İnsanların tip tip bakmasından rahatsızlık duyuyorum !!

hic takma,hangi birine laf yetistircen,Ben cabaliyorum gerci ama
Insan anlar ki ya, nasil anlamasin kendisine bakildigini,Illaki gorursun,
bosver gorsende takma artik.yuru gec,..

takmam artık zaten bakan insanları falan dediğiniz gibi önüme bakar yürürüm.. kulaklığı takarım kulağıma.. bunuda atlatıcam inanıyorum. allah hepinizden razı olsun bana destek oldugunuz için ve birkaç kendini bilmeze haddini bildirdiğiniz için :))))

ben seni tanidim, kim oldugunu buldum :)))

hoca bana cirkin degilsin dedi ama guzelsin de demedi.. boyum 166 ama 170 gosteriyorum bla bla bla..

bildim mi?

evet benzettim...

ilk defa uye olup daha forumu incelemeden etmeden "yine" bana cok bakiyolar falan vs..va.. konusu aciliverince...

cikar bir kac gune kokusu bakalim...

demedi demeyin ama

kesinlikle katılıyorum çok iğrenç bir durum bu sen ne kadar görmemezlikten gelirsen gel gözünü kapat geç yolda yada bi yerde erkeğin tanımadığın bi insanın senin hakkında bişey söylemesi çok aşşagılayıcı bir durum bende çok rahatsız olurum görmemek elde değil görüyorsun diye sende bakıyorsun anlamınada gelmez illlaki yolda yürürken kafamız önümüzde yürümuyoruz ama cok iğrenç bir durum son derece haklısınız

Endonezya'da olan depremle ilgilen o zaman.. Kişi kendinden bilir işi, bilinçaltını bilinçsizce ortaya saçıp, kendini anlatıyorsun..Bugün bir çok kadına laf atılıyor, rahatsız ediliyor, bu kadınların güzelliği, çirkinliği önemli değil. Terbiyesizlik bu, bunu eleştireceğinize, normalleştiriyorsunuz. Sizin gibi insanlara herşey müstehak.

Konu sahibi yaşadığın yerden kaynaklı korkuların sebebi ile bu durumu yaşıyorsun.. Bir çok kadın bu durumu yaşıyor.. Yaşadığın yerde değişmedikçe korkuların kolay kolay geçmez..Bende tekin olmayan bir yerde yaşıyordum, taşındık şimdi de öyle korkularım kalmadı. Karanlıkta bile ragatça durağa çıkabiliyorum.

Duygularıma tercüman oldun
Malesef ki güzel ülkemin neresine gidersen git aynı sorun var.. Küçük yada büyük..
Benden büyük abiler bile (bak abi diyorum) dönüp sanki yüksek atlayış yapıyormuşumcasına ağzı ayrılarak bakıyor..
Ben anlamıyorum.. Hadi ergenler neyse de kocaman kocaman adamlara noluyor ?
Artık sokaklarda yürüyemez olduk.. Bi genç topluluğu mu var hop sokak değiştir.. Elinde köpekle dolaşıp kendini kont sananlar mı var ? hop sokak değiştir..
Korkumuzdan parklara dahi gidemez olduk.. Öyle bi topluluk oluşturuyolarlar ki.. hele de 3-4 kızsan.. Tamam bitti yani..
Evimiin karşısı okul.. İnsan gecenin bir körü elinde köpek alıp gelenee geçene bakar mı ya ? Nasıl bi psikoloji nasıl bi zihniyet ?
Etek, şort hak getire ki dar pantolon dahi giyemezken.. Bilmiyorum artık canım ya..
Bazen ben düşünüyorum evhamlı mıyım diye.. Yok.. Yok.. Yok.. Kafamı indirsem daha da dikiyolar gözlerini.. Kaldırsam gözüme gözüme bakıyo..
Yolumu değştirsem üzerine bide hoşuna gidiyo.. Bunların türünü daha çözemedim ben..
Güzel, çirkin, beyaz,siyah.. Hiç fark etmiyor.. Kadın olsun yeter.. Sanki kendi kardeşleri, anneleri yokmuş gibi.. off.
Dertlenmişim..

kendini tehdit altında hissedip sürekli korkmandansa çantanda bi sprey taşıyıp en azından daha güvende hissedebilirsin..gün gelir sadece bakmakla kalmayabilirlerde..her kızın başına gelmiştir sanırım ufakta olsa taciz olayı tedbirli olmakta fayda var..

çok sıkıldım herkese by

Off böyleleri heryerde olmak zorunda mı? Herşeye muhalafet olmak için doğmuş bu şahıslar.Arkadaş ne diyor bu neyden bahsediyor.Aslında çok şey var söylenecek bu tipler için de.Neyse sığ bir insan olduğu belli,anlamaz.

Son düzenleme:
yani ters tepebilir belki ama bence sinirlerin tepene geldiğinde çokta tenha olmayan bi yerde birine dön ve ne vakıyosun kardeşim de en azından rahatlarsın bu tipler benim de çok sinirimi bozuyo ve bi iki tanesine çatınca büyük ölçüde rahatladım artık takmıyorum

Belkide benim gibi alımlısındır. Güzellik değil önemli olan çekicilik bence diye düşünüyorum...

Ben de çok rahatsız oluyorum acaba sorun bende mi diye düşünüyodum
Sonradan anladım canım,erkeklerin %60' ı sapık.Bildiğin sapık.Yolda yürürken yanımdan geçiyor ve yanımda duraklayıp ben sağa gidiyorsam kafasıda benle aynı yöne gidiyor bu kadar da olmaz ya!! Bazen o kadar sinirleniyorum ki gidip bi tane geçiresim geliyo.Bu gibi şeyler başıma her gün geliyo neden ?Çok mu güzelim hayır çok mu ilgi çekiyorum hayır...
Yine aynı cümleye dönüyoruz.Erkeklerin çoğu sapık!Yürü git yoluna ne diye bakarsın insanın gözünün içine ya! Yürüyüş yaparken dedem yaşında adam öpücük attı yemin ederim kendimden iğrendim oysa ki benlik hiç bi durum yok.Bu insanlar hep çevremizde olucak istediğin kadar elit bi yerde otur yine de çıkıcak bi yerden

Allah kahretsin böyle tipleri,amaçları ne neden bu kadar işsiz bi milletiz anlayamıyorum
Bunun çaresi yok.İnsanların kafası beyni değişmedikçe çaresi yok.

İlle sapık olmaları gerekmiyor insanlar bön bön bakınca.
Beğenmiş de olabilirler sadece, ya da saçın başın kötüdür ne garipmiş diye bakarlar.
Bunların dışında bazen insanın gözü kayıyor. Aslında karşındakini taktığından değil de öylesine durup bakıyorsun işte.
Düşüncelere dalmışken filan ...

Ama en önemlisi Türkiye'de yaşanan genel bir sorun bu.
Bakılan kişinin eğilip bükülmesine gerek yok.
Her zaman böyle bizim ülkede bu çünkü.

Alıştım ben de. Ama yine de bazen çok utanıyorum. Yapacak bir şey yok.
Değiştiremedikten sonra ...

Son düzenleme:
ben de çok rahatsız oluyorum. hatta fobi haline geldi . hiç karşıya bakamam yere baka baka giderim. erkeklerden gerçekten çok rahatsız oluyorum. ben bildiğin feministim zaten

Biber spreyi alın , küçük pratik bir şey..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…