- Konu Sahibi limonbanyosu
-
Hayır,yemekler uzaktan absorbe edilir
Tabii ki sokulur,ama usulünce,dişlere çarpa çarpa,her telden çala çala değil
agzina sokmak derken tepmekten bahsediyor sanirimInsanlar ekmegi agzina tabi ki eliyle sokacak baska ne yapacaklar ki? sapirdatma höpürdetme konusunda hakli olabilirsin ama haddinden fazla takiksin
Evet tepiyorlar normal bölüp yemiyorlar sanki hamsterlaragzina sokmak derken tepmekten bahsediyor sanirim
Galiba ben de misofonyayım belirtilerin hepsi uyuyor sesli ortama gelemiyorum hele o ortamda çay kaşığı sesi çatal sesi elleri birbirine sürterken çıkan o ses yazarken bile kıl oldum bebek sesi çıldırtıyor beniBen de oldukça zorlanıyorum bazen. Bazı yaşlı insanlar sanki özellikle yapar gibi ağızlarını şapırdatıyorlar. Mümkünse o ortamdan uzaklaşıyorum. Mümkün değilse o an ortamdan uzaklaşmam o kişiye bakmamaya çalışıyorum ama onun yaptığı her şeyi en ufak ayrıntısına kadar farkediyorum. Asabileşiyorum o esnada. Keşke hiç bu durumlardan rahatsız olmasaydım diğerleri gibi.
“Misophonia” deniyormuş bu rahatsızlığa. Acaba benim durumda olan birileri var mı diye internette araştırırken öğrenmiştim. Keşke herkes efendi efendi kimseyi rahatsız etmeden yese de biz de sıkıntıya girmesek. Bir de ağzını yaya yaya sakız çiğneyip üstüne patlatanlar yok mu!!! Bir kaşık suda boğasım geliyor onları...
esimdede var bu tepistirme ve sapirdatma hopurdetme huyu ve ne yaparsam degismiyor cunku aileside boyle annesi ozellikle oyle yenmez oglum denmedigi icin aliskanlik olmus sanirimEvet tepiyorlar normal bölüp yemiyorlar sanki hamsterlar
Zaten yapmacık herşey iğreti durur,biraz özen göstermek yeterli.Bende kibarlık olsun diye kaşığı ağzına yarım yarım sokup yemeğin yarısını kaşıkta bırakanlara sinir oluyorum
Bundan söz ediyorsunuz sandım
İnsanlar kendini değiştirebilirPardon yanlış mı anladım?
Aile fertlerinden mi tiksiniyorsun? Ve bir yorumda da babandan utandığın için dışarıda yemek yiyemedigini söylemişsin!
Bizim oralarda yumurtadan çıkmış kabuğunu beğenmez derler.
Geleceğin hayırsız evlatları.. insan babasından,ailesinden utanır mı?
Gerçekten çok sinirlendim şuanda.
Evlatların da senden utanmasın ileride ne diyeyim..
Babalıktan abilikten reddettme zamanın gelmişİnsanlarla yemek yiyemiyorum midemi bulandırıyolar en çok abim ve babam,babam o kadar çirkin yiyor ki anlatamam ağzını garip garip şekillere sokuyo diliyle bir şey yapıyor krem peyniri dudaklarına bulaştırıyor höpürdetiyor şapırdatıyor kısaca küçük çocuk gibi yemek yiyor abim ise bu huyunu sonradan çıkardı höpürdetiyor ayrıca kaşığı dirilişte dizisindeki adamlar gibi tutuyor yemek yiyemiyorum onlar yüzünden babam öğle yemeğine geliyor sırf erken kalkıp ondan önce yiyorum babam sofrada çok konuşuyor eleştiriyor sürekli ben çok konuşmadan hazetmem migrenim olduğu için sese gelemem mesela diyelim akrabaya falan gittik ya da köye o kadar iğrenç yiyorlarki elleriyle ekmeği ağzına sokuyolar ağzında ekmek varken konuşup saçıyorlar hele babaannem bir kaç gün bizde kaldı asla yemek yiyemedim aç aç dolaştım napıcam benm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?