İNSANLARLA ANLAŞAMIYORUM

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ayy of aynen dünya üzerinde kimseyle anlaşamamanızın sebebi kendinizi kullandırtmamanız ve harika bir karaktere sahip olmanız. Yani allah aşkına size mantıklı geliyor mu? Çok düzgün, karakterli ve işinde gücünde insanlar olup baya kalabalık bir çevresi olan pek çok insan var. Hep başkalarını eleştiriyorsunuz. Yok şöyleler yok böyleler kendilerini övüyorlar diye. Övsün, ne sakıncası var? Mesela ben de sizin gibi gamlı baykuşlardan hoşlanmıyorum. Herkes kötü, herkes çıkarcı, kimse beni sevmiyor kafası. Onun yerine kendilerini övsünler daha iyi valla. Ben de kendimi överim ne güzel yüksek öz güvenle kalkarız masadan. Ama gamlı baykuşlar insanın olan neşesini de götürüyor.

Bu bi fenomenin cümlesi yoksa ben kimseye deli demem

Tamam cnm sensin

Mesela benimle de anlaşamaz konu sahibi muhtemelen . Çünkü ne dediğini anlamıyorum Ama şey garip geldi egodan rahatsız oluyor sanırım ama konu açıp konuşacağı biri olabileceğini bile düşünmemiş. Allah allah bak sen.

Tebrikler. Örnek davranış hali, inşallah birileri tamamını okur,

Burası çok eğlenceli yaa!!!

Teşekkürler hiçbir mantıklı yorum yapmayıp sohbeti baltaladığınız için…
Birçok arkadaş gayet mantıklı yorumlar yaptı. Bence bir kez daha okuyup faydalanın. Serenay da okusun; bedava akıl ve psikoterapi. KK'nün kıymetini bilin. İyi geceler.

Aslında algı operasyonu olmadı, yillardir aynı problemi yaşıyorsunuz yazan arkadaştan sonra eski konularıniza baktım, ondan sonra yorumumu yazdım.
Hani bazı insanlar vardır insan sevmezler, ya da asosyallerdir , 'az insan çok huzur' derler, bı başlarına mutlu olurlar. Bir yere davet edilse sessiz evine gelip 'ahhh evim evim güzel evim,kafam şişti dışarıda' derler. Barisiklardir yani yalnızlıklariyla,mutlulardir.
Ama siz onlardan değilsiniz. Yazinin sonunda bazı eski konularınızi paylaşacağım, mutlu olmadiginiz oraya açtığınız konulardan belli. Siz insan istiyorsunuz, arkadaş istiyorsunuz , sizi bir yere davet edecek arkadas istiyorsunuz, naber nasılsın densin istiyorsunuz.
İşte, sivri karakteriniz olduğu müddetçe bunlara ulaşmanız zorlaşır. Ayrıca bir terapi görseniz belki size soracağı sorulardan sonra olaylara başka çerçeveden bakmaya başlarsınız. Mesela neden girdiğiniz ortamda size yakınlık kurmadiklarini anlar ,belki o davranışinizi torpuleyip yeni arkadaşlıklar kurarsiniz. Ya da terapistinizin ödevi gereği siz onlara bir adım atarsınız..ya da 'amaaaan, benim canım sagolsun' moduna girer yalnizliginizla barisirsiniz.
Ne bileyim, elbet bir yarari olur heralde:)
Ne kaybedersiniz ki? Atanmissiniz,memur olmuşsunuz. Kendiniz için harcayacak ayda birkac yuz liranız yok mu yani?
Hem madem bu dediklerimi yapıp başarılı oldunuz o zaman neden aynı minvalde bir konu açtınız?
Bence kimse için değil, hatta arkadaş bulmak için de değil, sadece yalnızlıkla başa cikmana yardımcı olsun diye bir terapiste görün. Küçük şehirde yaşıyorsan da online olarak terapi veriyor pek çok yer,onlardan biriini de tercih edebilirsin. Çünkü yalnızlık duygusu korkunç bir duygudur ve sırf ondan kurtulmak icin seni yanlış yollara/kötü iliskilere sokabilir. Ki bu yalnızlıktan da beter. Kendisini seviyorsan çözmeye calis bence.
Ben senin yerinde olsam kurslara yazılır,haftasonu gezilerine katılır, zoomdan ilgimi çeken eğitimler alır, ve tabii psikologa' giderdim.
Benim yaşadığım gibi yalnızlık çekenler,muhakkak vardır. konuşup dertleşmek istiyorum ( iice karamsarlık yaşamaya başladım.
kafama taktım iyice çalışıyorum çevrem yok arakdaşım yok yalnızım ve evlenmek isterim ama önce hayatımda bir insan olması lazım dengini bulamamak aradığını bulamamak ne zor ya ((

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…