Bu hayat böyledir. Benim 170 kg olan obez bir arkadaşım vardı. Sürekli birlikte takılırdık. Onunlayken insanların acımasızlıklarına çok şahit olmuşumdur. Herkes hep bir dalga geçme mevzusu ararlar. Sizin de kilolarınız olmuş bu. Bence dostunuzu düşmanınızı ayırd edebileceğiniz çok güzel bir fırsat geçmiş elinize. Mutsuz olmayın aksine daha da hırslanın bence.Bu da dert mi diyceksiniz ama bir derdim var.
Zayıfladıktan sonra çevremdeki insanların davranışları çok değişti ve bu beni mutlu etmiyor, üzüyor.
Mesela zamanında 'Cansu senden hoşanıyor.' dendiğinde "Aman benden uzak olsun altında ezilirim." diyen karaktersiz sürekli numaramı istiyor, mesaj atıyor. Cevap vermedikçe peşimi bırakmıyor. Arkadaş buluşmalarında hep dalga geçen insanlar şimdi sürekli çok güzelsin diyip eskisinden daha kibar davranıyor. Eskiden beni kadın olarak dahi görmeyen erkekmisim gibi davranan erkekler şimdi daha centilmen, kibar davranıyor. Hatta seninle gezmeye utanıyorum diyen annem sürekli beni bi arkadaslariyla tanistirma oğullarina gsterme çabalarinda. Benimle gezmek istemeyen kuzenlerim her gittiğimiz mekanda benimle fotograf paylasmak istiyor.
Bunlar kuruntu değil %100 emin olduğum tepki değişimleri ama sorun şurda ki mutsuzum. Mutsuz oldukça da yemek yiyorum geri kilo almaktan korkar oldum.
Mutsuzum çünkü kendimi değersiz hissetmeme sebep oluyorlar. Yalnızca kilom karşımdaki insanların bana karsi olan tüm tavırlarını değiştirdi. Ne yani bu muydu? Ben yalnızca kilodan mı ibaretim? Beni değerli kılan tek şey o tartıdaki rakam mı? Neden kimse karakterimi sevemedi. Aceba ben mi karaktersizim yoksa insana kiloya göre değer mi veriliyor?
Zayıfladiktan sonra sizde de böyle oldu mu?
Trajikomik bir durum olmuş cok ilginç bir kv'ye sahipsiniz :)Valla dert :) bende benzer şeyler yaşadım .5 sene 80 kilo gezdim .öncesinde 57 kiloydum .girdiğim ortamlarda bir problem yaşamadım ,genelde sevilen her ortama cagirilan biriyim .yalnız 80 den 60li kilolara düşünce kayınvalidem her gelene beni göstermeye başladı .mesela dün bir komşusu geldi .edda x komşular gelecek sen de gel dedi .hiç sevmem böyle toplantıları fakat kırmadım gittim .direkt komsuşuna beni gösterip " bir değişiklik farkettim mi edda da " diyip kasiliyor. Allah im ya rabbim bütün bakışlar bir anda böyle bir sebepten bana cevrilince marstan gelmiş gibi hissettim .komşu da pek haset "nolmus ki kız ,yoksa estetik mi yaptirdin "demez mi :) güler misin ağlar mısın :) çok sonra" aaa sen çok kilo vermişsin bayagi bir değişmişsin" diyebildi :) kendi de 80 üstüyalnız kayınvalidem de sanki zayıflama koçum, kasım kasım kasiliyor :) gören de diyecek o zayıflattı beni ...kısacası olur böyle şeyler. .zayıflamak iyidir : ozguven ve öz saygı getirir .kimseye bakma mutlu ol
Bencede :)Trajikomik bir durum olmuş cok ilginç bir kv'ye sahipsiniz :)
Konuyu biraz daha okusanız tamamı açıklığa kavuşurdu onun için yanıtsız bırakıyorum.Size oyle geliyordur
Aileniz veya kuzenleriniz ne alaka
Sizi beğenen olabilir ama tum erkekler mi suan boyle
Valla yıllardır zayıfım benle foto atmak isteyen hatta israr eden ne kuzenlerim ne erkek arkadaşlarım oldu :))
Ha bu arada zayıflık görsellikten ziyade sağlık ıcın olmalı
Yooo bi siz degılsınız zayıfKonuyu biraz daha okusanız tamamı açıklığa kavuşurdu onun için yanıtsız bırakıyorum.
Diğer arkadaşlara da destekleri icin aonsuz teşekkürler
Konuyu okudum dert görmedim ayrıcaKonuyu biraz daha okusanız tamamı açıklığa kavuşurdu onun için yanıtsız bırakıyorum.
Diğer arkadaşlara da destekleri icin aonsuz teşekkürler
Yok kendimi anlatamamışım çünkü bu çok uzun bir süreçti. Kuzenlerim zamanında bi kafeye filan gittiğimizde 'aman dikkat sandalyeyi kırma' tarzında şakalar (!) yapan, 'aman cansuyu çagırma şimdi kafeyi de yer' diyen tiplerdi. Beni kolay kolay bi yere çagırmaz, fotoğraf çektiklerinde fotoğrafa almazlardı şimdi durum gerçekten tam tersi. Sizin dediğiniz gibi abartı bi değişim oldu... Bu da daha değersiz hissettiriyor.
Tespitleriniz doğru değilse biraz fazla ağır olmadı miNe kadar abartılı konuşmuşsunuz.
Amaç tamamen fotoğrafı koyuyorum,bana bakın nasılım amaçlı bir ego kasma.
Ve 15 kilo ile bedeniniz değişir inanmiyorummm çok zayıfsın çok degisiksin tarzı tepkiler tamamen kendi egonuzdan kaynaklı.
He laf çarpıyorsunuz kilolu musunuz diyecek olursanız,sizden baya baya zayıfım,burasi veya türevi forumlara konu açıp egomu destekleyecek duruma gelmedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?