Tek dertleri onaylanmak he sensin biz tü beter insanlarızz desek ohh be diyecekler şuanda onların hayatları daha berbat ama burda anlatacak cesaretleri yokNapim dadlum aynı kişi olduğumuzu iddia ettiler ben yoruldumm hayatttt :)
İnşallah Allah karşına iyi sevebileceğin arkadaşlar çıkartırSerenay sen akıllı kız bunlara uyma halden anlarsın bunlar gibiler belki de anlattığımız tipler işte heryerde var böylesi
Sen nasıl bir psikologsun üstüne para verseler sana gelmem :))yenGEnC konu sahibinin tüm tipik yıldırıcı davranışlarına rağmen ısrarla yardımcı olma çabanı tebrik ediyorum, sen bu sabrın ve azminle aklına koyduğun her şeyi yaparsın
İnşallah canım benim tşk ederimİnşallah Allah karşına iyi sevebileceğin arkadaşlar çıkartır
Sen nasıl bir psikologsun üstüne para verseler sana gelmem :))
Kurban ol sen banaNiye anlasamadiginiz cok net. Üst seviye bir gıcıklığa sahipsiniz.
Herkesin birkaç tane sağlam arkadaşı olmayabilir benimde yokBenim birkaç tane sağlam arkadaşım var ve onlar bana yetiyor.Yok çevrem geniş olsun,herkesle çok iyi olayım diye bir derdim yok.Yalnız vakit geçirmeyi daha çok seviyorum.
Anladım.Herkesin birkaç tane sağlam arkadaşı olmayabilir benimde yok
Çok ütopik bir beklentiye girmişim. En son bizim gibiler yüzünden insanların birbiriyle anlaşamadığını söylüyordu. Klinik vaka benceYapsa bir cümlelik konu mu açardı
Amaann sen de hemen saf değiştiriyorsun.Ay bana neden düşman oldunuztamam bir daha neyi düşünürseniz onu savunacam muhalefet olmayacam, beni dövmeyin
Hani nerdeymiş senin bu dediğin tipler hiç yokta prtalıktaHerkes de yabaniymiş, ben insan seviyorum arkadaş.. özellikle o insan duyarlı ve asil yaratılışlıysa değmeyin keyfime
Bizi beğenmiyorsun madem niye konu açtın o zamanTek dertleri onaylanmak he sensin biz tü beter insanlarızz desek ohh be diyecekler şuanda onların hayatları daha berbat ama burda anlatacak cesaretleri yok
Kız bu herkese tamam sensin diyor, biz neyiz anlamadım valla.Agahshdh anlaşıldı, ben etrafınızdakileri haklı buldum.
Seninle takılmıyorlardır ondan görememişsindir.Hani nerdeymiş senin bu dediğin tipler hiç yokta prtalıkta
Niye anlaşamadığınız belli olduSebebi ilgilenip bu konu üzerinden konuşup analiz edebilecek birilerinin olmayacağını düşündüğümden olabilir mi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?