İnsanların tip tip bakmasından rahatsızlık duyuyorum !!

Sanırım siz böyle durumlardan pek rahatsız değilsiniz, kız ne diyor siz ne diyorsunuz

Buyur buradan yak, LAFI nereden anladınız çok merak ettim. Cnm benim : ---------->>>> ÇEKİCİ İNSANLAR HER ZAMAN DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKERLER ANLADINMI TAM AÇIKLAMAMI YAPAYIM SANA ????

Buyur buradan yak, LAFI nereden anladınız çok merak ettim. Cnm benim : ---------->>>> ÇEKİCİ İNSANLAR HER ZAMAN DİKKATLERİ ÜZERİNE ÇEKERLER ANLADINMI TAM AÇIKLAMAMI YAPAYIM SANA ????

Bir defa ben senin canın değilim kaldı ki kız sizin gibi değil yani çekiciyim bana bakıyorlar kompleksi yok :) Bu durum onu rahatsız etmiş zira.. Ama siz bunu anlayamamıssınız çünkü çekici kadınlara bakılır diyerek bunun gayet normal olması gereken bir durum olduğunu düşünüyorsunuz.. Normal insanlar yani biz buna taciz diyoruzzzzzz....

oturduğumuz yer tekin değil diyorsun ,açık giyindiğini de belirtmişsin ozaman birazdaha dikkat çekicek şekilde giyinmemeye çalış canım

bende açık giyiniyorum diye okumuşum,e ozaman sıkıntı yapma baksın sende ilgisiz davran

Aynı şey banada çok oluyor. Resmen dik dik bakıyorlar.
Bende bayaa bir sert şekilde bakıyorum, kafalarını çeviriyorlar, ha birde çekinmeyenler var.
Birazda bulunduğum ortamda ookadar esmer varken süt gibi olunca oda dikkat çekiyor

allah göz vermiş bakma diyemezsin ki bakan bakıp geçiyo zaten şüpheci olmana gerek yok

bunu dert olarak goruyosan ozaman piskologa git. buraya yazmissin biz sana nasil yardimci olabilirzki en fazla, sende bakmazsin olur biter, deriz. ne dememizi bekliyosun nasil bir yaedim bekliyosun anlamadim?!

Kompleksmi ayy hiç güleceğim yoktu. İddia ediyorum sana gel yan yana duralım senmi benmi komplekse gireriz çok merak ettim. Taciz göz el bakış hepsini kapsar, bir kadında eğer ALIM varsa ona herkes bakar, bu gayet normal. Arkadaş bundan rahatsız olabilir. Tecrübe konuşuyor hayatım SAYGILAR.....

Benimde cok rahatsiz oldugum bir konu.Bunu sadece erkekler degil bayanlarda yapiyor. Herseyden once bir insanin size uzun sureli bakislarini dikmesi, surekli gozunu sizden almamasi rahatsizliktan cok IZLENIYORMUSSUNUZ hissi veriyor. Ben bu histen cok hoslanmiyorum. Kuaforde bir kez basima gelmisti yillar once. Orada calisan bayan arkadaslar surekli fis fis konusup gozlerini file corabima dikmislerdi. Cok guzel bir sort, file corap ve topluklu ayakkabi ile saten gomlek giymistim. Guzel bir kiyafetti ama surekli bana bakip fis fis konusalarindan cok rahatsiz olmustum. Bir bayanda surekli tirnaklarima bakiyordu mesele. Insan sinir oluyor izlenme hissinden dolayi rahat oturup kalkamiyor. Dahasi bende ne sorun var diye paranoyaya giriyorsunuz.En nefret ettigim seylerden biri dik dik bakmalari.

bunu dert olarak goruyosan ozaman piskologa git. buraya yazmissin biz sana nasil yardimci olabilirzki en fazla, sende bakmazsin olur biter, deriz. ne dememizi bekliyosun nasil bir yaedim bekliyosun anlamadim?!

kusura bakmayında, böyle kaba ve kendini bilmez bi şekilde konuşma hakkını size kim veriyo? piskoloğa git ne demek ? dert olarak görüyorum evet sizi rahatsız eden nedir. yardımcı olan oluyo merak etmeyin. sesimizi çıkarmıyoruz iyice tepemize biniyosunuz!!!!

Ben de rahatsizim bu durumdan. Bunu kendini begenmislik olarak görmesin kimse, eli yüzü düzgün biri olmaniz bazi insanimsi yaratiklarin bakislarinizi üzerinize dikmesi, hatta abartip sözle taciz etmesi icin yeterli. Tek cözüm takmayip, önünüze bakip yürümeniz. Sakin terslemeye falan kalkmayin karsilik verdiginizi düsünür ya da delinin manyagin tekidir zarar verebilir...

Bakmıyosunda nereden anlıyosun . Gerçekçi ol lütfen

Bu ne yani simdi, "hadi canim hadi sen de bakiyorsundur" gibi..
Insanda at gözlügü yok. Baksa da bakmasa da izlendigini farkeder. Ayrica sadece konusarak ve bakisarak iletisim kurmuyoruz baskalariyla, izleyen kisinin enerjisi üzerimizde odaklaniyor ve izlendigimizi anliyoruz.

tabikide birinin bize baktıgını anlamamız için illa bizimde ona bakmamız gerekmez .. keşke herkes bunu anlayabilse ama yapacak birşey yok.

Açıkcası ben bayanların bakmasından daha büyük rahatsızlık duyuyorum.
En azından erkekler baktığını farkettiğimizde göz kaçırıp kafalarını falan çevirirolar.
Gözlerini dikip full hd izleyen ablalarımıza, hanım teyzelerimize ne demeli
Bazen bende direk gözlerine bakıyorum yok arkadaş o göz hiç kaçırılmaz mı.

o insanlar sanki yoklarmış gibi davran. yaşın itibariyle bunları çok kafana takarsın. hayatının çoğu döneminde böyle olacak. yapacak bişey yok. ayılar heryerde...

çok iyi anlıyorum . Yolda giderken at hırsızı gibi kıro adamlar bakıp bi de laf atınca türlü türlü işkenceler yapmak gecıyor içimden!!!!utanıyorum yerın dıbıne giriyorum!!!18 yasında kızın rahatsız olması da çok doğal yanı. O yaşlarda ben de cok utanıyordum.Bır ıkı kıro toplulugu gorunce falan yolumu degıstırıyordum

evet malesef öyle tıpler var
ben çok çabuk sınırlenen bı ınsanım, başıma böyle bırşey geldığınde patlarım hemen
ya bende tıp tıp bakar onu rahatsız ederım yada gıder hemen derdın ne dıye sorar ve kavga çıkarırım

tabıkı yaptığım doğru bırşey değıl ama napıyım sınır oluyorum böyle durumlarda neyıme bakıyor yanı
açıkta bırşey mı gördünde bakıyorsun

Üslubunuzdan size neden baktıkları anlaşılıyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…