- Konu Sahibi foreveralonee
-
hic takma,hangi birine laf yetistircen,Ben cabaliyorum gerci ama
Insan anlar ki ya, nasil anlamasin kendisine bakildigini,Illaki gorursun,
bosver gorsende takma artik.yuru gec,..
buraya yeni üye oldum çünkü sizlerden yardım isteyeceğim bir konu var. lise son sınıf öğrencisiyim. haliyle okula ve dersaneye gidiyorum . yolda yürürken insanların yiyecek gibi bakması ( özelliklede erkeklerin) beni çileden çıkarıyor. açık giyinmiyorum, çok güzel değilim .. resmen insanın gözünün içine içine bakıyorlar . kafamı eğiyorum yolda yüzümü kaldırmaya korkuyorum. oturdugumuz yer pek tekin bir yer değil . tenha yollar var ve önüme sürekli motosikletli, köpekli gençler çıkıyor.. korkuyorum.içime dert olmaya başladı bu konu. napmalıyım yardım istiyorum sizlerden.....
ben seni tanidim, kim oldugunu buldum :)))
hoca bana cirkin degilsin dedi ama guzelsin de demedi.. boyum 166 ama 170 gosteriyorum bla bla bla..
bildim mi?
ben seni tanidim, kim oldugunu buldum :)))
hoca bana cirkin degilsin dedi ama guzelsin de demedi.. boyum 166 ama 170 gosteriyorum bla bla bla..
bildim mi?
o nirden cikti bitanem,nirden annadin
valla kimden bahsediyorsa o ben degilim daha bugün üye oldum ilk konumda bu :))))
canım arkadaş rahatsız olduğu bir durumu dile getiriyor ne var bunda vs deyip yorum yapmak ne kadar doğru sence?önce sende bakıyorsun ki görüyorsun dedin şimdi baksınlar na var vs diyorsun .kendini ayrıcalıklı hiisetmiyor utanıyor belkide yaşı küçük bir genç kız sonuçta .ayrıca bende çok rahatsız oluyorum bu durumlara .insan kendini kötü hissediyor keyfi kaçıyor hoşlanmıyor bakmak var bakmak var yani.bu durumlar tacize kadar gidiyor lafla vs .sen çok rahat olabilirsin ama biz rahat değiliz demek ki.
Sana yardım etmiyorumki . İçinde bulunduğun gülünç durumu anlatmaya çalışıyorun . Bu arada endonezya da 8.7 şiddetinde deprem oldu . hiç bunu düşündünmü . Bilimiyorum belki senin sorunun daha önemli olabilir
çok sıkıldım herkese by
buraya yeni üye oldum çünkü sizlerden yardım isteyeceğim bir konu var. lise son sınıf öğrencisiyim. haliyle okula ve dersaneye gidiyorum . yolda yürürken insanların yiyecek gibi bakması ( özelliklede erkeklerin) beni çileden çıkarıyor. açık giyinmiyorum, çok güzel değilim .. resmen insanın gözünün içine içine bakıyorlar . kafamı eğiyorum yolda yüzümü kaldırmaya korkuyorum. oturdugumuz yer pek tekin bir yer değil . tenha yollar var ve önüme sürekli motosikletli, köpekli gençler çıkıyor.. korkuyorum.içime dert olmaya başladı bu konu. napmalıyım yardım istiyorum sizlerden.....
Belkide benim gibi alımlısındır. Güzellik değil önemli olan çekicilik bence diye düşünüyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?