer yargıları ve düşünceleri ile seninle iletişim kurabilir. Adamın kafa bir milyon diyip gülmek varken bu diyalog seni bu kadar uzup incitiyorsa senin zihninde de bu tür düşünceler geziniyordur diye düşünüyorum.
çılgınBende de aynı dert var canım. Napıcaz bilmiyorum. Biri görüşmek için haber yolluyor, sonra yaşımı duyunca herhalde vazgeçiyor. Çünkü gerisi gelmiyor![]()
Arkadaşım 34 yaşında geçen hafta evlendi. Bazı şeylerin yaşı yoktur, insanların tabuları vardır sadece....O kadar ağladım ki gece gece 31 yaşındayım ve doktor yaşimi sorsa söylemek istemiyorum o derece biriyle tanışsam veya taniştirilsam insanlar yaşimi duyunca oha diyo .Biliyorum herşeye geç kaldım ama ben bilerek yaptiğim birşey değildiki seçici olmadım detaycı yani veya insanları beğenmemezlik etmedim ama olmadı işte anne olmak istiyorum çocukları git gide daha çok seviyorum bana o kadar iyi geliyorlarki ama bana artık imkansız gibi geliyor doktorlar bile geç kalmişsin diyebiliyor erkekler de genç eşleri olsun istiyorlar ya ben çok güzel bi anne olurdum amagözyaşlari içinde yazıyorum o kadar duygusallaştimki sanki ben hiçbirşeyi haketmiyorum gibi neden bòyle acımasız insanlar yada bana denk gelir bilmiyorum
![]()
Yok biz istemiyoruz zaten orda yanlış anlaşıldım heraldeMaşallah size en kısa zamanda olur inşallah canm
İşte bu da toplumsal bir baskı!! Şu kadar yıl evliyim muhabbetinden sonra hep "çocuğun var mı ?" sorulur ...çocuğum yok cümlesinden sonra ise "yaaaa ay üzüldüm ...doktora gitmediniz mi?" ve ya " üzülme canım benim de bir komşum vardı bilmem ne otuyla bilmem ne sapını karıştırdı ,sabah akşam içti hamile kaldı" şeklinde şeyler söylenir. Karşıdaki kişinin dünyaya çocuk getirme yönünde bir isteği /düşüncesinin olmayabileceği zihinden bile geçmez hiçYok biz istemiyoruz zaten orda yanlış anlaşıldım heralde![]()
Biz işte kesinlikle istemiyoruz hatta dedigimiz de bi tane bile mi diye saçma bir soru geliyorİşte bu da toplumsal bir baskı!! Şu kadar yıl evliyim muhabbetinden sonra hep "çocuğun var mı ?" sorulur ...çocuğum yok cümlesinden sonra ise "yaaaa ay üzüldüm ...doktora gitmediniz mi?" ve ya " üzülme canım benim de bir komşum vardı bilmem ne otuyla bilmem ne sapını karıştırdı ,sabah akşam içti hamile kaldı" şeklinde şeyler söylenir. Karşıdaki kişinin dünyaya çocuk getirme yönünde bir isteği /düşüncesinin olmayabileceği zihinden bile geçmez hiç
Nasıl bir çevreniz var sizin?
Gittiğiniz doktorun doktor olduğuna emin misiniz?
31 yaşın nesi varmış?
Oha diyenlerin ciddiye alınacak karakterde insanların olduğuna nasıl eminsiniz?
Kafamda deli sorular..
bende anlamadim - 31 yasa akli yerinde hangi insan oha derki?
gercekden bir saniye boyunca kendimi sorguladim :) Ben 32 yasima girdim kendimi asiri citir görüyorum :)
İşte bu da toplumsal bir baskı!! Şu kadar yıl evliyim muhabbetinden sonra hep "çocuğun var mı ?" sorulur ...çocuğum yok cümlesinden sonra ise "yaaaa ay üzüldüm ...doktora gitmediniz mi?" ve ya " üzülme canım benim de bir komşum vardı bilmem ne otuyla bilmem ne sapını karıştırdı ,sabah akşam içti hamile kaldı" şeklinde şeyler söylenir. Karşıdaki kişinin dünyaya çocuk getirme yönünde bir isteği /düşüncesinin olmayabileceği zihinden bile geçmez hiç
Biz işte kesinlikle istemiyoruz hatta dedigimiz de bi tane bile mi diye saçma bir soru geliyorolmuyor mu diye zaten hep soruyorlar
![]()
32 Yasında kısmetse ilk bebgimizi bekliyorz:)O kadar ağladım ki gece gece 31 yaşındayım ve doktor yaşimi sorsa söylemek istemiyorum o derece biriyle tanışsam veya taniştirilsam insanlar yaşimi duyunca oha diyo .Biliyorum herşeye geç kaldım ama ben bilerek yaptiğim birşey değildiki seçici olmadım detaycı yani veya insanları beğenmemezlik etmedim ama olmadı işte anne olmak istiyorum çocukları git gide daha çok seviyorum bana o kadar iyi geliyorlarki ama bana artık imkansız gibi geliyor doktorlar bile geç kalmişsin diyebiliyor erkekler de genç eşleri olsun istiyorlar ya ben çok güzel bi anne olurdum amagözyaşlari içinde yazıyorum o kadar duygusallaştimki sanki ben hiçbirşeyi haketmiyorum gibi neden bòyle acımasız insanlar yada bana denk gelir bilmiyorum
![]()