İnsanların tip tip bakmasından rahatsızlık duyuyorum !!

Hemen bir biber spreyi al çantanda bulunsun.. Yolda yürürken sprey cebinde parmağın tetikte yürü ne olur ne olmaz diye.. O kadar tekin olmayan ıssıs yerlerden geçiyorsun madem bu biraz olsun seni rahatlatır belki canım.. Allah korusun tabi yinede..

Biraz maço bi sevgili yap kimse dönüp bakamaz hatta bütün kısmetlerin kapanır :)))

Yorum yapamadım çok ikilemde kaldım bu sefer nedense

Yüklenenler olmuş sana onlarada hak verdim insanın bazen saçma bulduğu basit bulduğu konular oluyor tiiiye alası geliyo...
Koruma altına almış biri sanal ablalık yapmış sana onada hak verdim konunun doğru olma olasılığından
yada senin belkide egonu tatmin etmek isteyebileceğin ihtimaliyle genç kız olduğunu düşünerek yaklaşmış :)

Ama ben konuyu açma sebebini anlamadım canım fikir alışverişi olacak bişey yokki
Ya lanet yağdırılacak böyle tipler var tu tu kaka diyecekler
Yada takma kafanı bakma sen dikkatli ol görme diyecekler...Amacı çözemedim

Sanırıım bunu yaşamayan kimse yoktur .. Yaşıtız, aynı durumlarla ben de, arkdaşlarım da kısacası hepimiz karşılaşıyoruz.
Sen bakmasan bile hissediyosun bakıldığını, illa ki o kişinin gözünün içine bakmaya gerek yok ..
Yapman gereken tek şey umursamamak .. Bulunduğun yer tenhaymışş geç çıkıyosan dershaneden falan baban varsa abin falan alsın seni daha rahat olur .. Onun haricinde bu durumda yapılacak pek bir şey yok

evet yok maalesef o gerizekalı insanları değiştiremeyiz. umursamamak tek çözüm tşk. :)

al bir tane biber gazı. taşı çantanda. bakmalarını engelleyemezsin belki ama, bir şey yaparlar mı korkun kalmaz. sık gitsin

canım anladıgım kadarıyla içe kapanıklık ve sosyal fobi yaşıyorsun.. bu durum bende de var dışarıya cıktıgım zaman herkes bana bakıyor gibi geliyor utanıp sıkılıyorum kalabalıktan kacmak ve sesiz kmsenin olmadıgı yere gitmek istiorm o an ya da evime dönmek... kişisel gelişim kitapları ya da yazıları okumanı tavsie ediorum bana cok iyi geldi

yazın bu konu yüzünden psikolojik yardım aldım ve kesinlikle abartmadığını düşünüyorum.
seninle aynı yaştayım ve aşırı bir güzelliğim yok yüz olarak. fiziğimin güzel olduğunu söylerler yani ben de kötü bulmuyorum boyum 1,65 kısa biraz onun dışında ölçülerim düzgündür.

ama yolda giderken insanların öyle bir bakışları var o kadar çok insan öyle laflar ediyor ki kaç kez çıplak mı çıktım acaba dedim kendi kendime. ki hani mini etekler şortlar giyen bir insan da değilim kot ve tshirtle oluyor bunlar.

ki ben çok merkezi bi yerde yaşıyorum hani tenha sokaklar falan da yok olduğum yerde ama bu gerizekalı aptal beyinsiz abazalar psikolojimi o kadar bozmuştu ki 15 gün evden çıkmadım korkudan, üzüntüden.

yazın türüyorlar sanki bunlar.
boyunları kopasıcalar.

Bırakın yürürken bakmalarını ,arabanın içinde bile kafalarını çevirip çevirip bakarlar yandaki arabadan.Takacaksın güneş gözlüğünü,attıkları lafları duymamak için de kulaklığını...Takmaya değmez.

değil mi ? benimde giydiğim dar paça ve tşört.. açık yada kapalı olmasına gerek yok bu gerizekalılar herkese bakıyorlar.. genc yaşlı kapalı acık farketmiyor.. oturdugum yerin güvenilir olmaması ve tenha olması ve içinde çeşit çeşit insanın olmasıda cabası. neyseki bu konu eskisi kadar sıkmıyor canımı. anlıyorumki herkesin başına geliyor ama yapacak birşey yok umursamamak gerekiyor. allah korur bizi inş..

Ne dalga geçiyorsunuz?
Her konu açanın tepesine binmek niye?
Burası forum ve kurallara aykırı olmamak şartıyla herkes istediğini yazar ve paylaşır. Size mi sorulacak, neyin yazılıp yazılmayacağı?
Hani yetki felan da gözükmüyor profilinizde, nereden geliyor bu cesaret anlamış değilim. Dalga geçenler bu sözlerim size.
Sana göre küçük, ona göre büyük bir derttir. Milleti böyle yaparak sindirip, korkutup kaçırmaya mı uğraşıyorsunuz nedir? Anlayamadım gitti.
Ayrıca bir dönem ben de sokakta yürümekte zorlandım, o gözünü diken şahsiyetler yüzünden. Hala da çekinirim. Erkek olsun bayan olsun uzun süre gözünü dikip bakıyorsa, hele de yanındakine fısıldıyorsa bu tacizdir.
Neler duymadım ki sokakta ağza alınmayacak şeyler, bisikletli sapıklar neler neler. İnsanın morali bozuluyor gerçekten arkadaşlar.
Daha bugün kaldırımda yürürken kocaman bıyıklı babam yaşındaki adam akan trafikte arabadan bana bakmaya çalışıyordu. Boynu sapacaktı neredeyse
Lakin çözümü yok bunun. Umursamamaktır en iyisi. Ne kadar tepki verirsen, cevap verirsen o derece uzatıyorlar bu işi.

Son düzenleme:
bende cok rahatsız oluyorum valla insan görmemiş gibi bakıyolarr kadınlar bilee ayaklarımdan saçlarıma kadar inceliyolarr bu duruma engel olamayız sanırımmm

şu üstte yorum yapan ergeni takacağımı sanmıyosunuz heralde :)
o kimki dalga gececek benimle ? bence yazıdıgı cevaba baksın ( canıms...) bu lafa sesli güldüm diyebilirim.
ozaman anlar kimin dalga gecilcek durumda oldugunu ..

bende cok rahatsız oluyorum valla insan görmemiş gibi bakıyolarr kadınlar bilee ayaklarımdan saçlarıma kadar inceliyolarr bu duruma engel olamayız sanırımmm

aynen tatlım malesef bazı insanların doğasında var ne diyelim artık yapacak bişey yok hem artık yendim ben bu korkuyu kafama takmıyorum artık..
ama şu dalga gecer gibi konusan basit karakterliler sinirimi bozuyo.
birisi daha damarıma bassın ağızlarının payını vericem bu sefer. :))

ben de çok rahatsız oluyorum insanlar çok garip gerçekten. sanki tanıyorlarmış gibi süzüyorlar gözünün içine içine bakıyorlar. farkındaysan genelde bayanlar daha çok yapıyor.. gerçekten garip insanlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…