- Konu Sahibi limonbanyosu
-
Ay ben de hiç sevmem mesela günlerde kısır pasta salata aynı tabakta olunca iğrenip yemiyorumBende mesela önündeki tabağa alıp konulduğunda yiyemem kahvaltılıklar bi tabakta karışıyor iğreniyorum, yiyemiyorum. Mesela atıyorum peynir koysan suyu akıp başka bi kahvaltılığa bulaşıyor. Ya da bi kahvaltılığı koyduğum yere o bittiğinde başka bi çeşit koyamam. Arada kalkıp tabağı suya tutuyorum o yüzden
Aynen valla ben yemek tabağım bittiğinde bile iyice silmeden tabağa başka bir yemek koyamam. O ne öyle iki yemek birbirine karışıyor. Evde de dalga geçiyorlar tabağı yıkamana gerek kalmadı diye. Napalım insanlar çeşit çeşit bende böyleyim:)Ay ben de hiç sevmem mesela günlerde kısır pasta salata aynı tabakta olunca iğrenip yemiyorum
Aynen ben de hızlı hızlı yemek yiyenlere sinir olurum.Ekmek konusuna takanlar öyle değil yufka ekmek arasına bir atıştırmalık koyup dürüm yapıyorlar ya onu hamster gibi ağızlarına tıkıştırıyorlar yavaş yavaş yemiyorlar
Aynen ben de hızlı hızlı yemek uiyenleEkmek konusuna takanlar öyle değil yufka ekmek arasına bir atıştırmalık koyup dürüm yapıyorlar ya onu hamster gibi ağızlarına tıkıştırıyorlar yavaş yavaş yemiyorlar
Bugün tam da bu tweeti okumuştum konunuza tam uydu sanırımüzgünüm ama psikolojiye göre siz sorunlusunuz onlar normalmış
Kız alemsin yaaaa yemin ederim sabah sabah kahkaha attım ,bebeğim uyanacakÖyle değil dürüm dediğimiz şeyi yapıp onu hamster gibi ağızlarına sıkıştırıyolar
Böyle mi?Öyle değil dürüm dediğimiz şeyi yapıp onu hamster gibi ağızlarına sıkıştırıyolar
İnsanlarla yemek yiyemiyorum midemi bulandırıyolar en çok abim ve babam,babam o kadar çirkin yiyor ki anlatamam ağzını garip garip şekillere sokuyo diliyle bir şey yapıyor krem peyniri dudaklarına bulaştırıyor höpürdetiyor şapırdatıyor kısaca küçük çocuk gibi yemek yiyor abim ise bu huyunu sonradan çıkardı höpürdetiyor ayrıca kaşığı dirilişte dizisindeki adamlar gibi tutuyor yemek yiyemiyorum onlar yüzünden babam öğle yemeğine geliyor sırf erken kalkıp ondan önce yiyorum babam sofrada çok konuşuyor eleştiriyor sürekli ben çok konuşmadan hazetmem migrenim olduğu için sese gelemem mesela diyelim akrabaya falan gittik ya da köye o kadar iğrenç yiyorlarki elleriyle ekmeği ağzına sokuyolar ağzında ekmek varken konuşup saçıyorlar hele babaannem bir kaç gün bizde kaldı asla yemek yiyemedim aç aç dolaştım napıcam benm
He ordan mezunum napacanbizde derlerki tosbağa çıkmış kabuğunu beğenmiyor baban zavallı ekmek parası peşinde daha düne kadar donunu yıkadıkları kızlarıda adamın iğrençliğinden bahsediyor yazık sende layd okulundan mezunsun herhalde
He ordan mezunum napacan
Böyle deyince aklıma Müge Anlı nın benzetmeleri geldiYumurtadan cıkmış kabuğunu begenmıyorsun.sen hangi kralıyet ailesindensin canım ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?